Κατηγορία

Περισσότερα Λιγότερα

Είδος

Περισσότερα Λιγότερα

Μέγεθος

Περισσότερα Λιγότερα

Φύλο

Περισσότερα Λιγότερα

Παιδικό φύλο

Περισσότερα Λιγότερα

Χρώμα

Περισσότερα Λιγότερα

Τιμή

Από 6 - Έως 65

Collections

Περισσότερα Λιγότερα

McKenzie Ρούχα και Παπούτσια

Ανακάλυψε Κορυφαία McKenzie Styles για το Casual & Urban look σου.

Ρούχα Παπούτσια Αξεσουάρ Ανδρικά Γυναικεία Παιδικά T-shirts Φόρμες

154 Προϊόντα
από 3

Bρες στη JD Sports τη μεγαλύτερη συλλογή σε ανδρικά, γυναικεία & παιδικά McKenzie styles, δημιουργώντας ξεχωριστά looks, και κλέβοντας τις εντυπώσεις μέσα από Exclusive Collections!


Στο JDSports.gr, Νο1 Προορισμό για Premium Sports και Street Fashion, θα απολαύσεις 24/7 εμπειρία Online Shopping, θα βρεις Μοναδικά Deals και Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 69€ στην Ελλάδα!

Τι McKenzie Ρούχα θα βρω στη JD Sports;

Στην JD Sports θα βρεις μοναδικά ρούχα για αξεπέραστους συνδυασμούς από το brand McKenzie. Σε μια έντονη καθημερινότητα χρειάζεσαι ρούχα που σου προσφέρουν στυλ τονώνοντας την αυτοπεποίθησή σου και την άνεση. Μέσα από τη McKenzie συλλογή μπορείς να βρεις casual & sporty σορτς, βερμούδες, κολάν, φόρμες και πολλά άλλα. Για ένα urban look μπορείς να επιλέξεις ζακέτες, t-shirts, αμάνικα μπουφάν και άλλα, κάνοντας τον δικό σου εκρηκτικό συνδυασμό μέσα από χρώματα όπως άσπρο, μαύρο, ροζ, πράσινο, πορτοκαλί, κόκκινο, μπλε, καφέ γκρι αλλά και πολύχρωμο colorway. Τα McKenzie ρούχα είναι κατασκευασμένα από premium υλικά όπως βαμβάκι, νάιλον, πολυεστέρας και συνθετικά, ενώ η εφαρμογή τους είναι κανονική ή στενή αναδεικνύοντας άψογα την σιλουέτα σου. Όποια κι αν είναι η επιλογή σου στην JD Sports θα ανακαλύψεις το ιδανικό κομμάτι!

Τι McKenzie Παπούτσια θα βρω στη JD Sports;

Για εσένα που θέλεις να έχεις μια κομψή εμφάνιση με μοντέρνες πινελιές δεν έχεις παρά να ολοκληρώσεις το στυλ σου και να το πας σε next level, επιλέγοντας McKenzie παπούτσια και sneakers. Για το καθημερινό στυλ αλλά και το lifestyle σου στην JD Sports θα βρεις τα πιο elegant παπούτσια και sneakers που θα σου προσφέρουν την αξεπέραστη άνεση, με απόλυτο στυλ. Βρες ανδρικά και γυναικεία McKenzie παπούτσια μέσα από μια ποικιλία χρωμάτων όπως γκρι, κόκκινο, μαύρο, μπλε σε διάφορα νούμερα. Η εφαρμογή των McKenzie παπουτσιών είναι κανονική έτσι ώστε να έχεις ακρίβεια στο νούμερο.

Τι McKenzie Αξεσουάρ Μπορώ να Βρω στη JD Sports;

Για σενα που θέλεις η άνεσή σου να μην περιορίζεται στα ρούχα, μπορείς να επιλέξεις McKenzie αξεσουάρ όπως εσώρουχα για μοναδική αίσθηση άνεσης και απαλή αίσθηση. Έπειτα μπορείς να επιλέξεις κάλτσες σε packs όπως 3-pack ή 6-pack σε ψηλό ή κοντό μήκος, κατασκευασμένες από απαλό ύφασμα που αγκαλιάζουν το πόδι σου προσφέροντας μαλακή αίσθηση.

Επίλεξε Κορυφαία McKenzie Ρούχα, Παπούτσια και Αξεσουάρ στη JD Sports!

Στο JDSports.gr μπορείς να επιλέξεις τα ιδανικά ρούχα ή παπούτσια McKenzie που σου ταιριάζουν μέσα από την μεγαλύτερη ποικιλία του JD Sports και από τα JD Exclusives. Νιώσε ο Βασιλιάς του Στυλ και κάνε upgrade στη McKenzie συλλογή σου, σήμερα!

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2
×