Φύλο

Περισσότερα Λιγότερα

Μέγεθος

Περισσότερα Λιγότερα

Χρώμα

Περισσότερα Λιγότερα

Collections

Περισσότερα Λιγότερα

Τιμή

Από 60 - Έως 180

Άθλημα

Περισσότερα Λιγότερα

On Παπούτσια

Ανακάλυψε Κορυφαία ON παπούτσια για άνδρες και γυναίκες και άσε την άνεση που χρειάζεσαι στην προπόνησή σου να σε συντροφεύσει. 

36 Προϊόντα

Bρες στη JD Sports τη μεγαλύτερη συλλογή σε ανδρικά & γυναικεία ON παπούτσια και δημιούργησε ξεχωριστά styles, κλέβοντας τις εντυπώσεις μέσα από Exclusive Collections!

Στο JDSports.gr, Νο1 Προορισμό για Premium Sports και Street Fashion, θα απολαύσεις 24/7 εμπειρία Online Shopping, θα βρεις Μοναδικά Deals και Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 69€ στην Ελλάδα!

Τι ON Παπούτσια θα βρω στη JD Sports;

Στη JD Sports θα βρεις τα πιο exclusive ON παπούτσια με πολλές τεχνολογίες και υλικά πρώτης ποιότητας που τα καθιστούν ανθεκτικά. Τα παπούτσια ON έρχονται να σε συνοδεύσουν από την καθημερινότητά σου μέχρι και την έντονη προπόνησή σου ή το running σου, προσφέροντας στα πόδια σου την απαραίτητη διαπνοή. Βρες το ιδανικό ON παπούτσι που σου ταιριάζει, μέσα από την μεγάλη συλλογή JD Sports, με το χαρακτηριστικό design ON μέσα από μια ποικιλία χρωμάτων όπως άσπρο, μαύρο, γκρι και άλλα, δέσε σφιχτά ή χαλαρά τα κορδόνια σου ανάλογα με την σταθερότητα που θέλεις και βγες για νέες περιπέτειες.

Τι κάνει τα On Παπούτσια για Τρέξιμο να ξεχωρίζουν;

Τα On Παπούτσια για Τρέξιμο έχουν αγαπηθεί από πολλούς για την άνεση που προσφέρουν! Ένα χαρακτηριστικό των On running παπουτσιών, που τα κάνει να ξεχωρίζουν, είναι το αναπνεύσιμο άνω μέρος τους από ύφασμα, που επιτρέπει την κυκλοφορία του αέρα και εξασφαλίζει στεγνή και δροσερή αίσθηση ακόμα και στις πιο υψηλές θερμοκρασίες. Εξίσου σημαντικό είναι ότι αυτά τα runners είναι σούπερ ελαφριά και άνετα, ενώ είναι εμπλουτισμένα με τεχνολογίες για αντικραδασμική προστασία στην ενδιάμεση σόλα, όπως η CloudTec και ο αφρός Speedboard. Επίσης, στην εξωτερική σόλα οι τεχνολογίες Speedboard και Missiongrip εξασφαλίζουν κορυφαία πρόσφυση σε οποιοδήποτε έδαφος και μέγιστη απόκριση σε κάθε βήμα, καθιστώντας τα On running παπούτσια μια TOP επιλογή για τους αθλητές μας!

Ποια Γυναικεία On παπούτσια να επιλέξω;

Ανακάλυψε στη JD Sports μια τεράστια συλλογή από Γυναικεία On Παπούτσια σε χρωματισμούς και σχέδια που θα λατρέψεις! Τα On Παπούτσια είναι κατάλληλα για τρέξιμο αλλά και για αθλητικές δραστηριότητες σε εξωτερικό χώρο, όπως η πεζοπορία, και μπορούν να βελτιώσουν τις αντοχές σου και να ανεβάσουν την αυτοπεποίθησή σου στα ύψη. Διάλεξε τα αγαπημένα σου από ξεχωριστές collections, όπως η Cloud 5, η Cloudvista, που είναι ιδανικές για τρέξιμο, και η Cloudswift, που είναι κατάλληλη για trail. Προτίμησε τα λευκά ή μαύρα On παπούτσια για να τα συνδυάζεις τέλεια με οποιοδήποτε outfit της επιλογής σου, ή διάλεξε τα μωβ, πορτοκαλί, μπλε ή πολύχρωμα για να προσθέσεις funky vibes στις εμφανίσεις σου. Επίλεξε το κατάλληλο μέγεθος για σένα… and get moving!

Θα βρω ανδρικά On Παπούτσια στη JD Sports;

Εννοείται! Στο JDSports.gr θα βρεις Ανδρικά On Παπούτσια στα πιο μοναδικά colourways και eye-catching σχέδια. Διάλεξε το αγαπημένο σου χρώμα όπως άσπρα, μαύρα, χακί, μπλε, και άλλα, και ετοιμάσου να περάσεις τις επιδόσεις σου στο τρέξιμο, αλλά και το στιλ σου, σε άλλο επίπεδο!

Τι τεχνολογίες διαθέτουν τα On αθλητικά παπούτσια;

Βρες στη JD Sports τα ιδανικά παπούτσια για τρέξιμο από την εταιρεία On και νιώσε την άνεση και στήριξη που χρειάζεσαι ενώ αθλείσαι. Τα On running παπούτσια είναι ενισχυμένα με κορυφαίες τεχνολογίες, ώστε να εκτοξεύουν τις επιδόσεις σου. Στην ενδιάμεση σόλα, είναι επενδυμένα με τεχνολογία CloudTec που εξασφαλίζει σούπερ ομαλή και ανάλαφρη κίνηση, αλλά και με αφρό Helion που απορροφά πλήρως τους κραδασμούς και χαρίζει αξιόπιστη προστασία. Μπορείς να βρεις παπούτσια On με τεχνολογία Speedboard είτε στην ενδιάμεση σόλα είτε στην εξωτερική, η οποία εγγυάται φοβερή απόκριση και τέλεια πρόσφυση σε στεγνό και βρεγμένο έδαφος.

Πως να επιλέξω το σωστό μέγεθος για τα On running παπούτσια μου;

Τα παπούτσια σου, και ειδικά εκείνα που φοράς στο τρέξιμο, πρέπει να είναι ακριβώς στο νούμερο που ταιριάζει στα μέτρα σου, ώστε να μπορείς να απολαμβάνεις την άνεση και την προστασία που σου προσφέρουν! Τα On running παπούτσια είναι κατασκευασμένα σε κανονική γραμμή, που σημαίνει ότι μπορείς να διαλέξεις το νούμερο που παίρνεις συνήθως. Αν έχεις ενδοιασμούς, μπορείς να συμβουλευτείς το μεγεθολόγιο που βρίσκεται στη σελίδα κάθε προϊόντος για να βρεις με σιγουριά το νούμερο που σου ταιριάζει, αλλά και την αντιστοιχία του στις μετρήσεις άλλων χωρών (όπως EU, US, UK).

Ποια είναι η ιστορία της On;

Η On δημιουργήθηκε στη πόλη της Ζυρίχης στις ελβετικές Άλπεις τον Ιανουάριο του 2010, για να επιτύχει ένα και μόνο στόχο, να φέρει επανάσταση στο κόσμο του τρεξίματος. Βασισμένοι στη ριζοσπαστική ιδέα «running on clouds», οι τρεις φίλοι και ιδρυτές του brand Olivier Bernhard, David Allemann και Caspar Coppetti ήταν αποφασισμένοι να δημιουργήσουν παπούτσια για τρέξιμο που θα τους επέτρεπαν να βιώνουν την πιο απολαυστική και αναπαυτική αίσθηση.

Στόχος ήταν να κατασκευάζουν παπούτσια για τρέξιμο εξ ολοκλήρου στην Ελβετία και να τα εμπλουτίζουν με προηγμένες τεχνολογίες. Τον Φεβρουάριο του 2010, μόλις ένα μήνα μετά την επίσημη ίδρυση της On, τα πρωτότυπα που δημιούργησε η μάρκα βραβεύτηκαν με το ISPO BrandNew Award, ένα από τα πιο σπουδαία βραβεία για αθλητικές καινοτομίες. Οι δρομείς που δοκίμασαν τα προϊόντα τους ήταν πολύ εντυπωσιασμένοι και ισχυρίστηκαν ότι ένιωθαν σαν να "τρέχουν στα σύννεφα". Μέχρι τον Ιούλιο του ίδιου έτους, τα πρώτα ζευγάρια παπουτσιών On running βρέθηκαν στα ράφια των καταστημάτων.

Τα τελευταία χρόνια, η On έχει γνωρίσει τεράστια δημοτικότητα, που συνεχώς αυξάνεται. Περισσότεροι από επτά εκατομμύρια δρομείς σε 55 χώρες έχουν αγκαλιάσει το κίνημα On και εμπιστεύονται τα παπούτσια με τις χαρακτηριστικές σόλες, είτε στο δρόμο, είτε στον στίβο, είτε σε πεζοπορίες, ενώ τα προϊόντα που κατασκευάζει η On έχουν κερδίσει αρκετά βραβεία τεχνολογίας.

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2
×