Κατηγορία

Περισσότερα Λιγότερα

Είδος

Περισσότερα Λιγότερα

Μέγεθος

Περισσότερα Λιγότερα

Φύλο

Περισσότερα Λιγότερα

Παιδικό φύλο

Περισσότερα Λιγότερα

Χρώμα

Περισσότερα Λιγότερα

Collections

Περισσότερα Λιγότερα

Τιμή

Από 9 - Έως 230

Nike Παπούτσια, Ρούχα και Αξεσουάρ

Ανακάλυψε Nike Ανδρικά, Γυναικεία και Παιδικά 'fits για τις street και sporty εμφανίσεις σου. 

Παπούτσια Ρούχα Αξεσουάρ Ανδρικά Γυναικεία Παιδικά Nike Air Force 1 

1381 Προϊόντα
από 20

Bρες στη JD Sports τη μεγαλύτερη συλλογή από Nike styles σε Trending Collections και Exclusive Colorways για κάθε ηλικία και στυλ! Στο JDSports.gr, Νο1 Προορισμό για Premium Sports και Street Fashion, θα απολαύσεις 24/7 εμπειρία Online Shopping, θα βρεις Μοναδικά Deals και Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 69€ στην Ελλάδα!

Τι Ρούχα Nike θα βρω στη JD Sports;

Στην JD Sports θα βρεις Κορυφαία ανδρικά, γυναικεία και παιδικά (για αγόρι και κορίτσι) Nike ρούχα για κάθε εποχή. Δημιούργησε τους πιο in συνδυασμούς με T-Shirts, Αμάνικα, Σορτς-Βερμούδες, Αμάνικα Μπουφάν, Φόρμες, Κολάν, Αντιανεμικά και πολλά άλλα, και διάλεξε το αγαπημένο σου χρώμα, όπως μαύρο, άσπρο, κόκκινο, μωβ, κίτρινο, πράσινο ή ένα πολύχρωμο colorway. Έπειτα, διάλεξε το στυλ που θέλεις επιλέγοντας βαμβακερά, συνθετικά, ρούχα με Nike τεχνολογίες όπως Dri- FIT ή ρούχα κατασκευασμένα από βιώσιμα υλικά. Είτε για το casual είτε για το athleisure style σου ανακάλυψε αυτό που σου ταιριάζει καλύτερα σε εφαρμογή και μέγεθος, επιλέγοντας ακόμη και μέσα από τα Nike JD Exclusive.

Τι Nike Παπούτσια θα βρω στη JD Sports;

Για σένα που θέλεις η άνεση να είναι αναπόσπαστο κομμάτι του στυλ σου δεν έχεις παρά να επιλέξεις Nike παπούτσια σε ανδρικά, γυναικεία, παιδικά και βρεφικά μεγέθη. Στη JD Sports θα βρεις τη μεγαλύτερη ποικιλία από Nike παπούτσια για το running, το γυμναστήριο αλλά και το lifestyle σου σε σχέδια και colorways, που θα κλέψουν τις εντυπώσεις! Διάλεξε το αγαπημένο σου χρώμα, όπως μαύρο, άσπρο, κόκκινο, μωβ, κίτρινο, γκρι, μπεζ, μπλε, ροζ ή ένα πολύχρωμο colorway μέσα από μια μεγάλη γκάμα υλικών όπως δερμάτινο, συνθετικό, καστόρι, υφασμάτινο και άλλα. Βρες τα πιο Exclusive Nike παπούτσια με τεχνολογίες που κάνουν τα πόδια σου ανάλαφρα και σου δίνουν την αίσθηση να μην θέλεις να τα αποχωριστείς!

Τι Nike Αξεσουάρ μπορώ να βρω στη JD Sports;

Είτε αγαπάς τον αθλητισμό είτε ασχολείσαι ερασιτεχνικά με τον αθλητισμό, εξοπλίσου με Κορυφαία Nike αξεσούαρ και απόλαυσε την κάθε σου προπόνηση. Βρες τσάντες γυμναστηρίου, σακίδια πλάτης, μέσης και χιαστί τσάντες και οργάνωσε τον εξοπλισμό σου με άνεση. Η ιδανική Nike μπάλα σε περιμένει στη συλλογή του JD Sports σε μπάλες μπάσκετ και ποδοσφαίρου στο μέγεθος που θέλεις, κατασκευασμένη από top υλικά.

Τι exclusive Ρούχα, Παπούτσια και Αξεσουάρ Nike θα βρω στη JD Sports;

Η Nike σε συνεργασία με τη JD Sports έχει εξασφαλίσει μια πλούσια συλλογή από exclusive προϊόντα, που δε θα βρεις πουθενά άλλου. Η JD Εxclusive συλλογή της Nike αποτελείται από μοναδικά παπούτσια,ρούχα & αξεσουάρ σε colorways που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις. Ανδρικά, γυναικεία και παιδικά μεγέθη σε περιμένουν για να τα δοκιμάσεις και να επιλέξεις το ιδανικό για εσένα. Γίνε ο απόλυτος King of the Streets προσθέτοντας στην γκαρνταρόμπα σου το πιο cool JD Exclusive Nike style.

Ποιά είναι η ιστορία της Nike;

Η Nike ιδρύθηκε το 1964 από έναν αθλητή στίβου και τον προπονητή του, υπό την επωνυμία Blue Ribbon Sports. Οι Phill Knight & Bill Bowerman, δραστηριοποιήθηκαν αρχικά στο Oregon της Αμερικής ως retailers μεταπολώντας παπούτσια του υποδηματοποιού Onitsuka Tiger. Η επιχείρηση άρχισε να αναπτύσσεται με ραγδαίους ρυθμούς και γρήγορα o Bowerman κατασκεύσε το πρώτο παπούτσι του brand, το οποίο φόρεσε ο Knight σε έναν αγώνα του.

Με τη βοήθεια της συζύγου του, Ο Bowerman άρχισε να πειραματίζεται ολοένα και περισσότερο με την κατασκευή αθλητικών παπουτσιών, χρησιμοποιώντας υλικά όπως το καουτσούκ για βελτιωμένη πρόσφυση και μεγαλύτερη ταχύτητα. Έτσι, το 1971 η συνεργασία με τον Tiger έφτασε στο τέλος και η εταιρεία λάνσαρε τη δική της σειρά αθλητικών παπουτσιών, με το πρώτο ζευγάρι που κυκλοφόρησε να είναι τα "Moon Shoes", εμπνευσμένα από τα πρώτα ανθρώπινα βήματα στη σελήνη.

Το 1980, μετά τη μετονομασία του brand στη σημερινή του επωνυμία, η Nike είχε καταφέρει να κατέχει το 50% του μεριδίου της αμερικάνης αγοράς παπουτσιών. Το εμβληματικό "Just Do It", που έμελλε να γίνει σήμα κατατεθέν της Nike μαζί με το swoosh logo, λανσαρίστηκε σε μια διαφήμιση του 1988 και έκτοτε αποτελεί σημείο αναφοράς. 

Η συλλογή ειδών της Nike δεν άργησε να επεκταθεί από τα παπούτσια στην κατασκευή ρούχων, αξεσουάρ και αθλητικού εξοπλισμού για αθλητές κάθε ηλικίας και αθλήματος. Μάλιστα, στις αρχές της δεκαετίας του '80 εισήγαγε στην αγορά το street fashion, το οποίο συνδύαζε την άνεση του αθλητικού σχεδιασμού με ένα την cool εμφάνιση ενός καθημερινού παπουτσιού ή ρούχου.

Σήμερα, η Nike αποτελεί ένα κολοσσό στο sports fashion και ίσως το πιο trending brand. Χαρίζοντας μια πληθώρα επιλογών για αθλήματα όπως τρέξιμο, μπάσκετ, ποδόσφαιρο, γυμναστήριο, τένις, padel, golf, βόλεϊ αλλά και για καθημερινές εμφανίσεις και street looks η Nike έχει βρει μια θέση στην γκαρνταρόμπα κάθε ατόμου σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης.

Τι Nike Collections μπορώ να βρω στη JD Sports;

Στη JD Sports θα βρεις τα πιο top trending Collections της Nike. Όλα τα hot sneakers που ψάχνεις, σε μια ποικιλία από staple colorways και exclusive σχέδια, βρίσκονται εδώ. Ανακάλυψέ τα:

Air Force 1 Nike Air Force 1 PLT.AF.ORM Nike Air Force 1 Shadow Air Max Air Max 97 Air Max 90 Air Max 270 Air Huarache Blazer Tech Fleece React Vision Air Pegasus Quest Revolution Downshifter Air More Uptempo Sportswear React Pegasus Trail Air Max Genome Dunk Waffle One 

Τι Nike Στιλ μπορώ να βρω στη JD Sports;

Δημιούργησε signature Swoosh 'fits για sporty και street εμφανίσεις διάλεγοντας το αγαπημένο σου στιλ μέσα από την πλούσια συλλογή της Nike. Βρες αυτό που ψάχνεις, στο ιδανικό χρώμα και μέγεθος για εσένα.

Παπούτσια Φόρμες T-Shirts Ζακέτες Κάλτσες Ρούχα Παντελόνια Καπέλα Τσαντάκια Μαγιό

Ποια είναι τα πιο γνωστά collections της Nike;

Η Nike διαθέτει μια τεράστια ποικιλία από δημοφιλείς collections από παπούτσια αλλά και ρούχα που δεν πρέπει να χάσεις! Μία αγαπημένη collection Nike παπουτσιών είναι τα Air Force 1, που είναι από τα μεγαλύτερα best sellers του brand. Έπειτα, η συλλογή Air Max, που περιλαμβάνει παπούτσια όπως τα Air Max 270 και τα Air Max 90, είναι μια TOP επιλογή που προτιμάται από πολλούς για το αξεπέραστο στιλ και την άνεση που προσφέρουν. Δεν πρέπει να παραλείψουμε φυσικά τα Nike Dunk, που έχουν αγαπηθεί από τους sneakerheads για το κορυφαίο street style τους.

Θα βρεις κορυφαίες συλλογές και από ρούχα που θα ολοκληρώσουν κάθε σου εμφάνιση. Μια collection που έχει γνωρίσει ιδιαίτερη απήχηση είναι η Sportswear, που αποτελείται από staple κομμάτια που συνδυάζουν πρακτικότητα και στιλ και μπορούν να φορεθούν σε οποιαδήποτε περίσταση. Σούπερ hot pick είναι η συλλογή Tech Fleece, η οποία έχει must-have κομμάτια για τη χειμερινή και ανοιξιάτικη σεζόν, που χαρίζουν φοβερή άνεση και ζεστασιά και ολοκληρώνουν το απόλυτο street look. Εξίσου δημοφιλείς είναι οι collections Dri-FIT και Nike Pro , που έχουν ερωτευτεί όλοι οι αθλητές, λόγω της ιδροαπωθητικής τεχνολογίας τους.

Έχει η JD Sports τις τελευταίες κυκλοφορίες της Nike;

Αν ψάχνεις για new releases και hot picks που θα σε κάνουν να ξεχωρίζεις, τότε είσαι στο σωστό μέρος! Στο JDSports.gr θα βρεις exclusive σχέδια και νέα drops στα πιο μοναδικά Nike ρούχα, παπούτσια αλλά και αξεσουάρ. Ανακάλυψε τα πρώτος/η μόνο εδώ!

Πώς μπορώ να φροντίσω σωστά τα Nike παπούτσια και ρούχα μου;

Στο JDSports.gr θα βρεις παπούτσια που είναι κατασκευασμένα με τα πιο premium υλικά. Η τακτική φροντίδα των Nike Παπουτσιών θα διατηρήσει το σχήμα και το χρώμα τους, σαν ολοκαίνουρια! Για να τα καθαρίζεις εύκολα και με ασφάλεια, χρησιμοποίησε μια μαλακή και στεγνή βούρτσα, ή μια παλιά οδοντόβουρτσα, και με νερό με λίγο απορρυπαντικό ή υγρό πιάτων αφαίρεσε με απαλές κινήσεις τους ανεπιθύμητους λεκέδες. Αν τα Nike παπούτσια σου είναι λευκά ή ανοιχτόχρωμα μπορείς να προσθέσεις και λίγη μαγειρική σόδα. Όσον αφορά τα κορδόνια, αφαίρεσέ τα, τοποθέτησε τα μέσα σε νερό με λίγο σαπούνι ή ειδικό καθαριστικό παπουτσιών, πλύνε τα με τα χέρια και στέγνωσέ τα με μια πετσέτα. Τέλος, για να παραμένουν σε τέλεια κατάσταση, τα Nike παπούτσια χρειάζονται φυσικό στέγνωμα, οπότε άφησε τα να στεγνώσουν καλά πριν την επόμενη τους χρήση.

Για να τα απολαμβάνεις τα Nike ρούχα σου για όσο το δυνατό περισσότερο, χρειάζεται η κατάλληλη φροντίδα. Ένα πολύ σημαντικό TIP είναι ότι τα ρούχα δεν πρέπει να πλένονται καθημερινώς, γιατί οι πολλαπλές πλύσεις μπορούν να τα φθείρουν. Προτίμησε ένα Nike ρούχο που φοράς στο γυμναστήριο ή την προπόνηση να το πλένεις τουλάχιστον μετά από κάθε δύο προπονήσεις, ενώ τα ρούχα Nike που φοράς κυρίως μέσα στο σπίτι μπορούν να πλυθούν μετά από 3-4 χρήσεις. Επίσης, χρειάζεται να ξεχωρίζεις τα ρούχα σου πριν τα τοποθετήσεις στο πλυντήριο. Πριν από κάθε πλύση, συστήνεται να ελέγχεις το ταμπελάκι του ρούχου που δίνει όλες τις απαραίτητες οδηγίες. Τα ρούχα Nike πρέπει να πλένονται με κρύο προς χλιαρό νερό, ώστε να μην καταστραφεί το ύφασμά τους. Αν το πλυντήριο σου διαθέτει ειδικά προγράμματα (π.χ. για βαμβακερά), που ταιριάζουν στο ύφασμα του ρούχου σου, επίλεξε τα. Αξίζει να θυμάσαι πως στα Nike ρούχα με τεχνολογία Dri-FIT δεν πρέπει να βάζεις μαλακτικό. Τέλος, καλό είναι να ρυθμίζεις το στεγνωτήριο σε χαμηλή θερμοκρασία ή να αφήνεις τα ρούχα σου να στεγνώσουν με φυσικό τρόπο.

Τι Nike styles και σχέδια να επιλέξω για athleisure στυλ;

Στη JDSports θα βρεις τα πιο hot designs, που αναβαθμίζουν κάθε αθλητική εμφάνιση. Για τα απόλυτα sporty vibes, διάλεξε ένα graphic T-Shirt ή μια αμάνικη μπλούζα με την κορυφαία τεχνολογία Dri-FIT της Nike, και ένα σορτς ή βερμούδα, που προσφέρουν την ελευθερία κινήσεων και στεγνή αίσθηση που χρειάζεσαι ενώ αθλείσαι. Για περισσότερη κάλυψη, προτίμησε μια cool μπλούζα με κουκούλα, μπλούζα φούτερ ή ζακέτα με το signature logo του brand, και συνδύασέ την με παντελόνι φόρμας, ώστε να είσαι άνετος/-η και ταυτόχρονα να έχεις το τέλειο outfit!

Από κάθε εμφάνιση δεν μπορούν να λείπoυν και τα ιδανικά kicks! Αναβάθμισε το athleisure look σου με τα Nike Air VaporMax ή τα Nike Pegasus, που χαρίζουν αξεπέραστο στιλ και κορυφαίες επιδόσεις. Τα Nike Air Huarache και Nike Air Max , σε όλες τις εκδόσεις, είναι δύο ακόμα TOP επιλογές που ολοκληρώνουν κάθε εμφάνιση. Επίσης, τα Nike Blazer αποτελούν ένα must-have κομμάτι που μπορείς να συνδυάσεις με τα αγαπημένα σου αθλητικά ρούχα. Οτιδήποτε διαλέξεις από την συλλογή της Nike, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ξεχωρίζεις!

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2
×