Φύλο

Περισσότερα Λιγότερα

Μέγεθος

Περισσότερα Λιγότερα

Χρώμα

Περισσότερα Λιγότερα

Collections

Περισσότερα Λιγότερα

Brand

Περισσότερα Λιγότερα

Τιμή

Από 45 - Έως 165

Έκπτωση

Από 0 % - Έως 47 %

ASICS Παπούτσια

Βρες τα πιο hot ASICS Παπούτσια για αθλητικά και casual 'fits!

Ανδρικά Γυναικεία ASICS Gel ASICS EX89

26 Προϊόντα

Βρες κορυφαία ASICS Παπούτσια για Άνδρες και Γυναίκες, και διάλεξε το αγαπημένο σου μέσα από μια τεράστια ποικιλία από trending Collections!

Στο JDSports.gr, Νο1 Προορισμό για Premium Sports και Street Fashion, θα απολαύσεις 24/7 εμπειρία Online Shopping, θα βρεις Μοναδικά Deals και Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 69€ στην Ελλάδα!

Τι ASICS Παπούτσια θα βρω στη JD Sports;

Στη JD Sports θα βρεις μια ποικιλία από ASICS Παπούτσια, σε σχέδια κατάλληλα για τρέξιμο και καθημερινά looks με sporty αέρα. Τόσο τα Ανδρικά όσο και τα Γυναικεία Ascis που θα βρεις στη συλλογή μας, διαθέτουν τεχνολογίες που εξασφαλίζουν τέλεια εφαρμογή και κορυφαίες επιδόσεις. Διάλεξε το ιδανικό ζευγάρι ASICS για εσένα, με γνώμονα την χρήση που θες να κάνεις, έπειτα βρες το αγαπημένο σου χρώμα μέσα από μια μεγάλη γκάμα colorways όπως μαύρα, άσπρα, γκρι, μπλε, ροζ, κόκκινα, πράσινα, κίτρινα, μωβ και πολύχρωμα. Επίλεξε το κατάλληλο μέγεθος για εσένα και ετοιμάσου να απολαύσεις την καλύτερη εμπειρία τρεξίματος ή τις πιο cool sport inspired street εμφανίσεις!

Ποιά Παπούτσια ASICS είναι τα καλύτερα για τρέξιμο;

Τα σχέδια Running Παπουτσιών της ASICS είναι ανεξάντλητα, αφού κάθε σεζόν λανσάρονται καινούρια styles με βελτιωμένο σχεδιασμό και ακόμα πιο προηγμένες τεχνολογίες. Σου προτείνουμε να δοκιμάσεις τη σειρά Kayano, της οποίας πρωταγωνιστής είναι τα Kayano 14 που εξασφαλίζουν άνετα runs με υψηλή επιστροφή ενέργειας για διαδρομές μεγάλων χιλιομετρικών αποστάσεων. Ακόμη, αξίζει να βάλεις στην καθημερινή σου ρουτίνα τα ASICS Gel-1090, τα οποία είναι ιδανικά για περπάτημα και casual runs λίγων χιλιομέτρων.

Τι κάνει τα Παπούτσια ASICS να ξεχωρίζουν, ώστε να τα προτιμούν οι δρομείς;

Η σειρά παπουτσιών της ASICS διαθέτει μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά και τη συλλογή των δρομέων, χάρη στις προηγμένες τεχνολογίες και τον καλά μελετημένο σχεδιασμό τους.

Ένα από τα βασικά στοιχεία που έχει κάνει την ASICS να ξεχωρίσει στον χώρο της αθλητικής υπόδησης είναι η καινοτόμα τεχνολογία Gel. Η τεχνολογία Gel συνήθως βρίσκεται ως extra μονάδα στην ενδιάμεση σόλα των παπουτσιών, δημιουργώντας ένα πρόσθετο στρώμα ανάμεσα στο πόδι και το έδαφος. Με αυτόν τον τρόπο συμβάλλει στην απορρόφηση των κραδασμών, χαρίζοντας περισσότερη άνεση και επιστροφή ενέργειας.

Παράλληλα με την τεχνολογία Gel, η ASICS έχει αναπτύξει πληθώρα άλλων τεχνολογιών που ενισχύουν τα running μοντέλα της χαρίζοντας μια αναβαθμισμένη εμπειρία προπόνησης σε κάθε δρομέα. Κάποια από τα βασικά χαρακτηριστικά των Παπουτσιών Τρεξίματος της ASICS είναι το ανθεκτικό υφασμάτινο άνω μέρος που συμπληρώνεται από συνθετικές επιστρώσεις, για μεγαλύτερη αναπνευσιμότητα και σταθερότητα στην εφαρμογή, καθώς και η εξωτερική σόλα από καουτσούκ που εξασφαλίζει κορυφαία πρόσφυση.

Ποιά ASICS Sneakers είναι κατάλληλα για street looks;

Η ASICS, ως ένα καταξιωμένο brand Αθλητικών Παπουτσιών, δε θα μπορούσε να αφήσει εκτός παιχνιδιου την απόλυτη τάση των τελευταίων χρόνων- τα sneakers! Έτσι, έχει δημιουργήσει πολλές Collections sneakers, με επίκεντρο το street style και το premium design, αντλώντας έμπνευση από τα tennis trainers. Στη JD Sports μπορείς να βρεις τα ASICS EX89 που ακολούθουν τα τελευταία trends και αποτελούν μια απαραίτητη προσθήκη στη sneaker συλλογή σου!

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2
×