Μέγεθος

Περισσότερα Λιγότερα

Φύλο

Περισσότερα Λιγότερα

Χρώμα

Περισσότερα Λιγότερα

Παιδικό φύλο

Περισσότερα Λιγότερα

Τιμή

Από 45 - Έως 120

New Balance 327

Βρες τα New Balance 327 σε Μοναδικά Styles που θα απογειώσουν τα 'fits σου.

Ανδρικά Γυναικεία Παιδικά

14 Προϊόντα

Ανακάλυψε New Balance 327 sneakers στο JD Sports σε Ανδρικά, Γυναικεία και Παιδικά σχέδια και μεγέθη.

Στο JDSports.gr, Νο1 Προορισμό για Premium Sports και Street Fashion, θα απολαύσεις 24/7 εμπειρία Online Shopping, θα βρεις Μοναδικά Deals και Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 69€ στην Ελλάδα!

Θα βρω New Balance 327 στη JD Sports;

Στη JD Sports θα ανακαλύψεις μια πλούσια συλλογή από sneakers New Balance 327, σε ανδρικά, γυναικεία, παιδικά, αλλά και βρεφικά μεγέθη. Κάνε level-up τα sporty και everyday looks σου με τα 327 της New Balance σε bold style και σε exclusive colourways, όπως άσπρα, γκρι, μαύρα, ροζ, ή πολύχρωμα που θα δώσουν την τέλεια πινελιά σε κάθε σου εμφάνιση. Απόλαυσε την τέλεια εφαρμογή τους με κλείσιμο με κορδόνια και επίλεξε το ιδανικό μέγεθος για σένα ή τον/την μικρό/-η σου.

Θα βρω ανδρικά, γυναικεία και παιδικά New Balance 327;

Εννοείται πως στο JDSports.gr θα βρεις την hot συλλογή από New Balance 327 sneakers σε Ανδρικά, Γυναικεία και Παιδικά μεγέθη! Ανακάλυψε τα σε μοναδικά σχέδια και χρωματισμούς, και δημιούργησε matching outfits για όλη με την οικογένεια!

Είναι φέτος τάση τα New Balance 327;

Από τότε που κυκλοφόρησαν τα New Balance 327, παραμένουν μια TOP επιλογή για τους sneakerheads και τους fashion lovers! Στη φετινή σεζόν, έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στις τάσεις, χάρη στη μεγάλη ποικιλία από διαθέσιμα colourways και το iconic design τους. Αυτά τα retro kicks είναι ιδανικά για καθημερινή χρήση καθώς προσφέρουν σούπερ ανάλαφρο βηματισμό, και ταυτόχρονα μπορούν να απογειώσουν τα street ‘fits και τα sporty looks σου!

Ποια χρώματα είναι διαθέσιμα;

Στη JD Sports θα βρεις τα New Balance 327 παπούτσια σε μια τεράστια ποικιλία από colourways για να επιλέξεις! Προτίμησε τα άσπρα, μαύρα ή γκρι για να τα συνδυάζεις με οποιοδήποτε outfit της επιλογής σου, ή διάλεξε τα ροζ, μωβ ή πολύχρωμα colourways για να προσθέσεις μια eye-catching πινελιά στις εμφανίσεις σου.

Πως να επιλέξω το σωστό νούμερο για τα New Balance 327;

Τα New Balance 327 είναι γνωστά για την κορυφαία άνεση που προσφέρουν, όμως για να απολαμβάνεις στο έπακρο την αναπαυτικότητα και το στιλ τους, είναι σημαντικό να επιλέξεις το νούμερο που σου ταιριάζει απόλυτα. Τα New Balance 327 παπούτσια είναι κατασκευασμένα σε κανονική εφαρμογή, δηλαδή μπορείς να διαλέξεις το νούμερο που παίρνεις συνήθως για τα παπούτσια σου. Για να είσαι απόλυτα σίγουρος/-η, μπορείς να συμβουλευτείς το μεγεθολόγιο που βρίσκεται στη σελίδα κάθε προϊόντος για να βρεις με ακριβώς το νούμερο που σου ταιριάζει, αλλά και την αντιστοιχία του στις μετρήσεις άλλων χωρών (όπως EU, US, UK).

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2
×