Φύλο

Περισσότερα Λιγότερα

Παιδικό φύλο

Περισσότερα Λιγότερα

Μέγεθος

Περισσότερα Λιγότερα

Χρώμα

Περισσότερα Λιγότερα

Τιμή

Από 30 - Έως 74

Έκπτωση

Από 0 % - Έως 25 %

Crocs Classic Clog

Ανακάλυψε τα πιο cool Crocs Classic Clogs για κορυφαίο casual και street style!

22 Προϊόντα

Βρες στη JD Sports τη μεγαλύτερη συλλογή από Crocs Classic Clog σε ανδρικά, γυναικεία, παιδικά και βρεφικά μεγέθη! Στο JDSports.gr, Νο1 Προορισμό για Premium Sports και Street Fashion, θα απολαύσεις 24/7 εμπειρία Online Shopping, θα βρεις Μοναδικά Deals και Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 69€ στην Ελλάδα!

Θα βρω Crocs Classic Clogs στο JDSports.gr;

Η collection Crocs Classic Clogs βρίσκεται στη JD Sports και σε περιμένει να την ανακαλύψεις! Η συλλογή αυτή αποτελείται από ξεχωριστά σανδάλια σε διάφορους χρωματισμούς, όπως άσπρα, γκρι, μαύρα, μπεζ, ροζ, ή πολύχρωμα, που θα εκτοξεύσουν το στιλ σου. Διάλεξε το ιδανικό για σένα μέσα από μια ποικιλία από ανδρικά, γυναικεία, παιδικά, αλλά και βρεφικά μεγέθη και κλέψε όλες τις εντυπώσεις!

Είναι άνετα τα Crocs Classic Clog Πέδιλα;

Τα Crocs Classic Clog κατασκευάστηκαν με στόχο την απόλυτη άνεση! Τα σανδάλια Classic Clog είναι επενδυμένα με τεχνολογία Croslite, που είναι γνωστή για την εξαιρετική άνεση και την αναπαυτική εφαρμογή που χαρίζει. Φυσικά, το slip on design και οι τρυπούλες στο άνω μέρος κάνουν αυτά τα πέδιλα ένα must-have κομμάτι, κατάλληλο για καθημερινή χρήση.

Από τι είναι κατασκευασμένα τα Crocs Classic Σανδάλια;

Στο JDSports.gr θα βρεις τα Crocs Classic σανδάλια, που συνδυάζουν άνετη εφαρμογή και φοβερό στιλ χάρη στο ανθεκτικό και αδιάβροχο άνω μέρος, με τις signature έντονες διατρήσεις για τον αερισμό του ποδιού. Είναι κατασκευασμένα από συνθετικό άνω μέρος, αλλά και συνθετική σόλα, ενώ το εσωτερικό τους είναι μαλακό για αναπαυτική αίσθηση. Τα Crocs Classic πέδιλα διαθέτουν εξωτερική σόλα από καουτσούκ, που εξασφαλίζει σταθερότητα και πρόσφυση σε στεγνό και βρεγμένο έδαφος.

Πως να συνδυάσω τα Γυναικεία Crocs Classic Clogs μου;

Ποιο είναι το καλύτερο χαρακτηριστικό των γυναικείων Crocs Classic Clog; Ταιριάζουν με τα πάντα! Επίλεξε το αγαπημένο σου σχέδιο και χρώμα, όπως άσπρα, μαύρα, μπεζ που συνδυάζονται με οποιοδήποτε άλλο χρώμα, ή προτίμησε τα Classic Clog σε ροζ, γκρι ή marble design για να προσθέσεις μια eye-catching πινελιά στα outfits σου. Μπορείς να συνδυάσεις τα γυναικεία σου Crocs Classic Clog με οποιοδήποτε outfit, είτε για να ολοκληρώσεις ένα casual και everyday look, είτε για να προσθέσεις urban vibes! Για την καλοκαιρινή σεζόν, τα Crocs Classic Clog είναι μια TOP επιλογή. Φόρεσέ τα με ένα ωραίο T-Shirt ή αμάνικη μπλούζα και το σορτς ή την βερμούδα της επιλογής σου, και είσαι πανέτοιμη!

Έχει Ανδρικά Crocs Classic Σανδάλια στη JD Sports;

Εννοείται πως στο JDSports.gr θα ανακαλύψεις τα Crocs Classic Clog σε ανδρικά μεγέθη! Διάλεξε το αγαπημένο σου χρώμα, όπως μαύρα, γκρι, μπεζ, και άλλα, που μπορείς να συνδυάσεις τέλεια με τα ρούχα της επιλογής σου, και να πας τα ‘fits σου σε άλλο επίπεδο. Απόκτησέ τα τώρα!

Ποια Παιδικά Crocs Classic Clogs Πέδιλα να επιλέξω για το παιδί μου;

Ανακάλυψε στη JD Sports μια πλούσια συλλογή από παιδικά και βρεφικά Crocs Classic Clogs, σε φοβερούς χρωματισμούς και σχέδια. Προτίμησε τα πέδιλα Classic Clogs σε ροζ, μπεζ, πολύχρωμους χρωματισμούς ή tie dye σχέδιο για την μικρή σου και αναβάθμισε το στιλ της! Για τον μικρό σου, τα μαύρα, άσπρα και μπεζ σανδάλια Crocs Classic Clogs θα γίνουν η αγαπημένη του επιλογή, αφού είναι σούπερ άνετα και θα δώσουν στιλ στις εμφανίσεις του. Όποιο σχέδιο και στιλ και να διαλέξεις, το μόνο σίγουρο είναι πως το παιδί σου θα τα λατρέψει!

Σε τι χρώματα και σχέδια θα βρω τα Crocs Classic Clogs στο JDSports.gr;

Τα Crocs Classic Clogs σανδάλια έρχονται σε ένα signature design, που δεν πρέπει να λείπει από την συλλογή σου! Σε slip on σχεδιασμό, αποτελούν το πιο αναγνωρίσιμο και δημοφιλές σχέδιο του brand, με τις χαρακτηριστικές τρυπούλες και το λουράκι στο πίσω μέρος, που εξασφαλίζουν δροσερή αίσθηση και signature vibes. Υπάρχουν διαθέσιμα σε μια μεγάλη ποικιλία από χρώματα, όπως άσπρα, γκρι, μαύρα, μπεζ, ροζ, που μπορείς να συνδυάσεις τέλεια με το αγαπημένο σου outfit. Προτίμησε τα Crocs Classic Clogs σε πολύχρωμα colourways και tie dye σχέδιο όταν θες να προσθέσεις μια μοναδική λεπτομέρεια στο look σου που θα τραβήξει όλα τα βλέμματα!

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2
×