Μέγεθος

Περισσότερα Λιγότερα

Φύλο

Περισσότερα Λιγότερα

Παιδικό φύλο

Περισσότερα Λιγότερα

Χρώμα

Περισσότερα Λιγότερα

Τιμή

Από 45 - Έως 180

Nike Air Max 90

Ανακάλυψε την TOP συλλογή από Nike Air Max 90 Sneakers και κατάκτησε τους δρόμους!

Ανδρικά Γυναικεία Παιδικά

45 Προϊόντα

Τα πιο πρόσφατα και κορυφαία αθλητικά παπούτσια Air Max 90, βρίσκονται στο JDSports.gr, σε Ανδρικά, Γυναικεία, Παιδικά και Βρεφικά μεγέθη, σε εντυπωσιακά χρώματα και σχέδια! Διάλεξε ένα cool colorway για τα πιο εκρηκτικά looks και ξεχώρισε με JD Exclusive κομμάτια. Στον Νο1 Προορισμό για Premium Sports και Street Fashion, JDSports.gr, θα απολαύσεις 24/7 εμπειρία Online Shopping, θα βρεις Μοναδικά Deals και Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 69€ στην Ελλάδα!

Τι Nike Air Max 90 Παπούτσια θα ανακαλύψω στη JD Sports;

Στη JD Sports θα ανακαλύψεις Nike Air Max 90 Παπούτσια για Άνδρες, Γυναίκες και Παιδιά σε μια ποικιλία από Exclusive colorways και Trending designs που υπόσχονται να αναβαθμίσουν τα καθημερινές street 'fits σου. Τα Nike Air Max 90 είναι διαχρονικά Sneakers που έχουν αγαπηθεί από μικρούς και μεγάλους. Συνδυάζουν έξαιρετικά ανθεκτικό υλικό στο άνω μέρος, με την ορατή μονάδα Air Max η οποία ξεκινάει από το πίσω μέρος του παπουτσιού. Η εφαρμογή στην συγκεκριμένη συλλογή της Nike και super σταθερή χάρη στο ρυθμιζόμενο κλείσιμο με κορδόνια. Επίλεξε το μέγεθος που σου ταιριάζει για μέγιστη άνεση!

Ποιά Γυναικεία Nike Air Max 90 Παπούτσια θα ανακαλύψω στη JD Sports;

Τα Γυναικεία Nike Air Max 90 Παπούτσια, είναι εδώ σε μια ποικιλία από colorways και σχέδια που δεν πρέπει να λείπουν από τη συλλογή σου. Στη JD Sports θα ανακαλύψεις Γυναικεία Sneakers Air Max 90 από την collection Futura. Τα Γυναικεία Nike Air Max 90 Futura ξεχωρίζουν για το signature Swoosh design τους και την αναπαυτική τους εφαρμογή. Καν' τα δικά σου σήμερα!

Υπάρχουν διαθέσιμα Nike Air Max 90 Ανδρικά;

Στο JDSports.gr θα βρεις διαθέσιμα Nike Air Max 90 Ανδρικά σε μια μεγάλη γκάμα από μεγέθη. H συλλογή Ανδρικών Air Max 90 σου προσφέρει μια πληθώρα επιλογών από all-time-classic colorways και exclusive σχέδια που δεν θα βρεις πουθενά άλλου. Αναβάθμισε το στιλ σου ακόμα και στα πιο απλά outfits με ένα ζευγάρι Nike Air Max 90 και έτοιμασου να γίνεις ο επόμενος King of The Streets.

Τι Παιδικά και Βρεφικά Nike Air Max 90 να επιλέξω;

Στη JD Sports τα Παιδικά και Βρεφικά Nike Air Max 90, έχουν την τιμητική τους. Μια μεγάλη ποικιλία από Αγορίστικα και Κοριτσίστικα Sneakers Αir Max 90 σε περιμένει για να διαλέξεις το καλύτερο για τα καθημερινά looks του μικρού σου, στο αγαπημένο του χρώμα ή σε ένα Exclusive AM90 colorway. Επίλεξε το ιδανικό μέγεθος ανάλογα με την ηλικία του, ανάμεσα σε μια γκάμα από μεγέθη κατάλληλα για παιδιά βρεφικής, προσχολικής, σχολικής και εφηβικής ηλικίας.

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2
×