Είδος

Περισσότερα Λιγότερα

Φύλο

Περισσότερα Λιγότερα

Μέγεθος

Περισσότερα Λιγότερα

Παιδικό φύλο

Περισσότερα Λιγότερα

Χρώμα

Περισσότερα Λιγότερα

Τιμή

Από 20 - Έως 55

Έκπτωση

Από 0 % - Έως 43 %

Άθλημα

Περισσότερα Λιγότερα

Nike Pro

Ανακάλυψε τα πιο Στιλάτα Nike Pro Ρούχα που θα εκτοξεύσουν τις Sporty και Street Εμφανίσεις σου!

Γυναικεία Παιδικά Σορτς Κολάν T-shirts

20 Προϊόντα

Βρες στη JD Sports τη μεγαλύτερη συλλογή από Ρούχα Nike Pro και διάλεξε το πιο cool colorway ανάμεσα σε μια ποικιλία από hot και JD Exclusive σχέδια!


Στο JDSports.gr, Νο1 Προορισμό για Premium Sports και Street Fashion, θα απολαύσεις 24/7 εμπειρία Online Shopping, θα βρεις Μοναδικά Deals και Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 69€ στην Ελλάδα!

Tι Nike Pro Ρούχα θα βρω στη JD Sports;

Μια από τις πιο αγαπημένες collections της Nike βρίσκεται στη JD Sports και σε περιμένει να την ανακαλύψεις! Η συλλογή Nike Pro αποτελείται από must-have κομμάτια σε Γυναικεία και Παιδικά μεγέθη, που μπορούν να ανανεώσουν τα gym ‘fits και τα everyday looks σου. Ανακάλυψε Nike Pro T-Shirts, σορτς-βερμούδες, κολάν και biker shorts, διάλεξε το αγαπημένο σου style ανάμεσα σε μια ποικιλία από colourways, όπως γκρι, κόκκινο, μαύρο, πράσινο ή ροζ, και δημιούργησε τα πιο cool outifts. Βασικό χαρακτηριστικό των Nike Pro Ρούχων είναι η Dri-FIT τεχνολογία, η οποία χάρη στις υδροαπωθητικές της ιδιότητες, χαρίζει σούπερ στεγνή και δροσερή αίσθηση, ενώ το φοβερό τους στιλ και τα exclusive designs δεν περνάνε απαρατήρητα!

Υπάρχουν γυναικεία Nike Pro στη JD Sports;

Εννοείται πως στο JDSports.gr θα βρεις τα πιο hot Nike Pro Ρούχα για Γυναίκες! Ανακάλυψε exclusive colourways και eye-catching σχέδια που θα αναβαθμίσουν τις εμφανίσεις σου είτε για την βόλτα, είτε για το γυμναστήριο. Διάλεξε το αγαπημένο σου style, στο κατάλληλο μέγεθος που ταιριάζει στα μέτρα και τις προτιμήσεις σου, και είσαι έτοιμη!

Θα βρω Nike Pro Σορτς στη JD Sports;

Τα Nike Pro Σορτς είναι ένα από τα top trending staples της συλλογής, που δεν πρέπει να χάσεις! Θα τα βρεις όλα στη JD Sports σε μοναδικά colourways, όπως γκρι, κόκκινο, μαύρο, πράσινο και ροζ, και super exclusive σχέδια. Απόλαυσε την άνεση του λείου υφάσματος σε συνδυασμό με την τεχνολογία Dri-FIT, που εξασφαλίζουν κορυφαία άνεση και δροσερή αίσθηση, και απογείωσε το Street Style σου!

Με τι να συνδυάσω το Nike Pro Κολάν μου;

Στη JD Sports θα βρεις το ιδανικό για σένα Nike Pro Κολάν, ακριβώς στο στιλ που ψάχνεις! Για athleisure look, μπορείς να συνδυάσεις το Κολάν Nike Pro με ένα graphic T-Shirt ή μια αμάνικη μπλούζα, ώστε να απολαμβάνεις άνεση και ελευθερία κινήσεων κάθε στιγμή της ημέρας. Σε πιο χαμηλές θερμοκρασίες, προτίμησε ένα φούτερ ή μπλούζα με μακρύ μανίκι, ταίριαξέ τα με το αγαπημένο σου Nike Pro Κολάν, και οδήγησε το street style σου στο επόμενο επίπεδο. Με ό,τι και να το συνδυάσεις, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα κλέβεις τις εντυπώσεις!

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2
×