Μέγεθος

Περισσότερα Λιγότερα

Φύλο

Περισσότερα Λιγότερα

Χρώμα

Περισσότερα Λιγότερα

Τιμή

Από 95 - Έως 190

Nike Air Max 95

Ανακάλυψε Nike Air Max 95 Sneakers σε Ανδρικά, Γυναικεία, Παιδικά και Βρεφικά Μεγέθη!

Ανδρικά Γυναικεία Παιδικά

19 Προϊόντα

Στη JD Sports θα βρεις μεγάλη ποικιλία από την συλλογή Air Max 95 της Nike για να διαλέξεις το πιο εντυπωσιακό colorway ανάμεσα σε trending και exclusive σχέδια! Στο JDSports.gr, Νο1 Προορισμό για Premium Sports και Street Fashion, θα απολαύσεις 24/7 εμπειρία Online Shopping, θα βρεις Μοναδικά Deals και Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 69€ στην Ελλάδα!

Τι Nike Air Max 95 θα βρω στη JD Sports;

Η Nike Air Max 95 είναι μια από τις πιο περιζήτητες collections της Nike, αποτελούμενη από must-have κομμάτια σε εντυπωσιακά σχέδια και exclusive colourways. Στη JD Sports θα ανακαλύψεις τα κορυφαία Nike Air Max 95 Sneakers σε Ανδρικά, Γυναικεία και Παιδικά μεγέθη που θα απογειώσουν το στιλ σου, και θα γίνουν ο καλύτερός σου σύμμαχος στο τρέξιμο, το περπάτημα, αλλά και τις καθημερινές βόλτες. Διάλεξε το αγαπημένο σου χρώμα, όπως άσπρα, γκρι, μαύρα, καφέ, ασημί, χακί κ.α., αλλά και πολύχρωμα colourways και exclusive σχέδια και απόλαυσε σταθερή εφαρμογή με κλείσιμο με κορδόνια. Επίλεξε το κατάλληλο μέγεθος για σένα, και ετοιμάσου να κατακτήσεις τους δρόμους.

Τι χαρακτηρίζει τα Nike Air Max 95;

Στη JD Sports θα ανακαλύψεις τα κορυφαία Nike Air Max 95 sneakers που έχουν σπάσει κάθε ρεκόρ! Βασικό στοιχείο του μοντέλου αυτού είναι η εντυπωσιακή μονάδα με τεχνολογία Air Max, που απορροφά πλήρως τους κραδασμούς, προσφέροντας αναπαυτικό βηματισμό κάθε στιγμή της ημέρας. Αυτά τα sneakers είναι τόσο ανάλαφρα και ξεκούραστα, που μπορείς να τα φορέσεις για περπάτημα, για τρέξιμο αλλά και για τις καθημερινές σου δραστηριότητες και βόλτες. Εκτός αυτού, είναι κατασκευασμένα από αναπνεύσιμο άνω μέρος, που χαρίζει δροσερή αίσθηση ακόμα και στις πιο υψηλές θερμοκρασίες. Δεν θα μπορούσε να παραλειφθεί το εντυπωσιακό σχέδιο των Nike Air Max 95, με πρωταγωνιστή την wavy σιλουέτα και την chunky σόλα που δίνουν τα απόλυτα retro vibes σε κάθε σου εμφάνιση!

Τι colorways από ανδρικά Air Max 95 υπάρχουν στη JD Sports;

Στο JDSports.gr θα ανακαλύψεις μια τεράστια ποικιλία από Ανδρικά Air Max 95 σε μοναδικά colourways! Διάλεξε τα άσπρα, μαύρα, γκρι ή καφέ που ταιριάζουν τέλεια με το αγαπημένο σου outfit, ή προτίμησε τα ασημί, μπλε ή πολύχρωμα Air Max 95 για άνδρες για να δώσεις την τέλεια πινελιά στα looks σου.

Πώς να φροντίσω τα Nike Αir Max 95 Sneakers μου;

Τα Nike Air Max 95 Sneakers είναι κατασκευασμένα από τα πιο premium υλικά, όμως για να παραμένουν αναλλοίωτα με το πέρασμα του χρόνου και των χρήσεων, χρειάζονται τακτική φροντίδα. Για να τα καθαρίζεις εύκολα και με ασφάλεια, με μια μαλακή βούρτσα ή μια παλιά οδοντόβουρτσα και ζεστό νερό με λίγο απορρυπαντικό ή υγρό πιάτων, απομάκρυνε με απαλές κινήσεις τους λεκέδες από το άνω μέρος και τη σόλα. Αν τα Air Max 95 sneakers σου είναι λευκά ή ανοιχτόχρωμα, μπορείς να προσθέσεις και μια μικρή ποσότητα από μαγειρική σόδα για να γίνουν σαν ολοκαίνουρια! Τα κορδόνια είναι σημαντικό να τα αφαιρέσεις και να τα τοποθετήσεις μέσα σε λίγο νερό με σαπούνι ή ειδικό καθαριστικό, και ύστερα να τα πλύνεις με τα χέρια και να τα στεγνώσεις με μια μαλακή πετσέτα. Τέλος, αξίζει να θυμάσαι ότι τα Nike Air Max 95 παπούτσια είναι σημαντικό να στεγνώνουν με φυσικό τρόπο, ώστε να διατηρούν το χρώμα και το σχήμα τους.

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2
×