Φύλο

Περισσότερα Λιγότερα

Μέγεθος

Περισσότερα Λιγότερα

Είδος

Περισσότερα Λιγότερα

Χρώμα

Περισσότερα Λιγότερα

Collections

Περισσότερα Λιγότερα

Τιμή

Από 20 - Έως 130

Converse Παπούτσια

Ανακάλυψε Top Converse παπούτσια για το Casual & Lifestyle look σου.

Ανδρικά Γυναικεία Unisex Παιδικά Δίπατα Μποτάκια Converse All Star

141 Προϊόντα
από 2

Bρες στη JD Sports τη μεγαλύτερη συλλογή σε ανδρικά, γυναικεία & παιδικά Converse δημιουργώντας ξεχωριστά styles, κλέβοντας τις εντυπώσεις μέσα από Exclusive Collections! Στο JDSports.gr, Νο1 Προορισμό για Premium Sports και Street Fashion, θα απολαύσεις 24/7 εμπειρία Online Shopping, θα βρεις Μοναδικά Deals και Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 69€ στην Ελλάδα!

Τι Παπούτσια Converse θα βρω στη JD Sports;

Στη JD Sports θα βρεις Converse παπούτσια και μποτάκια, έτσι ώστε να δημιουργήσεις μια κουλτούρα αυθεντικού street style. Γνωστή σε όλους η σειρά All Star αγαπήθηκε παγκοσμίως έως και σήμερα. Βρες σχέδια κάθε είδους, από χρώματα όπως μαύρο,άσπρο, γκρι, κόκκινο, πράσινο, μπλε, μωβ, ροζ, prints και πολύχρωμα. Τα Converse παπούτσια είναι κατασκευασμένα από premium υλικά όπως υφάσματα, καμβά, δέρμα, συνθετικό και με την υπογραφή πολλών artists. Διαθέτουν chunky, πλατφόρμα ή φλατ σόλα και θα τα βρεις σε low cut ή high top σχεδιασμό με minimal design ή με έντονα print. Χαρακτηριστικό είναι η λογοτύπηση του brand που διακοσμεί κάθε Converse παπούτσι και μποτάκι.

Θα βρω μαύρα Converse για καθημερινά 'fits;

Φυσικά! Στο JDSports.gr θα βρεις τα πιο staple Converses σε μαύρο χρώμα. Τα μαύρα sneakers είναι η τέλεια επιλογή για καθημερινά 'fits, αφού συνδυάζονται εύκολα με κάθε style και piece της γκαρνταρόμπας σου. Διάλεξε το ιδανικό Converse μποτάκι ή παπούτσι που σου ταιριάζει και σε αναδεικνύει. Ολοκλήρωσε το retro, street, casual, ακόμα και urban style σου με παπούτσια Converse και κάνε το δικό level up στο στυλ σου!

Τι χρώματα παπούτσια Converse θα βρω;

Ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να επιλέξεις το ιδανικό χρώμα παπουτσιού, όταν έχεις βρει το αγαπημένο σου σχέδιο. Γι' αυτό έχουμε εξασφαλίσει για εσένα μια ποικιλία από all-time-classic colorways όπως άσπρα, μαύρα, γκρι, μπεζ, ροζ, κόκκινα, μπλε κ.α. Επίλεξε ένα neutral χρώμα, αν θες να συνδυάζεις εύκολα και γρηγόρα τα Converse kicks σου με κάθε look. Εναλλακτικά, κάνε δικό σου ένα ζευγάρι Converse σε έντονο χρωματισμό, για να δημιουργήσεις color-blocking 'fits και να αναβαθμίσεις το sneaker game σου.

Πώς να καθαρίσω τα Converse sneakers μου;

Για να καθαρίσεις τα Converse sneakers σου χρησιμοποίησε ένα νωπό πανί ή κομμάτι ύφασμα. Αφού βρέξεις το πανί με λίγο χλιαρό νερό, τοποθέτησε λίγο σαπούνι και άρχισε να καθαρίζεις με μαλακές κινήσεις το άνω μέρος, που είναι κατασκευασμένο από καμβά. Για να καθαρίσεις το μπροστινό και τα πλαϊνά του παπουτσιού, μπορείς να χρησιμοποιήσεις μια οδοντόβουρτσα με λίγο σαπούνι.

Το πλύσιμο στο πλυντήριο και το στεγνό καθάρισμα δεν ενδείκνυνται ως τρόποι για να καθαρίσεις τα Converse σου. 

Τι Converse Collections μπορώ να βρω στη JD Sports;

Η μεγάλη ποικιλία της JD Sports από Converse δε θα σε απογοητεύσει ποτέ! Βρες τις πιο staple και hyped Converse Collections και κάνε level up σε κάθε street 'fit σου. Επίλεξε την αγαπημένη σου συλλογή ή τόλμησε να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό και πρωτοποριακό. Ανακάλυψε:  All Star Chuck Taylor All Star Δίπατα All Star High Tops 

Τι Converse Στιλ μπορώ να βρω στη JD Sports;

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2
×