Είδος

Περισσότερα Λιγότερα

Brand

Περισσότερα Λιγότερα

Μέγεθος

Περισσότερα Λιγότερα

Χρώμα

Περισσότερα Λιγότερα

Τιμή

Από 10 - Έως 70

Collections

Περισσότερα Λιγότερα

Άθλημα

Περισσότερα Λιγότερα

Ανδρικές Βερμούδες και Σορτς

Ανακάλυψε Ανδρικές Βερμούδες και Σορτς για Everyday, Street και Sporty Looks.

Nike Hoodrich Jordan adidas

142 Προϊόντα
από 2

Βρες στη JD Sports μια μεγάλη συλλογή από Ανδρικά σορτς και βερμούδες και διάλεξε το στιλ που ταιριάζει περισσότερο στις προτιμήσεις σου!

Στο JDSports.gr, Νο1 Προορισμό για Premium Sports και Street Fashion, θα απολαύσεις 24/7 εμπειρία Online Shopping, θα βρεις Μοναδικά Deals και Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 69€ στην Ελλάδα!

Τι βερμούδες ανδρικές και σορτς θα βρω στη JD Sports;

Αν ψάχνεις τις πιο cool ανδρικές βερμούδες και σορτς για να απολαμβάνεις άνεση όλη μέρα, τότε είσαι στο σωστό μέρος! Στη JD Sports θα ανακαλύψεις μια τεράστια ποικιλία από Ανδρικές βερμούδες και σορτς σε exclusive σχέδια που θα προσθέσουν sporty και laid back vibes στα ‘fits σου. Διάλεξε το αγαπημένο σου χρώμα, όπως άσπρες, γκρι, κίτρινες, κόκκινες, μαύρες, μπεζ, μπλε, ροζ, χακί, και άλλα, που συνδυάζονται τέλεια με το αγαπημένο σου outfit. Επίλεξε την ιδανική εφαρμογή για σένα αλλά και το κατάλληλο μέγεθος, ενώ προτίμησε τα designs με ελαστική μέση με κορδόνι, ή χωρίς, για προσαρμοσμένη εφαρμογή, αλλά και με τσέπες για να αποθηκεύεις οτιδήποτε χρειαστείς.

Ποιο στυλ σε ανδρικές βερμούδες και σορτς είναι τάση φέτος το καλοκαίρι;

Οι Ανδρικές βερμούδες και σορτς είναι μια TOP επιλογή για τα summer ‘fits σου, καθώς παίρνουν τις πρώτες θέσεις στα trends κάθε καλοκαίρι! Ένα πολυαγαπημένο design είναι τα ανδρικά cargo σορτς, που δίνουν ένα edgy look στις εμφανίσεις σου και τραβούν όλα τα βλέμματα πάνω σου. Κορυφαία τάση φέτος είναι και τα ανδρικά σορτς που φτάνουν μέχρι το γόνατο, που ολοκληρώνουν τα sporty looks και τις καθημερινές εμφανίσεις σου, ενώ προσφέρουν σούπερ δροσερή αίσθηση, αλλά και εκείνα με graphic designs για extra funky vibes. Αν ψάχνεις κάτι για τις μέρες σου στα courts, τα Jordan Diamond ανδρικά σορτς είναι μια σούπερ δημοφιλής επιλογή, καθώς είναι κατασκευασμένα από αεριζόμενο ύφασμα που απομακρύνει τον ιδρώτα, ενώ το design τους δεν περνάει απαρατήρητο.

Πώς μπορώ να επιλέξω το σωστό μέγεθος για τα ανδρικό σορτς και βερμούδες;

Για να απολαμβάνεις πλήρως την άνεση και το στιλ που προσφέρουν τα ανδρικά σορτς και βερμούδες, είναι σημαντικό να επιλέγεις το μέγεθος και την εφαρμογή που ανταποκρίνονται πλήρως στα μέτρα και τις ανάγκες σου! Είναι σημαντικό να ελέγχεις αν το προϊόν που θέλεις είναι κατασκευασμένο σε κανονική, χαλαρή, ή στενή εφαρμογή και να επιλέξεις το νούμερο ανάλογα. Αν έχει κανονική γραμμή μπορείς να επιλέξεις το μέγεθος που παίρνεις συνήθως. Αν έχει στενή εφαρμογή προτίμησε ένα νούμερο μεγαλύτερο, και αντίστοιχα αν έχει χαλαρή γραμμή διάλεξε ένα νούμερο μικρότερο, πάντα σύμφωνα με τις προτιμήσεις σου. Για μια έξτρα βοήθεια, συμβουλέψου τα μεγεθολόγια που υπάρχουν σε κάθε προϊόν και να διαλέξεις το ιδανικό μέγεθος για σένα.

Ποια γνωστά brands διαθέτουν βερμούδες και σορτς ανδρικά;

Στο JDSports.gr μπορείς να βρεις Βερμούδες και σορτς για Άνδρες σε μοναδικά designs από Exclusive Brands, όπως Hoodrich, McKenzie και Supply & Demand, αλλά και Top Brands όπως Nike, Jordan, adidas, adidas Originals, Under Armour, The North Face, και πολλά ακόμη που σε περιμένουν να τα ανακαλύψεις!

Πως να φροντίσω σωστά τις βερμούδες μου;

Ακόμα και οι πιο ποιοτικές βερμούδες για άνδρες χρειάζονται την κατάλληλη φροντίδα για να διατηρηθούν αναλλοίωτες στον χρόνο και να σου προσφέρουν την άνεση και το στιλ τους για όσο το δυνατόν περισσότερο. Ανάλογα με την χρήση που τους κάνεις, προγραμμάτισε το πλύσιμο τους ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Για παράδειγμα, μια βερμούδα που φοράς μέσα στο σπίτι μπορεί να πλυθεί ανά εβδομαδιαία βάση, ενώ αυτή που φοράς στο γυμναστήριο και την προπόνηση θα πρέπει να πλένεται μετά από κάθε 2 προπονήσεις, καθώς τα βακτήρια που συγκεντρώνονται με τον ιδρώτα είναι ιδιαίτερα βλαβερά για το δέρμα, και γι’ αυτό είναι σημαντικό να πλένονται συχνά.

Πριν από κάθε πλύση, έλεγξε και άδειασε τις τσέπες της βερμούδας σου. Έπειτα, τοποθέτησε στον κάδο του πλυντηρίου και προγραμμάτισε την πλύση με χλιαρό προς κρύο νερό, τοποθετώντας λίγο απορρυπαντικό. Αν το πλυντήριο σου διαθέτει ειδικά προγράμματα (π.χ. για βαμβακερά), που ταιριάζουν στο ύφασμα της βερμούδας σου, επίλεξε τα.

Θα βρω στο JD βερμούδες και σορτς σε αθλητικό στυλ;

Εννοείται! Στη JD Sports θα βρεις τις ιδανικές βερμούδες και σορτς για Άνδρες ακριβώς στο στιλ που ψάχνεις. Είτε για το γυμναστήριο, είτε για τις χαλαρές απογευματινές σου βόλτες, ανακάλυψε βερμούδες και σορτς που θα σου προσφέρουν κορυφαία άνεση και θα προσθέσουν τα απόλυτα sporty vibes στα looks σου. Με ό,τι και να τα συνδυάσεις, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ξεχωρίζεις.

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2
×