Μέγεθος

Περισσότερα Λιγότερα

Φύλο

Περισσότερα Λιγότερα

Χρώμα

Περισσότερα Λιγότερα

Τιμή

Από 42 - Έως 100

adidas Rivalry

Ανακάλυψε adidas Rivalry Sneakers σε staple Colorways!

Ανδρικά Γυναικεία Παιδικά

12 Προϊόντα

Βρες κορυφαία adidas Rivalry Παπούτσια σε Ανδρικά, Γυναικεία και Παιδικά Μεγέθη, που έρχονται να απογειώσουν το Στιλ σου και να δώσουν την τέλεια πινελιά στα Street και Casual Looks σου!


Στο JDSports.gr, Νο1 Προορισμό για Premium Sports και Street Fashion, θα απολαύσεις 24/7 εμπειρία Online Shopping, θα βρεις Μοναδικά Deals και Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 69€ στην Ελλάδα!

Τι adidas Rivalry θα βρω στη JD Sports;

Στη JD Sports θα βρεις τα πιο hot σχέδια από adidas Rivalry Sneakers σε Ανδρικά και Γυναικεία μεγέθη. Τα Rivalry αποτελούν μια από τις πιο διάσημες συλλογές της adidas atm. Με retro design, που παραπέμπει τόσο στα bball sneakers όσο και στα tennis trainers, κυκλοφορούν σε low top και mid top εκδόσεις για κάθε γούστο και εποχή. Διάλεξε το αγαπημένο σου χρώμα ανάμεσα σε μαύρα, άσπρα, κόκκινα και πολύχρωμα Rivarly, στο κατάλληλο μέγεθος για εσένα και γίνε το απόλυτο street style icon.

Ποιά είναι τα χαρακτηριστικά των Rivalry Sneakers;

Τα adidas Rivalry συνδυάζουν μοναδικά το retro design και την άνετη εφαρμογή. Πιστά στην παράδοση που έχει η adidas στην κατασκευή αναπαυτικών παπουτσιών, τα Rivarly διαθέτουν επένδυση στο κολλάρο και την ενδιάμεση σόλα, εξασφαλίζοντας μαλακή αίσθηση σε κάθε βήμα. Παράλληλα, έχουν full δερμάτινο άνω μέρος για premium όψη και ανθεκτικότητα.

Τα colorways τους, συχνά αποτελούνται από διχρωμίες και έξυπνα color-combinations από ένα ουδέτερο και ένα έντονο χρώμα. Έτσι, καθίστανται ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να κάνουν το επόμενο βήμα στο street style game τους, χωρίς να βγουν εκτός του comfort zone τους!

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2
×