Μέγεθος

Περισσότερα Λιγότερα

Φύλο

Περισσότερα Λιγότερα

Χρώμα

Περισσότερα Λιγότερα

Τιμή

Από 68 - Έως 140

adidas Response CL

Ανακάλυψε adidas Response CL Παπούτσια σε Ανδρικά και Γυναικεία Σχέδια για να αναβαθμίσεις τα street 'fit σου με τα πιο hot sneakers της σεζόν!

7 Προϊόντα

Στο JDSports.gr, Νο1 Προορισμό για Premium Sports και Street Fashion, θα απολαύσεις 24/7 εμπειρία Online Shopping, θα βρεις Μοναδικά Deals και Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 69€ στην Ελλάδα!

Τα adidas Response CL είναι οι φετινοί πρωταγωνιστές στο street style. Εμπνευσμένα από τα trainers της δεκατείες του '00, τα Response CL συνδυάζουν προηγμένη άνεση και κορυφαίο στιλ. Κατασκευάζονται με ανθεκτικό και διαπνέον mesh άνω μέρος, που επιτρέπει τον αερισμό, εξασφαλίζοντας ανάλαφρη και σταθερή αίσθηση, η οποία ολοκληρώνεται από το δέσιμο με κορδόνια. Επίσης, διαθέτουν επένδυση με EVA και τεχνολογια adiPRENE στην ενδιάμεση σόλα, για αναπαυτική εφαρμογή και τέλειο feel σε κάθε βήμα.

Στη JDSports.gr θα βρεις Ανδρικά και Γυναικεία adidas Response CL σε διάφορα μεγέθη και colorways για να διαλέξεις αυτό που ταιριάζει καλύτερα με την γκαρνταρόμπα σου. Η συλλογή Response CL επικεντρώνεται σε γήινα χρώματα, με μια παλέτα από άσπρα, μπεζ, γκρι, απαλά μπλε και ροζ χρώματα. 

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2
×