Μέγεθος

Περισσότερα Λιγότερα

Φύλο

Περισσότερα Λιγότερα

Χρώμα

Περισσότερα Λιγότερα

Έκπτωση

Από 0 % - Έως 45 %

adidas Campus 00s

Τσέκαρε adidas Campus 00s Sneakers σε hot colorways για τα Street & Casual Looks.

Ανδρικά Γυναικεία

17 Προϊόντα

Στο JDSports.gr, Νο1 Προορισμό για Premium Sports και Street Fashion, θα απολαύσεις 24/7 εμπειρία Online Shopping, θα βρεις Μοναδικά Deals και Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 69€ στην Ελλάδα!

Τι adidas Campus 00s θα βρω στη JD Sports;

Στη JD Sports θα βρεις adidas Campus 00s Sneakers για να αναβαθμίσεις τα street looks σου. Μια ποικιλία από neutral και πιο έντονα colorways, όπως μαύρα, γκρι, μπλε, κόκκινα κ.α. σε περιμένει για να ανακαλύψεις το επόμενο go-to ζευγάρι kicks σου. Διάλεξε τα Campus που θα σου κλέψουν την καρδιά στο κατάλληλο μέγεθος για εσένα. Τα ανδρικά adidas Campus της JD δεν πρόκεται να σε απογοητεύσουν ποτέ!

Γιατί είναι διάσημα τα adidas Campus;

Τα Campus 00s είναι ίσως τα πιο hyped παπούτσια της σεζόν. Έχοντας αγαπηθεί από street style icons και social media influencers, τα adidas Campus έχουν δημιουργήσει το απόλυτο trend. Το retro design τους είναι εμπνευσμένο από τη hip hop μουσική σκηνή του Tokyo και τα kicks της δεκαετίας του '90. Υλικά όπως το δέρμα και το σουέντ κατέχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην εμφάνιση των Campus, ενώ η vintage εξωτερική σόλα κλέβει τις εντυπώσεις.

Τι χρώμα adidas Campus 00s Sneakers να διαλέξω;

Ξέρουμε ότι η ώρα αυτής της απόφασης είναι δύσκολη! Γι' αυτό έχουμε κάποια πρακτικά tips που θα σε βοηθήσουν να επιλέξεις το ιδανικό χρώμα adidas Campus 00s για εσένα. Αν προτιμάς τα "ήσυχα" looks ή αν θες ένα all-time-classic χρωματισμό που θα ταιριάξει με κάθε 'fit σου, τότε προτίμησε μαύρα ή γκρι Campus. Αντίθετα, αν θες να ξεχωρίζεις και να δημιουργείς statement εμφανίσεις που δεν περνούν απαρατήρητες τότες επίλεξε κόκκινα ή μπλε Campus.

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2
×