Είδος

Περισσότερα Λιγότερα

Μέγεθος

Περισσότερα Λιγότερα

Χρώμα

Περισσότερα Λιγότερα

Collections

Περισσότερα Λιγότερα

Τιμή

Από 20 - Έως 115

Γυναικεία Vans Παπούτσια και Ρούχα

Ανακάλυψε Γυναικεία Vans Παπούτσια και Ρούχα για τις καθημερινές εμφανίσεις και τα street ‘fits σου!

46 Προϊόντα

Bρες στη JD Sports τη μεγαλύτερη συλλογή σε Vans παπούτσια και ρούχα μέσα από Exclusive Collections για κάθε στυλ! Στο JDSports.gr, Νο1 Προορισμό για Premium Sports και Street Fashion, θα απολαύσεις 24/7 εμπειρία Online Shopping, θα βρεις Μοναδικά Deals και Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 69€ στην Ελλάδα!

Tι Vans Γυναικεία Παπούτσια και Ρούχα θα βρω στο JD Sports;

Στην JD Sports θα βρεις κορυφαία ανδρικά, γυναικεία και παιδικά Vans ρούχα που θα απογειώσουν το στιλ σου. Δημιούργησε τα πιο μοντέρνα outfits για τον χειμώνα ή το καλοκαίρι, και για κάθε περίσταση. Για ένα τέλειο street style, μπορείς να επιλέξεις Vans ρούχα όπως φούτερ, σορτς και πολλά άλλα, που μπορείς να συνδυάσεις με τα αγαπημένα σου kicks. Για ένα everyday look μπορείς να επιλέξεις Vans μπλούζες με κουκούλα, T-Shirts, κ.α. Κάνε τους δικούς σου χρωματικούς συνδυασμούς με κλασσικά χρώματα όπως μαύρο και άσπρο, που ταιριάζουν με τα πάντα. Διάλεξε επίσης την ιδανική υφή για σένα μέσα από μεγάλη ποικιλία από υφάσματα και επίλεξε την εφαρμογή που σου ταιριάζει.

Για σένα που είσαι λάτρης του iconic style των παπουτσιών Vans, θα ερωτευθείς τις συλλογές που σου προσφέρει η JD Sports. Θα βρεις τα ιδανικά κομμάτια σε ανδρικά και γυναικεία μεγέθη. Διάλεξε παπούτσια Vans με flat ή chunky σόλα ανάλογα με το look που θες να δημιουργήσεις, και σίγουρα θα ξεχωρίζεις. Για πιο extra εμφάνιση επίλεξε τα Vans Παπούτσια με animal print, paisley design ή all-over branding σχέδιο που θα κλέψουν όλες τις εντυπώσεις.

Ποιά είναι η διαφορά μεταξύ των Vans Ward και των Vans Old Skool;

Υπάρχουν μερικές διακριτικές λεπτομέρειες που διαφοροποιούν αυτά τα δύο σχέδια. Μία από αυτές είναι ότι τα Vans Old Skool έχουν ραφές κάτω από το χαρακτηριστικό jazz stripe, ενώ στα Vans Ward δεν υπάρχουν διακριτές ραφές σε αυτό το σημείο. Επίσης, στα Vans Ward, τα eyestays συνδέονται στο μπροστινό μέρος, ακριβώς πάνω από το “vamp” (καπάκι δακτύλων), ενώ στο Old Skool το “vamp” φτάνει μέχρι τα κορδόνια. Η κάθετη ραφή πάνω από το φτέρνα είναι επίσης λίγο πιο στενή στα Old Skool. Τέλος, η γλώσσα του Ward έχει μια μεγάλη ετικέτα με το signature branding της Vans, ενώ η γλώσσα του Old Skool είναι κενή. Αξίζει να πούμε πως τα Vans Ward προσφέρουν λιγότερη προστασία στον αστράγαλο, ενώ τα Vans Old Skool χαρίζουν έξτρα στήριξη.

Πώς μπορώ να επιλέξω το κατάλληλο μέγεθος για τα γυναικεία Vans μου;

Τα γυναικεία παπούτσια Vans εξασφαλίζουν τέλεια εφαρμογή και προσφέρουν σούπερ αναπαυτικό βηματισμό. Τα Vans παπούτσια είναι true to size, που σημαίνει ότι μπορείς να επιλέξεις το νούμερο που φοράς συνήθως. Αν δεν είσαι σίγουρη, μπορείς να συμβουλευτείς το μεγεθολόγιο που υπάρχει στη σελίδα κάθε προϊόντος και με βάση τις οδηγίες να βρεις το κατάλληλο νούμερο για εσένα, αλλά και την αντιστοιχία του στις μετρήσεις άλλων χωρών (όπως EU, US, UK).

Πώς μπορώ να φροντίσω τα Vans παπούτσια μου;

Στο JDSports.gr θα βρεις μια πλούσια ποικιλία από παπούτσια Vans, που έχουν κατασκευαστεί από ποιοτικά υλικά. Χρειάζονται την κατάλληλη φροντίδα ανά τακτά χρονικά διαστήματα, ώστε να παραμένουν αναλλοίωτα, σαν καινούρια! Δεν προτείνεται η πλύση στο πλυντήριο καθώς μπορεί να τα φθείρει, αλλά συνιστάται η πλύση στο χέρι, η οποία γίνεται πάντα σύμφωνα με το υλικό του άνω μέρους τους.

Για τα suede Vans παπούτσια σου, χρησιμοποίησε μια μαλακή βούρτσα και με ίσα μέρη νερό και λευκό ξύδι καθάρισε τους λεκέδες με απαλές κινήσεις.

Όσον αφορά τα δερμάτινα Vans παπούτσια, μπορείς να τα καθαρίσεις με μια ειδική βούρτσα και με λίγο καθαριστικό τζελ να απομακρύνεις τα ανεπιθύμητα σημάδια.

Αν τα Vans παπούτσια σου έχουν υφασμάτινο άνω μέρος χρησιμοποίησε ζεστό νερό με λίγο σαπούνι και με μια οδοντόβουρτσα ή μαλακή βούρτσα καθάρισε απαλά το ύφασμα, ενώ με μια πετσέτα σκούπισε ό,τι έχει απομείνει.

Σε κάθε περίπτωση χρειάζεται να αφήνεις τα Vans παπούτσια σου να στεγνώσουν με φυσικό τρόπο. Επίσης προτείνεται να καθαρίζεις τα κορδόνια σου με μια οδοντόβουρτσα και ζεστό νερό με λίγο απορρυπαντικό. Έξτρα tip: Πρόσθεσε λίγο μαγειρική σόδα και άφησε τα για 15 λεπτά πριν τα ξεπλύνεις, για να γίνουν σούπερ λευκά!

Με τι styling να συνδυάσω τα Vans Γυναικεία Ρούχα και Παπούτσια μου;

Στη JD Sports θα βρεις Vans παπούτσια για κάθε φύλο σε exclusive colourways, με το signature σχέδιό τους, που μπορείς να ταιριάξεις τέλεια με οποιοδήποτε ρούχο της επιλογής σου. Συνδύασε τα με φόρμα ή παντελόνι cargo και ένα T-Shirt, και θα έχεις το απόλυτο street look. Για πιο αθλητικά vibes, επίλεξε ένα σορτς και μια Μπλούζα με κουκούλα ή φούτερ, με πρωταγωνιστή τα αγαπημένα σου Vans παπούτσια. Μπορείς να ολοκληρώσεις μέχρι και ένα classic επίσημο στιλ, με ένα παντελόνι τζιν και μια μπλούζα με μακρύ μανίκι. Γιατί τα Vans είναι παντός καιρού… και παντός styling!

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2
×