Φύλο

Περισσότερα Λιγότερα

Μέγεθος

Περισσότερα Λιγότερα

Παιδικό φύλο

Περισσότερα Λιγότερα

Χρώμα

Περισσότερα Λιγότερα

Τιμή

Από 65 - Έως 120

adidas Samba

Απόκτησε τα adidas Samba sneakers σε Must-Have Σχέδια!

Ανδρικά Γυναικεία Παιδικά

14 Προϊόντα

Βρες στη JD Sports τα adidas Originals Samba sneakers σε ανδρικά, γυναικεία και παιδικά μεγέθη, και πέρασε το casual και street style σου σε άλλο επίπεδο!


Στο JDSports.gr, Νο1 Προορισμό για Premium Sports και Street Fashion, θα απολαύσεις 24/7 εμπειρία Online Shopping, θα βρεις Μοναδικά Deals και Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 69€ στην Ελλάδα!

Τι adidas Originals Samba θα βρω στη JD Sports;

Όποιο κι αν είναι το στιλ σου, στο JDSports.gr θα βρεις τα ιδανικά adidas Originals Samba για σένα! Αυτά τα icons βρίσκονται εδώ για να δώσουν μια premium πινελιά σε κάθε σου εμφάνιση, ενώ παράλληλα σου χαρίζουν κορυφαία καθημερινή άνεση χάρη στο λείο και ανθεκτικό άνω μέρος τους από δέρμα. Με απόλυτα retro vibes, είναι το απόλυτο trend της χρονιάς χάρη στον court-inspired σχεδιασμό τους, και το χαρακτηριστικό σουέτ T-toe στο μπροστινό μέρος. Διάλεξε το ιδανικό μέγεθος για σένα και ετοιμάσου να κατακτήσεις τους δρόμους!

Υπάρχουν διαθέσιμα adidas Originals Samba Παιδικά;

Φυσικά! Η συλλογή από adidas Originals Samba της JD Sports δεν αφήνει παραπονεμένους τους μικρούς μας φίλους! Τα Παιδικά adidas Originals Samba έρχονται για να χαρίσουν retro style και άνεση στις καθημερινές εμφανίσεις των παιδιών κάθε ηλικίας. Βρες Παιδικά και Βρεφικά adidas Originals Samba, για Αγόρια και Κορίτσια, και επίλεξε το κατάλληλο μέγεθος ανάλογα με την ηλικία του παιδιού σου.

Τι Ανδρικά και Γυναικεία adidas Originals Samba θα βρω στη JD Sports;

Δεν θα μπορούσε να λείπει μια από τις top trending collections της adidas Originals από το JDSports.gr! Ανακάλυψε Ανδρικά και Γυναικεία adidas Originals Samba sneakers στο signature μοντέρνο στιλ τους και τις tonal αποχρώσεις που θα σε κάνουν να ξεχωρίζεις όπου κι αν σταθείς. Ιδανικά για κάθε περίσταση, διάλεξε το κατάλληλο νούμερο για σένα και είσαι έτοιμος/-η!

Τι μέγεθος να διαλέξω για τα adidas Originals Samba;

Για να απολαμβάνεις το τέλειο στιλ και το σούπερ αναπαυτικό βηματισμό που έχουν να προσφέρουν τα adidas Originals Samba, είναι σημαντικό να διαλέγεις το κατάλληλο μέγεθος για σένα. Τα adidas Originals Samba sneakers είναι true to size, που σημαίνει ότι μπορείς να επιλέξεις το νούμερο που φοράς συνήθως. Αν έχεις ενδοιασμούς, μπορείς να συμβουλευτείς το μεγεθολόγιο που υπάρχει στη σελίδα κάθε προϊόντος και με βάση τις οδηγίες να βρεις το κατάλληλο νούμερο για εσένα, αλλά και την αντιστοιχία του στις μετρήσεις άλλων χωρών (όπως EU, US, UK).

Πως να συνδυάσω τα adidas Originals Samba sneakers μου;

Ποιο είναι το καλύτερο χαρακτηριστικό των adidas Originals Samba παπουτσιών; Ταιριάζουν με τα πάντα! Συνδύασε αυτό το staple κομμάτι με την αγαπημένη σου adidas αμάνικη μπλούζα ή μπλούζα φούτερ και ένα κολάν ή φόρμα για το απόλυτο athleisure look. Για κάτι πιο επίσημο, ταίριαξε τα adidas Originals Samba sneakers σου με ένα παντελόνι τζιν ή cargo και μια μπλούζα με μακρύ μανίκι ή T-Shirt, κάνοντας dress up τις εμφανίσεις σου ενώ παραμένεις άνετος/-η, ενώ για πιο cute style προτίμησε ένα adidas Originals φόρεμα!

Τι άλλες collections της adidas Originals θα βρω στη JD Sports;

Για σένα που είσαι big fan της adidas Originals, το JDSports.gr είναι το κατάλληλο μέρος να ανακαλύψεις top collections με trending σχέδια που θα απογειώσουν κάθε street και sporty ‘fit σου! Βρες adidas Originals collections εδώ!

Ozweego Gazelle Superstar Forum Campus Spezial ZX Stan Smith Rivalry NMD

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2
×