Κατηγορία

Περισσότερα Λιγότερα

Είδος

Περισσότερα Λιγότερα

Μέγεθος

Περισσότερα Λιγότερα

Φύλο

Περισσότερα Λιγότερα

Παιδικό φύλο

Περισσότερα Λιγότερα

Χρώμα

Περισσότερα Λιγότερα

Τιμή

Από 20 - Έως 115

Collections

Περισσότερα Λιγότερα

Vans Παπούτσια και Ρούχα

Ανακάλυψε Top Vans ρούχα & παπούτσια για το Casual & Street style σου.

Ανδρικά Γυναικεία Παιδικά Sneakers Μποτάκια Ρούχα Vans Old-Skool

88 Προϊόντα
από 2

Bρες στη JD Sports τη μεγαλύτερη συλλογή σε ανδρικά, γυναικεία & παιδικά Vans, δημιουργώντας ξεχωριστά styles, κλέβοντας τις εντυπώσεις μέσα από Exclusive Collections! Στο JDSports.gr, Νο1 Προορισμό για Premium Sports και Street Fashion, θα απολαύσεις 24/7 εμπειρία Online Shopping, θα βρεις Μοναδικά Deals και Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 69€ στην Ελλάδα!

Τι Vans Ρούχα θα βρω στη JD Sports;

Στη JD Sports θα βρεις κορυφαία ρούχα Vans που θα αναβαθμίσουν την street συλλογή σου και θα τονίσουν το street style σου. Είτε θέλεις ένα ρούχο Vans για την καθημερινότητά σου, για την χαλαρή σου βόλτα, είτε για τις στιγμές που κάνεις skateboard τότε δεν έχεις παρά να επιλέξεις ανάμεσα σε Vans t-shirt, φούτερ, μπλούζες με κουκούλα, φόρμες, σορτς, βερμούδες και άλλα. Φτιάξε το δικό σου χρωματικό σχεδιασμό ανάμεσα σε χρώματα όπως μαύρο, άσπρο, γκρι, καφέ, κόκκινο, κίτρινο, μπλε, πορτοκαλί, πράσινο και άλλα. Η εφαρμογή στα ρούχα της Vans διαφέρει ανάλογα το κομμάτι σε κανονική, φαρδιά και στενή, ανακάλυψε την εφαρμογή και το μέγεθος που σου ταιριάζει μέσα από τα Vans JD Exclusives.

Τι Vans Παπούτσια θα βρω στη JD Sports;

Για σένα που είσαι λάτρης των street, retro και των στιλάτων παπουτσιών δεν έχεις παρά να επιλέξεις μέσα από την JD Sports τα ιδανικά Vans παπούτσια για σένα. Πέρα από το ιδιαίτερο design τους είναι κατασκευασμένα από premium υλικά όπως καμβάς, σουέτ, ύφασμα και πολλά άλλα με μοναδικές ιδιότητες όπως μαλακό πάτο, μοτίβο waffle και φυσικά με την χαρακτηριστική γραμμή στο πλάι. Επίλεξε Vans παπούτσια σε low cut, high cut ή slip on σχεδιασμό με κορδόνια ή velcro κλείσιμο και βγες στους δρόμους για νέες περιπέτειες!

Επίλεξε Κορυφαία Vans στη JD Sports!

Στο JDSports.gr μπορείς να επιλέξεις το ιδανικό Vans κομμάτι που σου ταιριάζει και σε αναδεικνύει. Βρες chessboard, πολύχρωμα μοτίβα και χρώματα όπως άσπρο, μαύρο, μπλε, κίτρινο, κόκκινο, floral, ροζ, γκρι, πράσινο και πολλά άλλα χαράζοντας τον δικό σου δρόμο στο στυλ με σύμμαχο την Vans. Νιώσε το στυλ σου να κάνει level up κάθε φορά που επιλέγεις Vans ρούχα, γίνε ο/η Street King / Queen και κάνε το δικό σου statement.

Τι Vans Collections μπορώ να βρω στη JD Sports;

Στη JD Sports υπάρχει διαθέσιμη μια τεράστια συλλογή από παπούτσια και ρούχα Vans, που θα αναβαθμίσουν τα street ‘fits και everyday looks σου! Μία αγαπημένη collection Vans παπουτσιών είναι τα Old Skool, που είναι από τα μεγαλύτερα best sellers του brand. Έπειτα, οι συλλογές Sk8-Low και Sk8-Hi, που περιλαμβάνουν παπούτσια όπως τα Sk8-Hi Tapered, Sk8-Hi Platform και τα Sk8-Hi Reissue, και είναι μια TOP επιλογή που προτιμάται από πολλούς για το αξεπέραστο στιλ και την άνεση που προσφέρουν. Δεν πρέπει να παραλείψουμε φυσικά τα Slip-On και Authentic, που έχουν αγαπηθεί για το iconic street style τους. Επιπλέον θα βρεις μοναδικά κομμάτια από τις συλλογές Mid Skool 37 και Cruze 2, σε πρωτότυπο σχέδιο.

Θα βρεις κορυφαίες συλλογές και από ρούχα που θα ολοκληρώσουν κάθε σου εμφάνιση. Μια collection που έχει γνωρίσει ιδιαίτερη απήχηση είναι η Core, που αποτελείται από staple κομμάτια που συνδυάζουν άνεση και στιλ και μπορούν να φορεθούν σε οποιαδήποτε περίσταση. Θα βρεις κομμάτια και από την συλλογή Comfycush, η οποία όπως προδίδει και το όνομα της…it’s all about comfort!

Βρες όλες τις collection εδώ:

Old Skool Sk8-Hi 

Τι Vans Στιλ μπορώ να βρω στη JD Sports;

Ανακάλυψε τα πιο στιλάτα Vans ρούχα στη JD Sports και διάλεξε ανάμεσα σε μια τεράστια ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων. Θα βρεις T-Shirts σε διάφορα χρώματα, όπως μαύρο, άσπρο, μπλε, πορτοκαλί, ροζ, κ.α., και διάλεξε το αγαπημένο σου. Ανακάλυψε Vans μπλούζες φούτερ και μπλούζες με κουκούλα με τέλεια σχέδια, που θα σε κρατήσουν ζεστό/-η τις κρύες μέρες, και θα δώσουν κορυφαίο στιλ στα ‘fits σου. Διάλεξε σορτς και βερμούδες με ελαστική μέση που προσφέρουν τέλεια εφαρμογή, ενώ εξασφαλίζουν δροσερή αίσθηση ακόμα και στις πιο υψηλές θερμοκρασίες.

Στο JDSports.gr υπάρχει μια τεράστια ποικιλία από Vans παπούτσια, που φέρουν το iconic style του brand που θα λατρέψεις! Θα βρεις τα ιδανικά κομμάτια σε ανδρικά, γυναικεία, παιδικά αλλά και βρεφικά μεγέθη. Διάλεξε παπούτσια Vans με flat ή chunky σόλα ανάλογα με το look που θες να δημιουργήσεις, και όλα τα βλέμματα θα είναι πάνω σου. Για classic style προτίμησε τα Vans παπούτσια σε μονόχρωμα colourways, ενώ για πιο extra εμφάνιση επίλεξε τα Vans Παπούτσια με animal print ή paisley design που θα κλέψουν όλες τις εντυπώσεις.

Παπούτσια T-Shirts Ρούχα 

Πώς να φροντίσω τα Vans παπούτσια μου;

Ανακάλυψε μια πλούσια ποικιλία από παπούτσια Vans, που έχουν κατασκευαστεί από σούπερ ποιοτικά υλικά. Με σκοπό να παραμένουν αναλλοίωτα σαν ολοκαίνουρια και να διατηρούν το χρώμα και το σχήμα τους, χρειάζονται την κατάλληλη φροντίδα ανά τακτά χρονικά διαστήματα! Δεν συνιστάται η πλύση στο πλυντήριο καθώς μπορεί να τα φθείρει. Αντιθέτως, ο ιδανικός τρόπος να τα πλύνεις είναι στο χέρι, σύμφωνα πάντα με το υλικό του άνω μέρους τους.

Για τα suede Vans παπούτσια σου, καθάρισε τους λεκέδες με μαλακές κινήσεις με μια μαλακή βούρτσα και με νερό και λευκό ξύδι.

Όσον αφορά τα δερμάτινα Vans παπούτσια, μπορείς να τα καθαρίσεις με μια ειδική βούρτσα και με λίγο καθαριστικό τζελ να απομακρύνεις τα ανεπιθύμητα σημάδια.

Αν τα Vans παπούτσια σου έχουν υφασμάτινο άνω μέρος ή από καμβά, χρησιμοποίησε ζεστό νερό με λίγο σαπούνι και με μια οδοντόβουρτσα ή μαλακή βούρτσα καθάρισε απαλά το ύφασμα.

Σε κάθε περίπτωση, τα Vans παπούτσια χρειάζονται φυσικό στέγνωμα, για να παραμείνουν σε άριστη κατάσταση. Επίσης προτείνεται να καθαρίζεις τα κορδόνια σου με μια οδοντόβουρτσα και ζεστό νερό με λίγο απορρυπαντικό.

Ποια Παπούτσια της Vans είναι στις τελευταίες τάσεις;

Ακολούθησε τις τελευταίες τάσεις και ξεχώρισε με τα μοναδικά σχέδια των Vans παπουτσιών! Μια από τις δημοφιλέστερες collections από Vans παπούτσια είναι η Old Skool, με το legendary design που παραμένει εδώ και χρόνια ένα TOP pick. Εξίσου κορυφαία επιλογή είναι τα Vans Slip-On, που έχουν αγαπηθεί για το πόσο βολικά και άνετα είναι, ενώ δίνουν super cool vibes. Από τα τελευταία trends δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα Sk8-Hi, τα οποία με το elevated design τους έχουν κερδίσει όλες τις εντυπώσεις, ενώ τα iconic Vans Authentic παραμένουν μια από τις πιο πολυσυζητημένες συλλογές του brand και κυριαρχούν στις τάσεις.

Σε τι χρώματα θα βρω Vans Παπούτσια;

Διάλεξε το αγαπημένο σου χρώμα, όπως μαύρα, μπλε, κόκκινα, μπεζ, γκρι, ροζ, άσπρα και άλλα, και ανανέωσε το στιλ σου! When you’re feeling a little extra, επίλεξε τα Vans Παπούτσια με animal print, σχέδιο με λαχούρια ή all-over branding που θα κλέψουν όλες τις εντυπώσεις.

Ποιά είναι η ιστορία της Vans;

Η εταιρεία Vans ξεκίνησε το 1966 από τους αδερφούς Paul and James Van Doren υπό την επωνυμία “Van Doren Rubber Company”. Η επιχείρηση κατασκεύαζε παπούτσια και τα πουλούσε απευθείας στο κοινό, και άρχισε να αναπτύσσεται με ραγδαίους ρυθμούς.

Με επίκεντρο το skateboarding, οι ιδρυτές άρχισαν να πειραματίζονται με διάφορα στιλ, έχοντας ως προτεραιότητα πάντα τις ανάγκες των skaters. Έτσι εξηγείται και το μαλακό κολλάρο στον αστράγαλο, που προσφέρει έξτρα στήριξη και προστασία.

Το 1976, έκανε πρεμιέρα το signature logo “Off The Wall”, μια φράση που χρησιμοποιούσαν συχνά οι skaters, με το οποίο η εταιρεία κέρδισε μεγάλη αναγνωρισιμότητα. Ένα χρόνο μετά έκανε την εμφάνισή του το “Vans Sidestripe” με την collection “Vans Old Skool”, που μέχρι και σήμερα αποτελεί το σήμα κατατεθέν της Vans. Συνδυάζοντας ανθεκτικότητα και στιλ, τα παπούτσια Vans κατασκευάζονταν με δερμάτινες επιστρώσεις, αλλά και σε πολύχρωμους χρωματισμούς.

Το 1978, κυκλοφόρησε ένα ακόμη legendary σχέδιο που άλλαξε τελείως την σκηνή των skating παπουτσιών, το “Vans Sk8-Hi”, που ήρθε με καινοτόμα σιλουέτα και φοβερή προστασία. Ακολούθησαν τα κλασσικά Slip-Ons που γνώρισαν τεράστια απήχηση, ενώ δεν άργησε η επέκταση της εταιρείας στην κατασκευή ρούχων και αξεσουάρ κάθε φύλου και ηλικίας. Το 1991, η επιχείρηση εξαπλώθηκε παγκοσμίως, ξεκίνησε να κυκλοφορεί νέα μοντέλα, όπως παπούτσια για snowboard, και μετονομάστηκε σε “Vans, Inc”.

Σήμερα, η Vans έχει καταφέρει να είναι ένα από τα πιο αγαπητά brand αθλητικών ειδών, και συνεχώς μας εκπλήσσει με τα καινοτόμα σχέδια. Διαθέτει δικά της καταστήματα σε 84 χώρες και συνεχίζει να στηρίζει μεγάλους αστέρες του skateboarding, ενώ έχει επεκταθεί και σε χορηγίες ομάδων surf, snowboarding, BMX και motocross.

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2
×