Κατηγορία

Περισσότερα Λιγότερα

Είδος

Περισσότερα Λιγότερα

Μέγεθος

Περισσότερα Λιγότερα

Φύλο

Περισσότερα Λιγότερα

Παιδικό φύλο

Περισσότερα Λιγότερα

Brand

Περισσότερα Λιγότερα

Χρώμα

Περισσότερα Λιγότερα

Collections

Περισσότερα Λιγότερα

Τιμή

Από 10 - Έως 90

Άθλημα

Περισσότερα Λιγότερα

adidas Παιδικά Ρούχα, Παπούτσια και Αξεσουάρ

Ανακάλυψε adidas Παιδικά Παπούτσια για τις Sporty & Everyday εμφανίσεις. 

Παπούτσια Ρούχα

197 Προϊόντα
από 3

Bρες στη JD Sports τη μεγαλύτερη συλλογή σε adidas ρούχα και παπούτσια για παιδιά μέσα από Exclusive Collections!


Στο JDSports.gr, Νο1 Προορισμό για Premium Sports και Street Fashion, θα απολαύσεις 24/7 εμπειρία Online Shopping, θα βρεις Μοναδικά Deals και Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 69€ στην Ελλάδα!

Τι adidas παιδικά ρούχα και παπούτσια θα βρω στο JD Sports;

Στη JD Sports θα ανακαλύψεις μια πλούσια ποικιλία από παιδικά ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ, σε μοντέρνο στιλ και μοναδικά σχέδια για αγόρια και κορίτσια! Δημιούργησε για το παιδί σου τα πιο cool street ‘fits με τα adidas T-Shirts, σορτς-βερμούδες, σετ φόρμας, ζακέτες, μπουφάν και πολλά άλλα, ενώ για ένα sporty style διάλεξε τις adidas μπλούζες με κουκούλα, φούτερ, φόρμες, κολάν, κ.α., που με το iconic style τους δίνουν τα απόλυτα OG vibes.

Συνδύασε τα adidas παιδικά ρούχα με τα πιο hot adidas sneakers, που θα βρεις σε μια μεγάλη συλλογή από κορυφαία σχέδια, ιδανικά για διάφορα αθλήματα αλλά και για καθημερινές βόλτες. Για summer vibes, επίλεξε slides και σανδάλια σε κορυφαία colourways, ενώ για αθλητικό στιλ ανεξαρτήτου εποχής διάλεξε adidas παπούτσια για παιδιά με τις πιο προηγμένες τεχνολογίες που κάνουν level up τις επιδόσεις του/της μικρού/-ης σου. Για winter look, προτίμησε τα adidas παιδικά Μποτάκια που συνδυάζουν πλήρη κάλυψη και court-inspired style. Διάλεξε το αγαπημένο colourway του παιδιού σου, με κλείσιμο με κορδόνια ή Velcro strap ανάλογα με τις προτιμήσεις του, και ανανέωσε τις εμφανίσεις του.

Ποια adidas παιδικά παπούτσια σε είναι τάση φέτος;

Τα adidas παπούτσια για παιδιά είναι μια all-time-classic, που κυριαρχεί και τη φετινή χρονιά στις κορυφαίες τάσεις! Ένα TOP pick είναι τα Forum, είτε στην Mid είτε στη Low version τους, με το legendary design τους να δίνει την τέλεια πινελιά σε κάθε street και sporty style. Εξίσου κορυφαία συλλογή είναι η Superstar, που έχει αγαπηθεί από πολλούς για την OG αισθητική τους και τα χαρακτηριστικά 3-Stripes στο πλάι, ενώ τα Drop Step είναι η Νο1 επιλογή μικρών sneakerheads. Μια ακόμη συλλογή που έχει κατακτήσει τα φετινά trends, είναι τα Ozweego, με την chunky σόλα και το ιδιαίτερο σχέδιο τους να προσφέρει ασύγκριτο στιλ. Ανακάλυψέ τα εδώ!

Ποια collections σε παιδικά παπούτσια και ρούχα adidas θα βρω;

Στη JD Sports θα βρεις τα πιο top trending Collections της adidas. Όλα τα hot sneakers και τα signature style ρούχα που ψάχνεις, σε μια ποικιλία από staple colorways και exclusive σχέδια που θα απογειώσουν τα sporty και street ‘fits του παιδιού σου, βρίσκονται εδώ. Ανακάλυψέ τα:

Adicolor  Adilette  Drop Step  Forum  Nizza  U_Path  Ozweego  Stan Smith  Superstar  ZX 

Θα βρω ρούχα και παπούτσια adidas για αγόρια και κορίτσια;

Φυσικά! Στο JDSports.gr θα βρεις adidas παπούτσια και ρούχα σε μια ποικιλία από μοναδικά colourways και μεγέθη για αγόρια και κορίτσια. Για την μικρή σου προτίμησε τα adidas sneakers ασημί, κόκκινα, μωβ, ροζ, μπεζ, ενώ για τον μικρό σου διάλεξε colourways, όπως άσπρα, μαύρα, γκρι, πράσινα, και πολλά άλλα που θα απογειώσουν τα looks τους. Για extra funky vibes, επίλεξε τα πολύχρωμα adidas παιδικά παπούτσια. Οι μικροί μας φίλοι θα λατρέψουν τα adidas παιδικά ρούχα με μοναδικά colourways που μπορούν να φορέσουν οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, ενώ φέρουν το iconic adidas branding για premium χαρακτήρα. Διάλεξε εκείνα με graphic designs, all-over print, ή την διακριτική υπογραφή των logo ανάλογα με το outfit που θες να δημιουργήσεις.

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2
×