Μέγεθος

Περισσότερα Λιγότερα

Φύλο

Περισσότερα Λιγότερα

Παιδικό φύλο

Περισσότερα Λιγότερα

Χρώμα

Περισσότερα Λιγότερα

Τιμή

Από 39 - Έως 140

adidas Ozweego

Ανακάλυψε adidas Originals Ozweego Sneakers για Casual Street Εμφανίσεις!

Ανδρικά Γυναικεία Παιδικά

20 Προϊόντα

Βρες στη JD Sports τη μεγαλύτερη συλλογή από Παπούτσια adidas Ozweego για όλα τα φύλα και τις ηλικίες και διάλεξε το πιο cool colorway ανάμεσα σε μια ποικιλία από hot και JD Exclusive σχέδια!


Στο JDSports.gr, Νο1 Προορισμό για Premium Sports και Street Fashion, θα απολαύσεις 24/7 εμπειρία Online Shopping, θα βρεις Μοναδικά Deals και Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 69€ στην Ελλάδα!

Τι adidas Ozweego θα βρω στη JD Sports;

Στη JD Sports θα βρεις μια μεγάλη ποικιλία από adidas Ozweego σε Ανδρικά, Γυναικεία, αλλά και Παιδικά σχέδια, που έρχονται για να ανανεώσουν κάθε σου εμφάνιση. Συνδυάζοντας άνεση και μοντέρνο στιλ, τα adidas Ozweego Παπούτσια έχουν chunky design, αναπαυτική εφαρμογή και αποτελούν go-to επιλογή για καθημερινά looks! Διάλεξε τα ιδανικά Ozweego για εσένα μέσα από μια ποικιλία από διαφορετικά χρώματα, όπως μαύρα, άσπρα, κόκκινα, πράσινα, κίτρινα, πορτοκαλί, μωβ κ.α., αλλά και από πολύχρωμα colorways και JD Exclusive designs. Απόλαυσε τέλεια εφαρμογή με κλείσιμο με κορδόνια και επίλεξε το ιδανικό μέγεθος για εσένα. Πρόσθεσε στη συλλογή σου ένα ζευγάρι adidas Originals Ozweego και ετοιμάσου να κατακτήσεις τους δρόμους!

Θα βρω παπούτσια Ozweego Ανδρικά και Γυναικεία;

Εννοείται πως στo JDSports.gr θα βρεις πλούσια συλλογή από Ανδρικά και Γυναικεία adidas Ozweego, που θα γίνουν η Νο1 επιλογή σου! Υπάρχει διαθέσιμη μια μεγάλη ποικιλία από μεγέθη και χρωματισμούς και για τα δύο φύλα, για να γίνεις και εσύ King και Queen of the Streets!

Τι εφαρμογή να επιλέξω για τα adidas Ozweego μου;

Τα adidas Ozweego προσφέρουν τέλεια εφαρμογή και χαρίζουν σούπερ ανάλαφρη αίσθηση. Είναι κατασκευασμένα σε άνετη γραμμή, οπότε στα παπούτσια Ozweego πρέπει να θυμάσαι να επιλέγεις μισό νούμερο μικρότερο από αυτό που παίρνεις συνήθως. Χρησιμοποιώντας το μεγεθολόγιο που βρίσκεται στη σελίδα κάθε προϊόντος θα βρεις στον οδηγό μεγεθών το νούμερο που σου ταιριάζει και την αντιστοιχία του στην μετρήσεις άλλων χωρών (όπως EU, US, UK), και αν έχεις αμφιβολίες ακολούθησε τις σχετικές οδηγίες. Χρειάζεται να διαλέξεις το ιδανικό μέγεθος και για το μικρό σου, για να κινείται ελεύθερα και με άνεση. Οπότε συμβουλέψου το μεγεθολόγιο, επίλεξε το κατάλληλο μέγεθος (μισό νούμερο κάτω από το νούμερό σου) και είσαι έτοιμος!

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά των Ozweego;

Πρωταγωνιστής στη collection Ozweego της adidas είναι το μοντέρνο design τους, εμπνευσμένο από το στιλ των ‘90s. Το φουτουριστικό τους σχέδιο με τα retro στοιχεία θα σε κάνουν να ξεχωρίζεις! Το άνω μέρος των Ozweego αγκαλιάζει τέλεια το πόδι και προσφέρει τέλεια εφαρμογή. Διαθέτει TPU και σουέτ επιστρώσεις που εξασφαλίζουν ανθεκτικότητα, ενώ η ενδιάμεση σόλα με αφρό EVA χαρίζει κορυφαία προστασία από τους κραδασμούς. Η chunky σόλα με το πρωτότυπο design δεν περνάει απαρατήρητη, ενώ υπόσχεται πρόσφυση. Όλα αυτά είναι μερικοί από τους λόγους που κάνουν τα adidas Ozweego ένα must-have κομμάτι.

Είναι τα adidas Ozweego κατάλληλα για γυμναστική;

Τα adidas Ozweego είναι μια τέλεια επιλογή για casual looks και everyday wear, ώστε να νιώθεις άνετα στις βόλτες σου αλλά και στις εντός και εκτός σπιτιού δουλειές σου. Τα Ozweego είναι εμπλουτισμένα με τεχνολογία EVA και Adiprene στην ενδιάμεση σόλα, που εξασφαλίζουν σούπερ προστασία και στήριξη. Κατασκευάστηκαν έτσι ώστε να είναι ανάλαφρα και άνετα, και να προσφέρουν ξεκούραστο βήμα. Οπότε, εκτός από την καθημερινή χρήση, μπορείς να τα χρησιμοποιείς για τρέξιμο και στο γυμναστήριο, ενώ σηκώνεις βάρη ή σε HIIT session.

Πως να φροντίσω σωστά τα adidas Ozweego παπούτσια μου;

Στο JDSports.gr θα βρεις μια πλούσια επιλογή από adidas Ozweego, που έχουν κατασκευαστεί από premium υλικά. Για να απολαμβάνεις την άνεση και το στιλ τους για όσο το δυνατό περισσότερο, χρειάζονται την κατάλληλη φροντίδα ανά τακτά χρονικά διαστήματα ώστε να παραμένουν αναλλοίωτα, σαν καινούρια! Είναι σημαντικό να καθαρίζεις πολύ καλά την εξωτερική σόλα του παπουτσιού, αναμειγνύοντας νερό με λίγο σαπούνι ή ειδικό καθαριστικό παπουτσιών και με μια μαλακή βούρτσα να αφαιρέσεις τα ανεπιθύμητα σημάδια. Την ίδια διαδικασία θα ακολουθήσεις και για το άνω μέρος και την ενδιάμεση σόλα. Όσον αφορά τα κορδόνια, πρέπει να τα αφαιρέσεις και να τα καθαρίσεις με τα χέρια με λίγο νερό και απορρυπαντικό ή υγρό πιάτων και να τα στεγνώσεις με μια μαλακή πετσέτα. Τα Ozweego θα διατηρήσουν το σχήμα και το χρώμα τους με φυσικό στέγνωμα, και να τα χρησιμοποιήσεις ξανά όταν θα έχουν στεγνώσει τελείως.

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2
×