Μέγεθος

Περισσότερα Λιγότερα

Φύλο

Περισσότερα Λιγότερα

Παιδικό φύλο

Περισσότερα Λιγότερα

Χρώμα

Περισσότερα Λιγότερα

Τιμή

Από 23 - Έως 80

Vans Old Skool

Ανακάλυψε Vans Old Skool Sneakers σε Ανδρικά, Γυναικεία, Παιδικά και Βρεφικά Μεγέθη! Βρες στη JD Sports τη μεγαλύτερη συλλογή Παπουτσιών Old Skool από τη Vans  και διάλεξε το πιο cool colorway ανάμεσα σε μια ποικιλία από hot και JD Exclusive σχέδια!

19 Προϊόντα

Στο JDSports.gr, Νο1 Προορισμό για Premium Sports και Street Fashion, θα απολαύσεις 24/7 εμπειρία Online Shopping, θα βρεις Μοναδικά Deals και Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 69€ στην Ελλάδα.

Τα Vans Old Skool είναι αυθεντικά skate Παπούτσια, που τις τελευταίες δεκαετίας έχουν πάρει πρωταγωνιστικό ρόλο στα καθημερινά looks μικρών και μεγάλων. Με τη χαρακτηριστική waffle εξωτερική σόλα της Vans και το signature side stripe, τα Old Skool είναι μια απαραίτητη προσθήκη και για τη δική σου sneaker συλλογή.

Βρες το ιδανικό στιλ Vans Old Skool Sneakers για τα καθημερινά σου ‘fits στο JDSports.gr, διαλέγοντας το από μια ποικιλία από διαφορετικά χρώματα, όπως μαύρα, άσπρα, κόκκινα, πράσινα, κίτρινα, πορτοκαλί, μωβ κα., αλλά και σε πολύχρωμα colorways και JD Exclusive designs.

Απόλαυσε τέλεια εφαρμογή με κλείσιμο με κορδόνια και επίλεξε το ιδανικό μέγεθος για εσένα. Φόρεσε ένα ζευγάρι Vans Old Skool και ετοιμάσου να κατακτήσεις τους δρόμους!

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2
×