Φύλο

Περισσότερα Λιγότερα

Παιδικό φύλο

Περισσότερα Λιγότερα

Μέγεθος

Περισσότερα Λιγότερα

Collections

Περισσότερα Λιγότερα

Τιμή

Από 20 - Έως 130

Χρώμα

Περισσότερα Λιγότερα

Converse All Star

Βρες Converse All Star Παπούτσια και δημιούργησε Street Style looks που θα σε κάνουν να ξεχωρίζεις μέσα στο πλήθος! 

140 Προϊόντα
από 2

Ανακάλυψε στη JD Sports τη μεγαλύτερη συλλογή από Converse All Star Sneakers σε Ανδρικά, Γυναικεία και Παιδικά (Αγορίστικα ή Κοριτσίστικα) σχέδια. Επίλεξε τα Converse All Star sneakers που σου ταιριάζουν ανάμεσα σε κορυφαίες Συλλογές και Exclusive στη JD!

Στο JDSports.gr, Νο1 Προορισμό για Premium Sports και Street Fashion, θα απολαύσεις 24/7 εμπειρία Online Shopping. Σε περιμένουν Μοναδικά Deals και Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 69€ στην Ελλάδα!

Τι Converse All Star Παπούτσια θα βρω στη JD Sports;

Το JDSports.gr είναι το κατάλληλο μέρος για να κάνεις ένα refresh στην γκαρνταρόμπα σου, καθώς θα βρεις μεγάλη ποικιλία από παπούτσια sneakers All Star σε Exclusive σχέδια, που θα κάνουν κάθε σου 'fit να ξεχωρίζει. Βρες trending Converse All Star ανδρικά, γυναικεία και παιδικά παπούτσια και διάλεξε το αγαπημένο σου χρώμα, όπως μαύρα, άσπρα, καφέ, κίτρινα, πράσινα ή ένα colorway με συνδυασμούς χρωμάτων για ένα πιο μοντέρνο vibe. Στη JD Sports σίγουρα θα βρεις την εφαρμογή που ταιριάζει καλύτερα σε εσένα καθώς και το κατάλληλο μέγεθος. Δημιούργησε ένα εκρηκτικό outfit με ένα Converse All Star ζευγάρι παπούτσια τράβα όλα τα βλέμματα πάνω σου!

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2
×