Μέγεθος

Περισσότερα Λιγότερα

Φύλο

Περισσότερα Λιγότερα

Χρώμα

Περισσότερα Λιγότερα

Collections

Περισσότερα Λιγότερα

Παιδικό φύλο

Περισσότερα Λιγότερα

Τιμή

Από 48 - Έως 120

adidas Gazelle

Βρες τα πιο Cool adidas Gazelle Sneakers για τα Everyday & Street Looks σου.

Ανδρικά Γυναικεία Παιδικά adidas Gazelle Bold adidas Gazelle Indoor

35 Προϊόντα

Ανακάλυψε τα adidas Gazelle Sneakers σε μια ποικιλία από Ανδρικά, Γυναικεία, Παιδικά και Βρεφικά colourways και JD Exclusive designs, και διάλεξε το ιδανικό για σένα!


Στο JDSports.gr, Νο1 Προορισμό για Premium Sports και Street Fashion, θα απολαύσεις 24/7 εμπειρία Online Shopping, θα βρεις Μοναδικά Deals και Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 69€ στην Ελλάδα!

Τι adidas Gazelle sneakers θα βρω στη JD Sports;

Η iconic συλλογή της adidas Gazelle, έχει αγαπηθεί από μικρούς και μεγάλους εδώ και δεκαετίες. Κάθε παπούτσι αποτελείται από premium σουέτ στο άνω μέρος, όσο η εξωτερική σόλα από καουτσούκ απορροφά τους κραδασμούς σε κάθε βήμα. Ανακάλυψε στη JD Sports μια ποικιλία από μεγέθη και βρες ποιο σου ταιριάζει καλύτερα. H άνετη εφαρμογή τους, σε συνδυασμό με το δέσιμο με κορδόνια, προσφέρει μια ασφαλή και ταυτόχρονα σταθερή εφαρμογή.

Στο JD Sports, το στυλ δεν έχει όρια, γι’ αυτό και τα Gazelle παπούτσια της adidas μπορούν να φορεθούν σε κάθε έξοδο, με κάθε στυλ. Μπορείς να δημιουργήσεις ένα casual look, μια εμφάνιση εμπνευσμένη από τον χώρο του αθλητισμού, αλλά και fit’ για μια βραδινή έξοδο. Αρκεί να συνδυάσεις όποιο sneaker Gazelle ταιριάζει καλύτερα σε εσένα!

Τι σχέδια σε adidas Gazelle Γυναίκεια θα βρω στη JD Sports;

Ανακάλυψε τα πιο cool adidas Gazelle sneakers για Γυναίκες, στα πιο trending colourways που σίγουρα θα σε κάνουν να ξεχωρίζεις! Τα γυναικεία Gazelle κυκλοφορούν σε μια ποικιλία από σχέδια και χρώματα, για να διαλέξεις αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο στιλ σου και θα ολοκληρώσει τη συλλογή σου. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βρεις στη JD Sports τα adidas Gazelle γυναικεία, σε tonal αποχρώσεις για κλασσικό look ή με έντονα και colour-blocking designs για eye-catching εμφανίσεις. Διάλεξέ τα με χαμηλή ή ψηλή σόλα τύπου πλατφόρμας, με το χαρακτηριστικό σουέτ T-toe να προσθέτει την iconic πινελιά του, και γίνε η Queen of the Streets!

Υπάρχουν διαθέσιμα adidas Gazelle ανδρικά;

Φυσικά υπάρχουν! Βρες adidas Gazelle ανδρικά παπούτσια σε χρώματα και σχέδια που θα λατρέψεις και που θα οδηγήσουν το στιλ σου σε άλλο level! Διάλεξε το αγαπημένο σου colourway, όπως λευκά, γκρι, καφέ, μαύρα, μπλε, πράσινα, και πολλά άλλα, με τα 3-Stripes να προσθέτουν OG vibes. Οπότε τι περιμένεις; Τρέξε στη JD Sports για να τα ανακαλύψεις!

Τι διαφορά έχουν τα Gazelle Bold με τα Gazelle Indoor;

Η αγαπημένη collection adidas Gazelle έρχεται σε διάφορες versions για όλα τα γούστα! Κυριαρχώντας στις πρώτες θέσεις των τελευταίων trends, η κύρια διαφορά των Gazelle Indoor και των Gazelle Bold, είναι ότι τα Gazelle Indoor sneakers διαθέτουν μια ημιδιάφανη σόλα από gum καουτσούκ, που αγκαλιάζει τον πάτο του παπουτσιού με έναν καινοτόμο και εντυπωσιακό τρόπο, ενώ παράλληλα το χαρακτηριστικό T-toe φτάνει ψηλότερα από τις άλλες versions, δηλαδή έως τα 3-Stripes στα πλαϊνά μέρη. Τα Gazelle Bold, όπως μαρτυρά και το όνομά τους, στέκονται πάνω σε μια triple-stacked σόλα που τους χαρίζει elevated style, οπότε αν ψάχνεις για δίπατα sneakers, τα Gazelle Bold είναι η Νο1 επιλογή σου! Όποια Gazelle sneakers κι αν επιλέξεις, το μόνο σίγουρο είναι ότι στο JDSports.gr θα βρεις εκείνο που θα σε κάνει να ξεχωρίζεις!

Με τι look να συνδυάσω τα Gazelle δίπατα;

Ποιο είναι το καλύτερο χαρακτηριστικό των Gazelle δίπατων παπουτσιών; Ότι συνδυάζονται με τα πάντα φυσικά! Τα adidas Gazelle Bold έρχονται σε αυτό το elevated style ώστε να μπορούν να αναβαθμίσουν μέχρι και το πιο απλό look! Τα Gazelle δίπατα ταιριάζουν τέλεια με το αγαπημένο σου adidas T-shirt ή φούτερ και ένα παντελόνι τζιν ή cargo για να κάνεις dress up τις εμφανίσεις σου ενώ απολαμβάνεις την άνεση που σου προσφέρουν. Για ένα casual ‘fit, μπορείς να επιλέξεις το αγαπημένο σου σορτς ή φόρμα και μια αμάνικη μπλούζα, ή αν θέλεις athleisure vibes προτίμησε ένα κολάν ή ένα biker σορτς και ένα μπουστάκι ή μπλούζα με μακρύ μανίκι, και είσαι έτοιμη/-ος!

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2
×