Κατηγορία

Περισσότερα Λιγότερα

Είδος

Περισσότερα Λιγότερα

Μέγεθος

Περισσότερα Λιγότερα

Χρώμα

Περισσότερα Λιγότερα

Τιμή

Από 14 - Έως 160

Collections

Περισσότερα Λιγότερα

Άθλημα

Περισσότερα Λιγότερα

Γυναικεία Jordan

Ανακάλυψε Γυναικεία Jordan Ρούχα, Παπούτσια και Αξεσουάρ για τις Sporty & Street εμφανίσεις σου.

Ρούχα Παπούτσια Αξεσουάρ T-shirts Φόρμες Φούτερ

96 Προϊόντα
από 2

Bρες στη JD Sports τη μεγαλύτερη συλλογή σε γυναικεία Jordan παπούτσια, ρούχα, και αξεσουάρ μέσα από Exclusive Collections για κάθε στυλ! Στο JDSports.gr, Νο1 Προορισμό για Premium Sports και Street Fashion, θα απολαύσεις 24/7 εμπειρία Online Shopping, θα βρεις Μοναδικά Deals και Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 69€ στην Ελλάδα!

Τι Nike Jordan γυναικεία θα βρω στη JD Sports;

Για σένα που θέλεις να έχεις το απόλυτο athleisure στυλ, δεν έχεις παρά να διαλέξεις μέσα από την τεράστια γκάμα της JD Sports τα Nike Jordan παπούτσια και ρούχα σε γυναικεία μεγέθη! Θα βρεις τα iconic Jordan παπούτσια από τις TOP collections του brand, σε μοναδικά colourways όπως γκρι, καφέ, μπεζ, μαύρα, άσπρα, ή και πολύχρωμα, που θα ανανεώσουν την συλλογή σου. Ανακάλυψε κορυφαία Γυναικεία Ρούχα Jordan για κάθε εποχή, και δημιούργησε τα πιο στιλάτα outfits επιλέγοντας Jordan T-Shirts, αμάνικες μπλούζες, σορτς-βερμούδες, biker σορτς, κολάν, μπλούζες με κουκούλα ή χωρίς, φόρμες, και πολλά άλλα, από τα πιο ποιοτικά υφάσματα και στα πιο exclusive designs. Διάλεξε το αγαπημένο σου ζευγάρι παπουτσιών Jordan, συνδύασε το τέλεια με τα Jordan ρούχα, και είσαι έτοιμη να κατακτήσεις τα streets!

Ποια collections θα ανακαλύψω σε Nike Jordan γυναικεία παπούτσια;

Στο JDSports.gr υπάρχει μια πλούσια ποικιλία από τις πιο hot collections της Nike Jordan, που υπόσχονται να οδηγήσουν το street style σου σε άλλο επίπεδο! Βρες τα πιο περιζήτητα σχέδια διάσημων συλλογών της Jordan, όπως Air Jordan 1, Jordan Delta, Jordan Jumpman, και πολλές άλλες, και απογείωσε τα looks σου! Ανακάλυψέ τα εδώ:

Air Jordan 1 

Θα βρω Nike Jordan γυναικεία ρούχα και αξεσουάρ;

Φυσικά! Όποιο και αν είναι το στιλ σου, στη JD Sports θα ανακαλύψεις μοναδικά Nike Jordan ρούχα για να δημιουργήσεις τα πιο ξεχωριστά sporty και street outfits. Για να τα ολοκληρώσεις, διάλεξε το αγαπημένο σου Nike Jordan αξεσουάρ, όπως κάλτσες και καπέλα, που ταιριάζουν τέλεια με τα ρούχα σου και θα αναβαθμίσουν τα looks σου!

Ποια σχέδια είναι φέτος δημοφιλή σε Nike Jordan γυναικεία παπούτσια;

Τα Nike Jordan γυναικεία παπούτσια είναι μια TOP διαχρονική επιλογή, που έχουν λατρέψει οι sneakerheads για την εξαιρετική τους ποιότητα και το OG μπασκετικό τους στιλ. Τα πολυαγαπημένα Air Jordan 1 κυριαρχούν στις φετινές τάσεις, καθώς κυκλοφορούν σε μια πληθώρα χρωματισμών, ενώ το legendary design τους έχει γράψει ιστορία. Άλλη μια συλλογή που έχει γνωρίσει μεγάλη απήχηση, είναι η Jordan Jumpman. Τα Jordan Jumpman kicks μπορούν να φορεθούν εντός και εκτός γηπέδου, και χαρίζουν κορυφαία άνεση καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας.

Ποια είναι η ιστορία της συνεργασίας Nike και Jordan;

Το 1984, ο Michael Jordan ήταν έτοιμος να ξεκινήσει την πρώτη του σεζόν στο NBA, αναζητώντας μια συμφωνία υποστήριξης. Ενώ ο Jordan αρχικά επιθυμούσε να υπογράψει με την adidas, ήρθε στο προσκήνιο η Nike, η οποία εκείνη την περίοδο ήταν κυρίως γνωστή για την κατασκευή παπουτσιών για τρέξιμο μεγάλων αποστάσεων. Αναγνωρίζοντας το τεράστιο ταλέντο του Jordan, ο Sonny Vaccaro έπεισε τη Nike να συνάψει μια συμφωνία πολύ πιο προσοδοφόρα από τις μεγαλύτερες εταιρείες αθλητικών ειδών, όπως η adidas, και συγκεκριμένα του προσέφερε ένα πενταετές συμβόλαιο 15 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ένα fun fact είναι ότι ο Michael Jordan δεν είχε φορέσει ποτέ πριν παπούτσια από την εταιρεία Nike, αλλά οι γονείς του κατάφεραν να τον πείσουν να υπογράψει συμφωνία με την Nike έναντι της adidas, εκκινώντας έτσι τη θρυλική αυτή συνεργασία. Μαζί δημιούργησαν το πλέον εμβληματικό εμπορικό σήμα "Air" Jordan.

Σύμφωνα με τους κανόνες του NBA, εκείνη την εποχή οι παίκτες επιτρέπονταν να φοράνε μόνο λευκά αθλητικά παπούτσια. Εκμεταλλευόμενη από το γεγονός ότι ο Jordan έπαιζε για τους Chicago Bulls, η Nike σχεδίασε τα πρώτα Air Jordan σε κόκκινο, μαύρο και λευκό χρώμα. Παρόλου που το NBA επέβαλε πρόστιμο ύψους 5.000 δολαρίων στον Michael Jordan κάθε φορά που φορούσε τα συγκεκριμένα παπούτσια, η Nike ήταν τόσο αποφασισμένη και πρόθυμη να πληρώσει τα πρόστιμα, ώστε το κοινό να γνωρίσει τα παπούτσια. Μόνο τον πρώτο χρόνο, οι πωλήσεις των Air Jordan έφτασαν τα 126 εκατομμύρια δολάρια, τα οποία αρχικά κόστιζαν 64,99$ και σήμερα η τιμή τους έχει τριπλασιαστεί.

Μέσα από αυτή τη συνεργασία, η Nike έγινε ένα mainstream brand, πλέον ένα από τα πιο αναγνωρισμένα στον πλανήτη, και τα παπούτσια της μπήκαν στην αγορά ως must-have κομμάτια. Ο Michael Jordan έγινε ο μεγαλύτερος μπασκετμπολίστας όλων των εποχών, και έχει κερδίσει 1,3 δισεκατομμύρια δολάρια μέχρι σήμερα μόνο από τη συμφωνία του με τη Nike, η οποία συνεχίζει να κυκλοφορεί τα παπούτσια Air Jordan ακόμα και μετά την συνταξιοδότηση του Michael Jordan το 2003.

Η πρώτη αποκλειστικά γυναικεία συλλογή από Air Jordan κυκλοφόρησε το 1998, για να εμπνεύσει και να δώσει ώθηση στις γυναίκες που σπάνε τα όρια στον ανδροκρατούμενο κόσμο του μπάσκετ. Έκτοτε, έχουν κυκλοφορήσει κορυφαία γυναικεία Jordan παπούτσια και ρούχα σε χαρακτηριστικά σχέδια και χρωματισμούς.

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2
×