Φύλο

Περισσότερα Λιγότερα

Μέγεθος

Περισσότερα Λιγότερα

Χρώμα

Περισσότερα Λιγότερα

Collections

Περισσότερα Λιγότερα

Παιδικό φύλο

Περισσότερα Λιγότερα

Τιμή

Από 45 - Έως 190

New Balance Παπούτσια

Ανακάλυψε New Balance Παπούτσια για τις Sporty, Casual & Lifestyle εμφανίσεις σου.

Ανδρικά Γυναικεία Παιδικά New Balance 530 New Balance 327 New Balance 550 New Balance 2002R

71 Προϊόντα

Bρες στη JD Sports τη μεγαλύτερη συλλογή σε New Balance ανδρικά & γυναικεία παπούτσια μέσα από Exclusive Collections για κάθε ηλικία και στυλ!

Στο JDSports.gr, Νο1 Προορισμό για Premium Sports και Street Fashion, θα απολαύσεις 24/7 εμπειρία Online Shopping, θα βρεις Μοναδικά Deals και Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 69€ στην Ελλάδα!

Τι Παπούτσια New Balance θα βρω από την συλλογή JD Sports;

Για σένα που θέλεις η άνεση να είναι αναπόσπαστο κομμάτι του στυλ σου δεν έχεις παρά να επιλέξεις New Balance παπούτσια σε ανδρικά & γυναικεία μεγέθη. Στη JD Sports θα βρεις τη μεγαλύτερη ποικιλία από New Balance παπούτσια για το running, το γυμναστήριο, το trail αλλά και το lifestyle σου σε σχέδια και colorways, που θα κλέψουν τις εντυπώσεις! Διάλεξε το αγαπημένο σου χρώμα, όπως μαύρο, άσπρο, κόκκινο, μωβ, κίτρινο, γκρι, μπεζ, μπλε, ροζ ή ένα πολύχρωμο colorway μέσα από μια μεγάλη γκάμα υλικών όπως υφασμάτινο, συνθετικό, καστόρι / σουετ και άλλα. Βρες τα πιο Exclusive New Balance παπούτσια με τεχνολογίες που κάνουν τα πόδια σου ανάλαφρα και σου δίνουν την αίσθηση να μην θέλεις να τα αποχωριστείς! Μην ξεχάσεις όμως να πάρεις και το τέλειο ζευγάρι για να απογειώσεις το casual στυλ σου!

Θα βρω ανδρικά New Balance στο JD Sports;

Εννοείται πως στη JDSports θα βρεις New Balance Sneakers σε Ανδρικά μεγέθη και θα ανακαλύψεις μοναδικά σχέδια και colourways που σε περιμένουν να τα αποκτήσεις, ώστε να κάνεις upgrade στη συλλογή σου!

Τι New Balance Collections μπορώ να βρω στη JD Sports;

Στη JD Sports θα βρεις κορυφαίες συλλογές από New Balance sneakers, που υπόσχονται να σου χαρίσουν top style. Βρες τα πιο περιζήτητα designs σε colorways που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις. Ανακάλυψε τα: 

New Balance 327 New Balance 2002R New Balance 550 New Balance 530 New Balance 1906R

Ποιες collections είναι διαθέσιμες σε γυναικεία New Balance παπούτσια;

Οι πιο hot collections της New Balance έφτασαν στη JD Sports για να χαρίσουν κορυφαίο στιλ στα ‘fits σου! Κάνε δικά σου τα πιο μοναδικά Γυναικεία New Balance παπούτσια από τις πιο διάσημες συλλογές του brand, όπως 2002, 327, 530, κ.α. Ανακάλυψέ τα εδώ! New Balance 327  New Balance 2002R New Balance 1906R New Balance 530

Είναι φέτος τάση τα New Balance παπούτσια;

Η συλλογή από sneakers της New Balance έχει κατακτήσει τις καρδιές των sneakerheads, αλλά και τις πρώτες θέσεις στα τελευταία trends. Τα New Balance παπούτσια έχουν γίνει η νέα go-to επιλογή μικρών και μεγάλων, χάρη στο ξεχωριστό retro design τους και την αναπαυτική αίσθηση που προσφέρουν σε κάθε βήμα. Έρχονται σε μοναδικά, vintage-inspired colourways, και μπορούν να φορεθούν για οποιαδήποτε περίσταση. Απόκτησέ τα και… stay trendy!

Ποια είναι η Ιστορία της New Βalance;

Η New Balance ιδρύθηκε ως New Balance Arch Support Company το 1906 από τον William J. Riley, στη Βοστώνη της Μασαχουσέτης. Υπάρχει η πεποίθηση ότι ο Riley εμπνεύστηκε την ιδέα των New Balance όταν είδε πως τα κοτόπουλα στην αυλή του ισορροπούσαν τόσο τέλεια πάνω στα πόδια τους, και έτσι σχεδίασε ένα εύκαμπτο στήριγμα καμάρας με τρία σημεία στήριξης.

Το 1934, ο Arthur Hall έγινε συνέταιρος στην εταιρεία, ο οποίος είχε αρχικά προσληφθεί ως πωλητής. Το 1956, η κόρη του Arthur Hall, Eleanor και ο σύζυγός της Paul Kidd αγόρασαν την εταιρεία και ενώ αρχικά διατήρησαν το ενδιαφέρον τους στην πώληση προϊόντων ορθοπεδικών υποδημάτων ειδικά για άτομα με αρκετή ορθοστασία μέσα στη μέρα τους, σύντομα στράφηκαν προς την ανάπτυξη αθλητικών υποδημάτων που ανταποκρίνονταν στις απαιτήσεις των αθλητών.

Η δημιουργία του πρώτου αθλητικού παπουτσιού New Balance έγινε το 1961, με την κυκλοφορία του Trackster, και 9 χρόνια αργότερα, η εταιρεία αγοράστηκε από τον Jim Davis. Το 1976 κυκλοφόρησαν τα παπούτσια 320, που ήταν τα πρώτα που έφεραν το χαρακτηριστικό πλέον λογότυπο “N”. Οι κατασκευαστές άρχισαν να χρησιμοποιούν αριθμούς αντί για ονόματα για τα προϊόντα τους έτσι ώστε οι πελάτες να βλέπουν κάθε μοντέλο ως ισότιμο, αλλά σχεδιασμένο για διαφορετικούς σκοπούς και δραστηριότητες. Δύο χρόνια αργότερα, η New Balance κυκλοφόρησε τα πρώτα της προϊόντα ένδυσης, ενώ το 1988, κυκλοφόρησε ίσως το πιο διάσημο αθλητικό της παπούτσι, το 574.

Η New Balance σήμερα θεωρείται ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές αθλητικών ειδών. Κατασκευάζει πλέον μια πληθώρα αθλητικών παπουτσιών και ενδυμάτων, συμπεριλαμβανομένων εξειδικευμένων προϊόντων για αθλήματα όπως το ποδόσφαιρο, το κρίκετ, το μπάσκετ και η ποδηλασία, ενώ επίσης κυκλοφόρησε μια μάρκα παπουτσιών skateboarding με την ονομασία "New Balance Numeric".

Πως να επιλέξω το σωστό μέγεθος για τα New Balance μου;

Για να απολαμβάνεις στο έπακρο την άνεση που μπορούν να σου προσφέρουν τα New Balance παπούτσια σου, είναι πολύ σημαντικό να διαλέξεις ακριβώς το νούμερο που ταιριάζει στα μέτρα σου. Τα New Balance sneakers παπούτσια είναι true-to-size, οπότε μπορείς να διαλέξεις το νούμερο που παίρνεις συνήθως. Αν έχεις ενδοιασμούς, μπορείς να συμβουλευτείς το μεγεθολόγιο που βρίσκεται στη σελίδα κάθε προϊόντος για να βρεις με σιγουριά το νούμερο που σου ταιριάζει, αλλά και την αντιστοιχία του στις μετρήσεις άλλων χωρών (όπως EU, US, UK).

Ποια είναι η σωστή φροντίδα για τα New Balance παπούτσια μου;

Ανακάλυψε μια πλούσια ποικιλία από παπούτσια Vans, που έχουν κατασκευαστεί από σούπερ ποιοτικά υλικά. Με σκοπό να παραμένουν αναλλοίωτα σαν ολοκαίνουρια, χρειάζονται την κατάλληλη φροντίδα ανά τακτά χρονικά διαστήματα! Σε καμία περίπτωση δεν συνίσταται η πλύση στο πλυντήριο, διότι μπορεί να τα φθείρει. Η προτεινόμενη μέθοδος καθαρισμού για τα παπούτσια New Balance είναι με τη χρήση μιας μαλακής βούρτσας ή οδοντόβουρτσας και ενός ήπιου απορρυπαντικού χωρίς χρωστικές ουσίες για την αποφυγή λεκέδων. Τρίψε τα παπούτσια με τη βούρτσα με απαλές κινήσεις και με ένα υγρό πανί σκούπισέ τα. Στη συνέχεια, άφησε τα παπούτσια σου να στεγνώσουν καλά με φυσικό τρόπο, τουλάχιστον για 24 ώρες.

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2
×