Κατηγορία

Περισσότερα Λιγότερα

Είδος

Περισσότερα Λιγότερα

Μέγεθος

Περισσότερα Λιγότερα

Brand

Περισσότερα Λιγότερα

Τιμή

Από 10 - Έως 185

Φύλο

Περισσότερα Λιγότερα

Χρώμα

Περισσότερα Λιγότερα

Collections

Περισσότερα Λιγότερα

Είδη για Μπάσκετ

Ανακάλυψε Μπασκετικά Είδη σε Ανδρικά, Γυναικεία και Παιδικά Στιλ. Βρες στη JD Sports μια μεγάλη συλλογή από Είδη Basketball και διάλεξε το πιο cool και πρακτικό σχέδιο για το παρκέ, από μια ποικιλία από Top Brands και Exclusive Collections για Basketball Players!

196 Προϊόντα
από 3

Στο JDSports.gr, Νο1 Προορισμό για Premium Sports και Street Fashion, θα απολαύσεις 24/7 εμπειρία Online Shopping, θα βρεις Μοναδικά Deals και Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 59€ στην Ελλάδα!

Τι Μπασκετικά Είδη θα βρω στη JD Sports;

Για εσένα που το μπάσκετ είναι μέσα στο DNA σου, που δεν μπορείς να σκεφτείς πως θα ήταν η ζωή σου εκτός παρκέ και χωρίς το αυθεντικό μπασκετικό style, συγκεντρώσαμε στη JD Sports μια μεγάλη ποικιλία από Είδη για Μπάσκετ σε σχέδια για Άνδρες, Γυναίκες και Παιδιά. Βρες Styles για την προθέρμανση ή την ώρα του αγώνα, με προηγμένες τεχνολογίες για μεγαλύτερη ταχύτητα, αποκριτικότητα, αντικραδασμική προστασία, άνεση και ελευθερία κινήσεων. Διάλεξε το αγαπημένο σου χρώμα, όπως μαύρο, άσπρο, κόκκινο, μωβ, κίτρινο, πράσινο, την εφαρμογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες και τις προτιμήσεις σου και το κατάλληλο μέγεθος για εσένα. Κάνε την τέλεια επιλογή και εξασφάλισε TOP Basketball Style που θα τραβήξει όλα τα βλέμματα σε εσένα και τις επιδόσεις σου, εντός και εκτός παρκέ!

Μπασκετικά Παπούτσια 

Tι Brands θα βρω στη JD Sports;

Στο JDSports.gr μπορείς να επιλέξεις Μπασκετικά Είδη σε σχέδια από Top Basketball Brands όπως Jordan, Nike κ.α. H πιο high performance και top style συλλογή Μπασκετικών Ειδών βρίσκεται στη JD Sports και σε περιμένει!

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2
×