Μέγεθος

Περισσότερα Λιγότερα

Φύλο

Περισσότερα Λιγότερα

Παιδικό φύλο

Περισσότερα Λιγότερα

Χρώμα

Περισσότερα Λιγότερα

Τιμή

Από 100 - Έως 200

Nike Air Max 97

Ανακάλυψε Nike Air Max 97 Sneakers σε Ανδρικά, Γυναικεία και Παιδικά Μεγέθη για άνετα Street Looks!

Ανδρικά Γυναικεία Παιδικά

31 Προϊόντα

Βρες στη JD Sports τη μεγαλύτερη συλλογή από Παπούτσια Nike Air Max 97 και διάλεξε το πιο cool colorway ανάμεσα σε μια ποικιλία από hot σχέδια! Στο JDSports.gr, Νο1 Προορισμό για Premium Sports και Street Fashion, θα απολαύσεις 24/7 εμπειρία Online Shopping, θα βρεις Μοναδικά Deals και Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 69€ στην Ελλάδα!

Τι Nike Air Max 97 Παπούτσια θα βρω στη JD Sports;

Στη JD Sports θα βρεις μια ποικιλία από Nike Air Max 97 Παπούτσια σε Ανδρικά, Γυναικεία και Παιδικά μεγέθη. Κάνε δικό σου το ιδανικό ζευγάρι Air Max 97 Sneakers για τα καθημερινά σου ‘fits, διαλέγοντας το από μια γκάμα από διαφορετικά χρώματα, όπως μαύρα, άσπρα, κόκκινα, πράσινα, κίτρινα, πορτοκαλί, μωβ κα., αλλά και σε πολύχρωμα colorways και JD Exclusive designs. Απόλαυσε τέλεια εφαρμογή με κλείσιμο με κορδόνια και επίλεξε το ιδανικό μέγεθος για εσένα. Κατασκευασμένα για να σου χαρίζουν άνεση και κορυφαία street style, τα Nike AM 97 θα γίνουν -σίγουρα- η Νο1 επιλογή σου.

Θα βρω Ανδρικά Nike Air Max 97 Παπούτσια στη JD Sports;

Στη JD Sports θα βρεις Ανδρικά Nike Air Max 97 σε must-have colorways που δεν πρέπει να λείπουν από τη συλλογή σου. Ετοιμάσου να κατακτήσεις τους δρόμους, φορώντας το πιο cool ζευγάρι από Ανδρικά Air Max 97 σε ένα exclusive σχέδιο ή ένα περιζήτητο χρώμα. Αναβάθμισε τα street 'fits σου και γίνε ο απόλυτος King of The Streets με Nike Air Max 97 σε ανδρικά μεγέθη και στιλ!

Υπάρχουν διαθέσιμα Nike Air Max 97 Παπούτσια Γυναικεία και Παιδικά;

Τα Nike Air Max 97 είναι τα απόλυτα must-haves της φετινής σεζόν και δε θα μπορούσαν να μην αποτελούν κομμάτι της καθημερινότητας μικρών και μεγάλων. Στη JD Sports θα βρεις διαθέσιμα μεγέθη από Γυναικεία και Παιδικά Nike Air Max 97 Παπούτσια σε Top Selling και Exclusive colorways. Mια μεγάλη ποικιλία από Γυναικεία και Παιδικά Sneakers Air Max 97 σε περιμένουν για να ανακαλύψεις το ιδανικό ζευγάρι για εσένα και τις street εμφανίσεις του μικρού σου.

Ποιός είναι ο σχεδιασμός και τα κατασκευαστικά χαρακτηριστικά των Nike Air Max 97;

Τα Nike Air Max 97 είναι ένα staple design, που κυκλοφόρησε για πρώτη φόρα το 1997 αντλώντας έμπνευση από τα ιαπωνικά τρένα-κάψουλες αλλά και από τα mountain bikes. Αποτελούν το πρώτα σχέδιο που υιοθέτησε την μονάδα Air Max που θέτει σε πρώτα πλάνο την τεχνολογία Air Max της ενδιάμεση σόλας, η οποία εξασφαλίζει αναπαυτική αίσθηση και αντικραδασμική προστασία. Ένα ακόμη βασικό χαρακτηριστικό των AM97 είναι το σύστημα δεσίματος με ελαστικά κόρδόνια, που χαρίζει προσαρμοσμένη και σταθερή εφαρμογή.

Τι εφαρμογή να επιλέξω στα Nike Air Max 97;

Τα Nike Air Max 97 είναι true to size, οπότε δεν έχεις παρά να επιλέξεις το μέγεθος που φοράς συνήθως σε όλα σου τα sneakers. Αν έχεις λεπτό πέλμα, μπορείς να επιλέξεις μισό μέγεθος μικρότερο για πιο στενή και snuggy εφαρμογή. Αντίστοιχα, αν έχεις πλατύ πέλμα μπορείς να προτιμήσεις μισό μέγεθος μεγαλύτερο για extra άνεση. Σε κάθε περίπτωση, μην ξεχνάς να συμβουλεύεσαι το μεγεθολόγιο στις σελίδες των προϊόντων, για απόλυτη σιγουριά ότι έχεις κάνει τη σωστή επιλογή!

Σε τι χρώματα θα βρω τα Nike AM 97;

Τα best selling 97αρια της Nike εντυπωσιάζουν σε κάθε colorway που κυκλοφορούν. Από τα πιο nude έως τα πιο έντονα χρώματα, τα σχέδια των Air Max 97 προσφέρουν επιλογές για όλα τα γούστα. Στη JD Sports θα βρεις μια ποικιλία από διαφορετικές αποχρώσεις όπως μαύρα, άσπρα, γκρι, μπλε, ροζ, μπεζ κ.α. για να διαλέξεις το αγαπημένο σου. Μην χάσεις τα JD Exclusive colorways και τις ξεχωριστές εκδόσεις με συνδυασμούς χρωμάτων και υφών.

Πώς θα φροντίσω σωστά τα Nike Air Max 97 μου;

Τα Nike Air Max 97 είναι παπούτσια με πολλές λεπτομέρειες, οπότε είναι extra ευαίσθητα στους λεκέδες. Kράτησε τα δικά σου 97άρια as fresh as new ακολουθώντας τα tips που θα σου δώσουμε! Για να καθαρίσεις τα AM 97 θα χρειαστείς λίγο χλιαρό νερό & σαπούνι ή ένα καθαριστικό διάλυμα και μια οδοντόβουρτσα ή μικρή καθαριστική βούρτσα.

Για αρχή αφαίρεσε τα κορδόνια και τοποθέτησέ τα μέσα σε ένα μπωλ με χλιαρό νερό και σαπούνι. Έπειτα βρέξε τη βούρτσα με χλιαρό νερό και τοποθέτησε λίγο σαπούνι. Χρησιμοποιώντας τη βούρτσα τρίψε με μαλακές κινήσεις το παπούτσι ξεκινώντας από το άνω μέρος προς τα κάτω. Ξέπλενε τη βούρτσα ανά τακτά χρονικά διαστήματα, για να διατηρείς την επιφάνεια καθαρή και να μη μεταφέρεις λεκέδες και βρωμιά στα σημεία που έχεις ήδη καθαρίσει. Όταν τελειώσεις με την φροντίδα των παπουτσιών, επίστρεψε στα κορδόνια και τρίψε τα μεταξύ τους μαλακά μεχρί να καθαρίσουν εντελώς. Bonus Tip: για λευκά κορδόνια μπορείς να χρησιμοποιείς λίγη λευκαντική σκόνη!

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2
×