Κατηγορία

Περισσότερα Λιγότερα

Είδος

Περισσότερα Λιγότερα

Μέγεθος

Περισσότερα Λιγότερα

Φύλο

Περισσότερα Λιγότερα

Τιμή

Από 14 - Έως 185

Παιδικό φύλο

Περισσότερα Λιγότερα

Collections

Περισσότερα Λιγότερα

Άθλημα

Περισσότερα Λιγότερα

Χρώμα

Περισσότερα Λιγότερα

Jordan Παπούτσια, Ρούχα και Αξεσουάρ

Ανακάλυψε Jordan Ρούχα, Παπούτσια και Αξεσουάρ για τις Sporty & Casual εμφανίσεις σου.

Ρούχα Παπούτσια Αξεσουάρ Ανδρικά Γυναικεία Παιδικά Air Jordan 1 Jordan Brooklyn

318 Προϊόντα
από 5

Bρες στη JD Sports τη μεγαλύτερη συλλογή σε ανδρικά, γυναικεία, παιδικά Jordan παπούτσια, ρούχα, και αξεσουάρ μέσα από Exclusive Collections για κάθε ηλικία και στυλ!


Στο JDSports.gr, Νο1 Προορισμό για Premium Sports και Street Fashion, θα απολαύσεις 24/7 εμπειρία Online Shopping, θα βρεις Μοναδικά Deals και Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 69€ στην Ελλάδα!

Ποιά είναι η ιστορία του brand Jordan;

Ένας από τους μεγαλύτερους μπασκετμπολίστες όλων των εποχών, o Michael Jordan, ξεκίνησε τη συνεργασία του με τη Nike το 1984 εισάγοντας στην αγορά αθλητικών ειδών το brand Jordan. Κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής του καριέρας, το brand λάνσαρε ένα ζευγάρι παπούτσια τον χρόνο κι αυτά ήταν τα παπούτσια με τα οποία αγωνιζόταν ο MJ την εκάστοτε σεζόν. Το hype αυτών των μπασκετιών kicks ήταν και εξακολουθεί να είναι ασύλληπτο, καθώς μέχρι και σήμερα σπάνια κομμάτια και επανεκδόσεις τους εξακολουθούν να γίνονται sold out σε χρόνους ρεκόρ. Αυτά τα σχέδια ανήκουν στη "retro" συλλογή και έρχονται σε drops συμπληρώνοντας την εκάστοτε συλλογή sneakers και μπασκετικών της Jordan. Το πρώτο ζευγάρι Jordans που κυκλοφόρησαν ποτέ ήταν τα Air Jordan 1, που μέχρι και τώρα είναι τα πιο διάσημα sneakers του brand.

Γρήγορα, το brand Jordan λάνσαρε και τις πρώτες σειρές ρούχων, αξεσουάρ και αθλητικού εξοπλισμού με την υπογραφή του MJ. Έχοντας πάντα στο επίκεντρο το bball style και το παρκέ, τα είδη της Jordan καλύπτουν όλο το φάσμα του sportswear και casualwear. Κατάλληλα τόσο για μπάσκετ όσο και για street style εμφανίσεις τα Jordan ρούχα & παπούτσια είναι περιζήτητα σε όλο τον κόσμο και κατασκευασμένα με προσοχή στη λεπτομέρεια. Αποτελούνται από υφάσματα υψηλής ποιότητας, που εξασφαλίζουν άνεση και κορυφαίες επιδόσεις.

Τι Ρούχα Jordan θα βρω στη JD Sports;

Στην JD Sports θα βρεις κορυφαία ανδρικάγυναικεία και παιδικά (για αγόρι και κορίτσι) Jordan ρούχα για κάθε εποχή. Δημιούργησε τους πιο στιλάτους συνδυασμούς σε Jordan ρούχα επιλέγοντας t-Shirts, αμάνικα, σορτς, βερμούδες, φούτερ , φόρμες, κολάν, μπλούζες με κουκούλα, μπουφάν, αντιανεμικά και πολλά άλλα, και διάλεξε το αγαπημένο σου χρώμα, όπως μαύρο, άσπρο, κόκκινο, κίτρινο, γκρι, μπλε ή ένα πολύχρωμο colorway. Έπειτα, διάλεξε το στυλ που θέλεις επιλέγοντας βαμβακερά, πολυεστερικά, συνθετικά, ρούχα με Jordan τεχνολογίες όπως Dri- FIT ή ρούχα κατασκευασμένα από βιώσιμα υλικά. Είτε για το casual είτε για το μπασκετικό και athleisure style σου ανακάλυψε αυτό που σου ταιριάζει καλύτερα σε εφαρμογή και μέγεθος, επιλέγοντας ακόμη και μέσα από τα Jordan JD Exclusive.

Τι Παπούτσια Jordan θα βρω από την συλλογή JD Sports;

Για σένα που θέλεις να έχεις ένα ολοκληρωμένο αθλητικό στυλ από την κορυφή μέχρι τα νύχια, χωρίς να χάνεις την άνεσή σου δεν έχεις παρά να μπεις μέσα από την JD γκάμα και να επιλέξεις Jordan παπούτσια σε γυναικεία και ανδρικά νούμερα. Βρες μπασκετικά παπούτσια Jordan και εντυπωσίασε με τις επιδόσεις σου στο παρκέ ή επίλεξε ένα Jordan παπούτσι για το καθημερινό αθλητικό σου στυλ. Επίλεξε το χρώμα που σου ταιριάζει μέσα από την ποικιλία χρωμάτων σε άσπρο, γκρι, καφέ και μαύρο, κατασκευασμένα από premium υλικά όπως δέρμα, καστόρι και συνθετικά υλικά. Ανακάλυψε τα πιο Exclusive Jordan παπούτσια με τεχνολογίες που κάνουν τα πόδια σου ανάλαφρα και σου προσφέρουν εξαιρετική αίσθηση, ώστε να μην θέλεις να τα αποχωριστείς!

Τι Jordan Αξεσουάρ μπορώ να βρω στη JD Sports;

Είτε αγαπάς τον αθλητισμό είτε ασχολείσαι ερασιτεχνικά με τον αθλητισμό, εξοπλίσου με Κορυφαία Jordan αξεσούαρ και απόλαυσε την κάθε σου προπόνηση. Βρες τσάντες, σακίδια πλάτης και χιαστί τσάντες και οργάνωσε τον εξοπλισμό σου με άνεση. Η ιδανική Jordan μπάλα σε περιμένει στη συλλογή των JD Sports σε μπάλες μπάσκετ στο μέγεθος που θέλεις κατασκευασμένη από top υλικά. Η άνεση όμως δεν σταματάει εκεί, στη JD συλλογή θα βρεις κάλτσες και καπέλα Jordan που θα σου προσφέρουν την άνεση και την προστασία που χρειάζεσαι.

Είναι τα Jordan Παπούτσια μπασκετικά;

Έχοντας την εμπειρία ενός αστέρα του μπάσκετ και την τεχνογνωσία πολύχρονων ερευνών, η Jordan έχει καταφέρει να προσφέρει high performance μπασκετικά παπούτσια σε όλους τους λάτρεις του παρκέ. Η συλλογή παπουτσιών της Jordan αποτελείται τόσο από sneakers όσο και από μπασκετικά παπούτσια, σχεδιασμένα για να συμβάλλουν τα μέγιστα σε κάθε προπόνηση και αγώνα. Κατασκευασμένα από υλικά υψηλής ποιότητας τα μπασκετικά παπούτσια Jordan, συνδυάζουν OG look και προηγμένες τεχνολογίες για αντικραδασμική προστασία, τέλεια πρόσφυση, άνεση και σταθερότητα.

Τι εφαρμογή να επιλέξω στα Jordans μου;

Έχεις βρει το τέλειο σχέδιο Jordans αλλά προβληματίζεσαι ως προς το ποιο είναι το κατάλληλο μέγεθος για εσένα; Σου προτείνουμε να επιλέξεις το μέγεθος που φοράς συνήθως. Τα Jordans είναι, στο σύνολό τους, true to size και έχουν κανονική εφαρμογή. Αν έχεις πολύ λεπτό πέλμα μπορείς να επιλέξεις μισό μέγεθος μικρότερο για μια πιο στενή εφαρμογή και -αντίστοιχα- αν έχει πλατύ πέλμα μπορείς να επιλέξεις μισό μέγεθος μεγαλύτερο για πιο άνετη αίσθηση. Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να συμβουλεύεσαι το μεγεθολόγιο στις σελίδες των προϊόντων, για 100% σιγουριά και εφαρμογή στα μέτρα σου!

Επίλεξε Κορυφαία Jordan Παπούτσια, Ρούχα & Αξεσουάρ στη JD Sports!

Στο JDSports.gr μπορείς να επιλέξεις το ιδανικό προϊόν Jordan που σου ταιριάζει μέσα από τις μεγαλύτερες Jordan συλλογές & collections. Νιώσε ο/η απόλυτος/η King/ Queen του αθλητικού στυλ και κάνε upgrade τη Jordan συλλογή σου!

Τι Jordan Collections μπορώ να βρω στη JD Sports;

Οι πιο hot Jordan Collections "προσγειώθηκαν" στη JD Sports και υπόσχονται να σου χαρίσουν top style με OG μπασκετικό αέρα. Βρες τα πιο περιζήτητα designs σε colorways που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις. Κάνε τα πιο hot κομμάτια των διάσημων συλλογών της Jordan δικά σου σήμερα! Ανακάλυψε Jordan Air 1 Jordan Air 11 CMFT Low Jordan Diamond  Jordan Air  Jordan Brooklyn Jordan Air Legacy 312

Τι Jordan Στιλ μπορώ να βρω στη JD Sports;

Αναβάθμισε τα street 'fits και τις αθλητικές σου εμφανίσεις με ένα ολοκληρωμένο Jordan look. Βρες μια ποικιλία από στιλ σε παπούτσια και ρούχα και απόλαυσε τέλεια εφαρμογή και OG bball vibes. Διάλεξε το είδος/ στιλ που λείπει από τη γκαρνταρόμπα σου και απόκτησε το σήμερα, σε ένα colorway που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις! Φόρμες Σορτς T-Shirts Φούτερ 

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2
×