Τύπος Εσωρούχου

Περισσότερα Λιγότερα

Χρώμα

Περισσότερα Λιγότερα

Τιμή

Από 44 - Έως 48

Calvin Klein Εσώρουχα

Ανακάλυψε Κορυφαία Calvin Klein Αξεσουάρ σε εσώρουχα για άνεση από μέσα προς τα έξω. Bρες στη JD Sports τη μεγαλύτερη συλλογή σε ανδρικά Calvin Klein εσώρουχα δημιουργώντας ξεχωριστά styles, κλέβοντας τις εντυπώσεις μέσα από Exclusive Collections!

4 Προϊόντα

Στο JDSports.gr, Νο1 Προορισμό για Premium Sports και Street Fashion, θα απολαύσεις 24/7 εμπειρία Online Shopping, θα βρεις Μοναδικά Deals και Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 69€ στην Ελλάδα!

Τι Αξεσουάρ Calvin Klein θα βρω στη JD Sports;

Στη JD Sports θα βρεις τα πιο exclusive Calvin Klein αξεσουάρ σε εσώρουχα όπως μποξεράκια σε 2-pack, 3-pack ή μεμονωμένα, τα οποία έρχονται να σου χαρίσουν μοναδική άνεση και απαλή αίσθηση. Τα μποξεράκια Calvin Klein διαφέρουν από τα κλασσικά χάρη στην premium ύφανσή τους και στην διαπνοή που σου χαρίζουν. Διακοσμούνται με το χαρακτηριστικό design του brand στο λάστιχο της μέσης ή με λογότυπα και prints που προσδίδουν μοντέρνα πινελιά. Η ελευθερία κινήσεων και η άνεση που σου προσφέρουν είναι αξεπέραστη. Βρες στη JD Sports Calvin Klein μποξεράκια σε χρώματα όπως μαύρο, άσπρο, γκρι, κόκκινο, πολύχρωμο και πολλά άλλα και νιώσε όμορφα κάθε στιγμή που τα φοράς, όπου κι αν βρίσκεσαι.

Επίλεξε Κορυφαία Calvin Klein Αξεσουάρ στη JD Sports!

Στο JDSports.gr μπορείς να επιλέξεις το ιδανικά Calvin Klein αξεσουάρ σε μποξεράκια μέσα από την μεγάλη ποικιλία του JD Sports και μέσα από τα JD Exclusives. Κάνε σήμερα την επιλογή σου και νιώσε αυτοπεποίθηση!

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2
×