Κατηγορία

Περισσότερα Λιγότερα

Είδος

Περισσότερα Λιγότερα

Φύλο

Περισσότερα Λιγότερα

Μέγεθος

Περισσότερα Λιγότερα

Collections

Περισσότερα Λιγότερα

Παιδικό φύλο

Περισσότερα Λιγότερα

Τιμή

Από 19 - Έως 230

Χρώμα

Περισσότερα Λιγότερα

Nike Air Max

Ανακάλυψε Nike Air Max Sneakers για Casual Street και Sporty Εμφανίσεις!

Ανδρικά Γυναικεία Παιδικά Nike Air Max 95 Nike Air Max 90 Nike Air Max 97 Nike Air Max 270 

229 Προϊόντα
από 4

Βρες στη JD Sports τη μεγαλύτερη συλλογή από Nike Air Max Παπούτσια σε Ανδρικά, Γυναικεία, Παιδικά και Βρεφικά Μεγέθη, και διάλεξε το πιο cool colorway ανάμεσα σε μια ποικιλία από hot και exclusive σχέδια!


Στο JDSports.gr, Νο1 Προορισμό για Premium Sports και Street Fashion, θα απολαύσεις 24/7 εμπειρία Online Shopping, θα βρεις Μοναδικά Deals και Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 69€ στην Ελλάδα!

Τι στιλ από Nike Air Max θα βρω στο JDSports.gr;

Η Nike Air Max Collection έχει φορεθεί και αγαπηθεί όσο καμία άλλη στην street κοινότητα, κατά τις δύο τελευταίες δεκαετίες. Το μυστικό της επιτυχίας των Air Max Παπουτσιών βρίσκεται στην ενδιάμεση σόλα τους, η οποία διαθέτει την ομώνυμη Air Max επένδυση που εξασφαλίζει άνεση και αντικραδασμική προστασία. Βρες το ιδανικό στιλ Nike Air Max Sneakers για εσένα στο JDSports.gr, διαλέγοντας το από μια ποικιλία από διαφορετικά χρώματα, όπως μαύρα, άσπρα, κόκκινα, πράσινα, κίτρινα, πορτοκαλί, μωβ κα., αλλά και σε πολύχρωμα colorways και JD Exclusive designs. Απόλαυσε τέλεια εφαρμογή με κλείσιμο με κορδόνια ή λουράκια velcro και επίλεξε το ιδανικό μέγεθος για εσένα. Πρόσθεσε στη συλλογή σου ένα ζευγάρι Παπούτσια Air Max και ετοιμάσου να κατακτήσεις τους δρόμους!

Ποιες σειρές από Nike Air Max θα βρω στη JD Sports;

Στη JD Sports θα βρεις τις πιο διάσημιες και cool σειρές Nike Air Max, για να αναβαθμίσεις κάθε σου look. Τόσο οι κλασσικές όσο και οι πιο μοντέρνες σειρές Nike Air Max διατηρούν τα χαρακτηριστικά στοιχεία της συλλογής και συμπληρώνονται από ξεχωριστό design. Aνακάλυψε τες όλες εδώ:

Air Max 97 Air Max 95 Air Max 90 Air Max 270 Air Max Genome   

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2
×