Φύλο

Περισσότερα Λιγότερα

Μέγεθος

Περισσότερα Λιγότερα

Παιδικό φύλο

Περισσότερα Λιγότερα

Χρώμα

Περισσότερα Λιγότερα

Collections

Περισσότερα Λιγότερα

Τιμή

Από 46 - Έως 140

Nike Dunk

Βρες Nike Dunk Sneakers για OG Street 'Fits και κορυφαία Everyday Looks!

Ανδρικά Γυναικεία Παιδικά Nike Dunk Low Nike Dunk High

36 Προϊόντα

Στο JDSports.gr, Νο1 Προορισμό για Premium Sports και Street Fashion, θα απολαύσεις 24/7 εμπειρία Online Shopping, θα βρεις Μοναδικά Deals και Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 69€ στην Ελλάδα!

Τι Nike Dunk θα βρω στη JD Sports;

Στη JD Sports θα βρεις τα Nike Dunks που έψαχνες! Εξασφαλίσαμε για εσένα κορυφαία Ανδρικά και Παιδικά σχέδια από Nike Dunk Sneakers, για να απογείωσεις κάθε street 'fit σου με ένα staple που δεν πρέπει να λείπει από τη συλλογή κανενός sneakerhead. Βρες σχέδια και colorways που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις διάλεξε ανάμεσα από χρώματα όπως μαύρα, άσπρα, γκρι, πράσινα, κόκκινα κ.α. ή ανακάλυψε ένα JD Exclusive style που δεν θα βρεις πουθενά άλλου.

Υπάρχουν Nike Dunk Low στη JD Sports;

Η συλλογή Dunk της JD Sports περιλαμβάνει μια πληθώρα από styles για all-year-round 'fits. Ανακάλυψε Nike Dunk Low Παπούτσια σε Ανδρικά Μεγέθη και must-have colorways, που θα αναδείξουν το style σου και θα σου χαρίσουν OG vibes. Τα χαμηλά Dunks της Nike είναι τα πιο περιζήτητα pieces της σειράς και συχνά είναι sold out, αλλά μην ανησυχείς γιατί στο JDSports.gr πάντα θα υπάρχει μια επιλογή για εσένα!

Yπάρχουν ψηλά Nike Dunks;

Βέβαιως, τα Nike Dunk High είναι η ψηλή έκδοση της σειράς και θα τα βρεις σε διάφορα σχέδια στη JD Sports. Πολλοί δεν γνωρίζουν τα high-top Dunks που κυκλοφορούν, λόγω του μεγάλου hype των low-top. Ωστόσο, τα high Dunks είναι εξίσου περιζήτητα και αναδεικνύουν τις μπασκετικές καταβολές του παπουτσιού, θύμιζοντας τα μπασκετικά μποτάκια της δεκαετίας του '80. Στο JDSports.gr θα βρεις Παιδικά Μεγέθη και Styles από Nike Dunk High Sneakers που υπόσχονται να γαλουχήσουν the right way του sneaker addicts της επόμενης γενιάς.

Τι χρώματα σε Nike Dunk Low Γυναικεία θα βρω στη JD Sports;

Η τεράστια συλλογή από Nike Dunk Low Sneakers για Γυναίκες της JDSports.gr σου χαρίζει αμέτρητες επιλογές από μοναδικά styles, σε all-time-classic χρωματισμούς, αλλά και stand-out σχέδια. Ανακάλυψε τα αγαπημένα σου Γυναικεία Nike Dunk Low σε μαύρα, κίτρινα, μπλε, πράσινα, καφέ, και πολλά άλλα colourways, και μοναδικά colour-block designs που θα σε κάνουν να ξεχωρίζεις!

Είναι άνετα τα Nike Dunks;

Τα Nike Dunk Sneakers είναι μια από τις αγαπημένες collections των sneakerheads, χάρη στο εντυπωσιακό design τους, αλλά και την αναπαυτική εφαρμογή τους. Είτε διαλέξεις τα Nike Dunk σε Low σχέδιο, είτε σε High design, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα απολαύσεις άνετη εφαρμογή, καθώς το μαλακό κολλάρο στον αστράγαλο αγκαλιάζει τέλεια το πόδι, και οι διατρήσεις στο άνω μέρος εξασφαλίζουν δροσερή αίσθηση κάθε στιγμή της ημέρας. Βγες στα streets χωρίς άγχος, γιατί τα Nike Dunk Παπούτσια είναι ιδανικά για τις βόλτες και τις καθημερινές σου δραστηριότητες, αφού διαθετουν μαλακή ενδιάμεση σόλα για ανάλαφρο βηματισμό και παρέχουν αποτελεσματική προστασία από τους κραδασμούς.

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2
×