Brand

Περισσότερα Λιγότερα

Μέγεθος

Περισσότερα Λιγότερα

Παιδικό φύλο

Περισσότερα Λιγότερα

Χρώμα

Περισσότερα Λιγότερα

Τιμή

Από 15 - Έως 100

Collections

Περισσότερα Λιγότερα

Άθλημα

Περισσότερα Λιγότερα

Παιδικές Ζακέτες

Ανακάλυψε Παιδικές Ζακέτες για τις Casual, Street και Αθλητικές εμφανίσεις του μικρού σου. 

23 Προϊόντα

Βρες τη μεγαλύτερη συλλογή Παιδικών Ζακετών με κουκούλα ή χωρίς για παιδιά μικρής ηλικίας ή εφήβους και διάλεξε αυτή που ταιριάζει καλύτερα στο παιδί σου. Στο JDSports.gr, Νο1 Προορισμό για Premium Sports και Street Fashion, θα απολαύσεις 24/7 εμπειρία Online Shopping, θα βρεις Μοναδικά Deals και Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 69€ στην Ελλάδα!

Τι Παιδικές Ζακέτες θα βρω στη JD Sports;

Οι ζακέτες είναι τα απόλυτα staples για κάθε Παιδική γκαρνταρόμπα, καθώς προσφέρουν άνεση και πρακτικότητα στους μικρούς μας φίλους είτε βρίσκονται στο σχολείο είτε σε κάποια αθλητική, εξωσχολική δραστηριότητα. Στη JD Sports θα βρεις τη μεγαλύτερη ποικιλία από Exclusive designs, με κουκούλα ή χωρίς κουκούλα, που θα κάνουν το μικρό σου να ξεχωρίζει όπου κι αν βρίσκεται. Διάλεξε το αγαπημένο του χρώμα, όπως μαύρο, άσπρο, κόκκινο, μωβ, κίτρινο, πράσινο ή ένα πολύχρωμο colorway με συνδυασμούς διαφορετικών αποχρώσεων και παιχνιδιάρικα prints. Έπειτα, διάλεξε την γραμμή της ζακέτας (κανονική, στενή, φαρδιά) που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες του και το κατάλληλο μέγεθος για την ηλικία του, με κλείσιμο φερμουάρ για εύκολη και γρήγορη εξατομίκευση της εφαρμογής.

Tι Brands θα βρω στη JD Sports;

Στο JDSports.gr μπορείς να επιλέξεις Παιδικές Ζακέτες σε designs από Exclusive Brands όπως Hoodrich αλλά και από αλλά Top Brands όπως Nike, Jordan, adidas Originals, adidas, The North Face, Puma, κ.α. H πιο cool συλλογή από Παιδικές και Εφηβικές Ζακέτες με Κουκούλα ή χωρίς Κουκούλα από Premium Fashion και Street Style Brands βρίσκεται στη JD Sports και περιμένει τους μικρούς μας φίλους για να αναβαθμίσει κάθε τους εμφάνιση!

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2
×