Κατηγορία

Περισσότερα Λιγότερα

Είδος

Περισσότερα Λιγότερα

Μέγεθος

Περισσότερα Λιγότερα

Brand

Περισσότερα Λιγότερα

Χρώμα

Περισσότερα Λιγότερα

Collections

Περισσότερα Λιγότερα

Τιμή

Από 5 - Έως 140

Έκπτωση

Από 0 % - Έως 67 %

Άθλημα

Περισσότερα Λιγότερα

Παιδικά JD Exclusive Παπούτσια, Ρούχα & Αξεσουάρ

Aνακάλυψε Παιδικά JD Exclusive Styles και Limited Edition Items για τα Street, Casual και Αθλητικά Looks των μικρών μας φίλων.

Παπούτσια Ρούχα Αξεσουάρ Nike adidas The North Face McKenzie

255 Προϊόντα
από 4

Bρες στη JD Sports τη μεγαλύτερη συλλογή από Exclusivities σε Σχέδια για Παιδιά, Βρέφη και Εφήβους για να διαλέξεις αυτό που θα κάνει τη μικρό και την μικρή σου Κing and Queen of the Streets! Στο JDSports.gr, Νο1 Προορισμό για Premium Sports και Street Fashion, θα απολαύσεις 24/7 εμπειρία Online Shopping, θα βρεις Μοναδικά Deals και Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 69€ στην Ελλάδα!

Τι Παιδικά JD Exclusive Styles θα βρω στη JD Sports;

Το βασικό στοιχείο που διαφοροποιεί τη JD Sports από τους υπόλοιπους Fashion και Sports Retailers είναι η μεγάλη ποικιλία Exclusive σχεδίων από Top Brands και Limited Edition Collections. Εδώ θα βρεις αμέτρητα Παιδικά "Only at JD" σχεδία που θα κάνουν level up κάθε εμφάνιση του παιδιού σου στο σχολείο, το φροντιστήριο, τις αθλητικές δραστηριότητες, τη βόλτα και τις εκδρομές. Μια πλούσια συλλογή από JD Exclusive Παιδικά Παπούτσια, Ρούχα και Αξεσουάρ περιμένει τους mini sneakerheads, για να την ανακαλύψουν.

Διάλεξε το Παιδικό JD Exlcusive Style που θεωρείς ότι ταιριάζει περισσότερο με την γκαρνταρόμπα του μικρού σου και επίλεξε το πιο σπάνιο και ξεχωριστό colorway σε μονόχρωμη απόχρωση, όπως μαύρο, άσπρο, κόκκινο, μπλε, κίτρινο, πράσινο, μωβ κ.α, ή με συνδυασμούς χρωμάτων, υφασμάτων και υφών για πιο "διαβασμένο" look. Έπειτα, βρες το ιδανικό μέγεθος για την ηλικία και τις προτιμήσεις του.

Tι Παιδικά JD Exclusive Brands θα βρω στη JD Sports;

Στο JDSports.gr μπορείς να επιλέξεις Παιδικά JD Exclusive Styles από Limited Edition Collections και JD Exlusive Brands. Βρες Αποκλειστικά στη JD Sports Brands όπως McKenzie αλλά και "Only at JD" Παιδικά designs από Top Brands όπως adidas Originals, adidas, Converse, Fila, Jordan, Lacoste, New Balance, Nike, Puma, THE NORTH FACE, Vans κ.α. Ανακάλυψε τα πιο cool Παιδικό Exclusive designs και ολοκλήρωσε κάθε 'fit του μικρού σου!

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2
×