Είδος

Περισσότερα Λιγότερα

Μέγεθος

Περισσότερα Λιγότερα

Χρώμα

Περισσότερα Λιγότερα

Collections

Περισσότερα Λιγότερα

Τιμή

Από 120 - Έως 190

UGG Παπούτσια

Aνακάλυψε UGG Μποτάκια και Παντόφλες σε Γυναικεία Σχέδια για τις Χειμερινές Lifestyle Εμφανίσεις σου. 

Μποτάκια Παντόφλες UGG Classic Mini UGG Tasman

15 Προϊόντα

Bρες στη JD Sports την καλύτερη συλλογή από Παπούτσια UGG και απόλαυσε άνεση και cosy αίσθηση με Trending Collections και Exclusive Styles για κάθε ώρα της ημέρας! Στο JDSports.gr, Νο1 Προορισμό για Premium Sports και Street Fashion, θα απολαύσεις 24/7 εμπειρία Online Shopping, θα βρεις Μοναδικά Deals και Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 69€ στην Ελλάδα!

Τι UGG Μποτάκια θα βρω στη JD Sports;

Αν ψάχνεις τα ιδανικά UGG παπούτσια που θα γίνουν η Νο1 επιλογή σου για τα χειμερινά σου 'fits, τότε βρίσκεσαι στο σωστό μέρος. Στο JDSports.gr θα βρεις UGG Γυναικεία Μποτάκια στα πιο hot σχέδια της φετινής σεζόν και θα εξασφαλίσεις άνεση και χουχουλιάρικη αίσθηση για κάθε σου εμφάνιση. Το μαλακό, γούνινο εσωτερικών των UGG χαρίζει comfy vibes και κάνει τα βήματα σου απαλά και ελαφριά. Ταυτόχρονα, τα μποτάκια UGG διαθέτουν ανθεκτικό σχεδιασμό κατά της βροχής και του κρύου. Βρες τα σε maxi, mini ή super mini designs και διάλεξε το κατάλληλο μέγεθος για εσένα καθώς και το χρώμα της προτίμησής σου, όπως μαύρο, άσπρο, μπεζ, καφέ, γκρι κ.α.

Τι UGG παντόφλες θα βρω στη JD Sports;

Για σένα που λατρεύεις τα UGG μποτάκια, οι UGG παντόφλες δεν πρέπει να λείπουν από τη συλλογή σου! Στη JD θα βρεις Γυναικείες UGG παντόφλες στα πιο μοναδικά colourways και σχέδια που θα απογειώσουν τις χειμερινές σου εμφανίσεις. Διάλεξε τα UGG slippers σε slip-on σχεδιασμό, με λουράκι στο πίσω μέρος ή χωρίς, ανάλογα με τις προτιμήσεις σου, και επίλεξε το αγαπημένο σου χρώμα όπως ροζ, καφέ, μαύρες, μπεζ, και πολλά άλλα. Απόλαυσε αξεπέραστη άνεση χάρη στο μαλακό εσωτερικό τους πάτο και μοντέρνο στιλ με το εντυπωσιακό τους design.

Tι UGG Συλλογές θα βρω στη JD Sports;

Στη JD Sports θα βρεις τα πιο top trending Collections της UGG. Όλα τα hot μποτάκια και παντόφλες UGG που ψάχνεις, σε μια ποικιλία από staple colorways και exclusive σχέδια, βρίσκονται εδώ. Ανακάλυψέ τα:

UGG Classic Mini UGG Tasman

Τι νούμερο να διαλέξω για τα UGG παπούτσια μου;

Για να απολαμβάνεις comfy εφαρμογή και το ξεχωριστό στιλ που έχουν να προσφέρουν τα UGG παπούτσια, είναι σημαντικό να διαλέγεις το κατάλληλο μέγεθος για σένα. Τα UGG μποτάκια και οι UGG παντόφλες είναι true to size, που σημαίνει ότι μπορείς να επιλέξεις το νούμερο που φοράς συνήθως. Για έξτρα βοήθεια, μπορείς να συμβουλευτείς το μεγεθολόγιο που υπάρχει στη σελίδα κάθε προϊόντος και με βάση τις οδηγίες να βρεις το κατάλληλο νούμερο για εσένα, αλλά και την αντιστοιχία του στις μετρήσεις άλλων χωρών (όπως EU, US, UK).

Πως να φροντίσω τα UGG μποτάκια και παντόφλες μου;

Στο JDSports.gr θα βρεις μια πλούσια ποικιλία από μποτάκια και παντόφλες UGG, που έχουν κατασκευαστεί από σούπερ ποιοτικά υλικά. Χρειάζονται την κατάλληλη φροντίδα ανά τακτά χρονικά διαστήματα, ώστε να παραμένουν αναλλοίωτα, σαν καινούρια! Δεν προτείνεται η πλύση στο πλυντήριο καθώς μπορεί να τα φθείρει, αλλά συνιστάται η πλύση στο χέρι.

Χρησιμοποίησε μια μαλακή βούρτσα και λίγο σαπούνι με κρύο νερό και καθάρισε τους λεκέδες με απαλές κινήσεις. Ένα extra tip είναι να γεμίσεις με χαρτί το εσωτερικό του παπουτσιού ώστε να διατηρηθεί το σχήμα τους.

Είναι πολύ σημαντικό να αφήνεις τα UGG μποτάκια και τις παντόφλες σου να στεγνώσουν με φυσικό τρόπο και να μην είναι άμεσα εκτεθειμένα σε θερμότητα ή στο φως του ήλιου. Μόλις στεγνώσουν μπορείς να βουρτσίσεις ελαφριά με μια μαλακή σουέτ βούρτσα το άνω μέρος των UGG παπουτσιών, προς μια μόνο κατεύθυνση.

Πως να συνδυάσω τα UGG παπούτσια μου;

Τα UGG παπούτσια είναι η TOP επιλογή για τα πιο cozy και στιλάτα outfits! Απόλαυσε κορυφαία άνεση με το αγαπημένο σου παντελόνι φόρμας ή κολάν και ένα φούτερ ή T-Shirt με ζακέτα και τις αγαπημένες σου UGG παντόφλες, για το απόλυτο laidback look. Ακόμη, επίλεξε τα ιδανικά UGG μποτάκια για σένα και συνδύασέ τα με ένα παντελόνι τζιν και μια μπλούζα με μακρύ μανίκι και ένα μπουφάν για τις πιο κρύες μέρες, δημιουργώντας έτσι ένα super comfy αλλά και cool look!

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2
×