Μέγεθος

Περισσότερα Λιγότερα

Χρώμα

Περισσότερα Λιγότερα

Τιμή

Από 75 - Έως 85

Crocs Mega Crush

Ανακάλυψε τα Crocs Mega Crush και αναβάθμισε το style σου!

4 Προϊόντα

Βρες τη συλλογή Crocs Mega Crush σε all-time-classic και ανατρεπτικά colorways. Στο JDSports.gr, Νο1 Προορισμό για Premium Sports και Street Fashion, θα απολαύσεις 24/7 εμπειρία Online Shopping, θα βρεις Μοναδικά Deals και Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 59€ στην Ελλάδα!

Θα βρω Crocs Mega Crush στη JD Sports;

Τα Crocs Mega Crush θα γίνουν το επόμενό σου crush! Στο JDSports.gr θα βρεις τα Crocs Mega Crush πιο ανανεωμένα από ποτέ! Ανακάλυψέ τα σε μοναδικά στιλ και colourways που θα αναβαθμίσουν κάθε σου look και θα κλέψουν τις εντυπώσεις. Βρες τα σε γυναικεία μεγέθη εδώ!

Τι στιλ σε Γυναικεία Crocs Mega Crush έχει το JDSports.gr;

Η JD Sports σου χαρίζει μια μοναδική συλλογή από Crocs Mega Crush γυναικεία σανδάλια! Τα γυναικεία Crocs Mega Crush έρχονται με ανυψωμένη και chunky σόλα με ιδιαίτερο σχεδιασμό, που θα πάει το στιλ σου σε άλλο επίπεδο. Δεν θα μπορούσαν φυσικά να λείπουν οι signature διατρήσεις στο άνω μέρος αλλά και το λουράκι που χαρίζει σταθερή εφαρμογή. Ανάλογα με το look που θες να δημιουργήσεις, διάλεξε τα πέδιλα Crocs Mega Crush με full άνω μέρος για παραπάνω κάλυψη, ή τα Mega Crush σε two-strap σχέδιο για να νιώθεις ακόμα πιο δροσερή το καλοκαίρι!

Με τι μπορώ να συνδυάσω τα Crocs Mega Crush σανδάλια μου;

Χάρη στο all-time-classic style τους, τα Crocs Mega Crush σανδάλια ανανεώνουν κάθε σου εμφάνιση, αφού μπορείς να τα συνδυάσεις με τα πάντα! Ταιριάζουν τέλεια με το αγαπημένο σου T-Shirt ή αμάνικη μπλούζα και ένα σορτς ή παντελόνι για super cute look. Με τα πέδιλα Mega Crush μπορείς εύκολα να κάνεις dress up τα outfits σου, αφού μπορείς να τα συνδυάσεις με ένα φόρεμα ή φούστα για τις πρωινές και απογευματινές σου βόλτες ή τις πιο επίσημες περιστάσεις.

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2
×