ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Στην JD πληρώνεις όπως θέλεις εσύ!

Klarna

3 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ, ΧΩΡΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΜΕ KLARNA

Συνεργαζόμαστε με την Klarna για να σου προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία αγορών. Επιλέγοντας Klarna στο ταμείο, έχεις την επιλογή να αγοράσεις τώρα αλλά να πληρώσεις αργότερα. Πλήρωσε για αγορές από 35€ έως 1500€ σε 3 άτοκες πληρωμές, ώστε να κατανείμεις το κόστος της αγοράς σου σε βάθος χρόνου. Η πρώτη πληρωμή πραγματοποιείται κατά την επεξεργασία της παραγγελίας και οι υπόλοιπες 2 πληρωμές λαμβάνονται αυτόματα κάθε 30 ημέρες από τον τραπεζικό λογαριασμό, την πιστωτική ή χρεωστική κάρτα της επιλογής σου!


ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Το κόστος αντικαταβολής σε παραγγελίες έως 399€ είναι +1,5€. Για παραγγελίες άνω των 399€ το ποσό θα πρέπει να προπληρωθεί με έναν από τους υπόλοιπους τρόπους πληρωμής.

*Η Αντικαταβολή ως τρόπος πληρωμής υποστηρίζεται μόνο στην Ελλάδα.


Cards Payment

ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ Ή ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΜΕ ΥΨΙΣΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Μπορείς να πληρώσεις με πιστωτικές κάρτες Master Card, Visa και Visa Electron ή μέσα από την ηλεκτρονική σελίδα Paypal.com. Η ΚΟΣΜΟΣ ΣΠΟΡ ΑΕ έχει συνάψει συμφωνίες με τους μεγαλύτερους τραπεζικούς οργανισμούς στην Ελλάδα, όπως η EFG Eurobank για τη χρήση των συστημάτων τους, διατηρώντας έτσι το ύψιστο δυνατό επίπεδο ασφάλειας. Τα συστήματα ασφαλείας έχουν εγκριθεί από διεθνείς οργανισμούς / εταιρείες, όπως Verisign, Microsoft, Visa International & Mastercard Europay. Σε ενημερώνουμε ότι για λόγους μεγαλύτερης ακόμη ασφάλειας, κατά την πρώτη φορά χρήσης της κάρτας σου στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενδέχεται να σου ζητηθεί να αποστείλεις αντίγραφο της ταυτότητάς σου καθώς και της κάρτας που χρησιμοποίησες για τη συναλλαγή (με εμφανή μόνο τα 4 τελευταία ψηφία της εμπρόσθιας όψης και με καλυμμένα τα στοιχεία του τριψήφιου κωδικού ασφαλείας CVV της πίσω όψης).
Για ηλεκτρονικές αγορές με προπληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας υπάρχει η δυνατότητα 2 έως 6 άτοκων δόσεων για όλες τις παραγγελίες συνολικής αξίας προϊόντων 50€ κι άνω.

*Όλες οι συναλλαγές σε αυτόν τον ιστότοπο γίνονται σε Ευρώ, οπότε οι τιμές σε άλλα νομίσματα είναι μόνο ενδεικτικές και για να μάθεις την ακριβή ισοτιμία θα πρέπει να απευθυνθείς στον οργανισμό του οποίου την κάρτα θα χρησιμοποιήσεις.
 


Paypal

PAYPAL

Μπορείς να πληρώσεις με πιστωτικές κάρτες μέσα από την ηλεκτρονική σελίδα Paypal.com.


Cardlink

ΑΣΦΑΛΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΚΑΡΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ (PAYMENT LINKS BY CARDLINK)

Πλέον για τις παραγγελίες μέσω τηλεφώνου/e-mail/chat έχεις δυνατότητα να τις ολοκληρώσεις με ασφάλεια, μόνο με ένα κλικ μέσω της υπηρεσίας της Cardlink! Εμείς σου δίνουμε ένα ειδικό link, το οποίο σε μεταφέρει αυτόματα στο περιβάλλον πληρωμών της Cardlink, συμπληρώνεις τα στοιχεία σου και ολοκληρώνεται η συναλλαγή.
Για τις τηλεφωνικές αγορές με προπληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας χάρη στην υπηρεσία Cardlink υπάρχει η δυνατότητα 2 έως 6 άτοκων δόσεων για όλες τις παραγγελίες συνολικής αξίας προϊόντων 50€ κι άνω.


Google Pay

GOOGLE PAY

Πληρώστε με ασφάλεια και μόνο με λίγα clicks ταχύτερα με την πιστωτική σας κάρτα που είναι αποθηκευμένη με ασφάλεια στο Google Pay. Με το Google Pay, δεν χρειάζεται κάθε φορά να εισάγετε τα στοιχεία της κάρτας σας. Απλά:

1. Πατήστε το κουμπί Google Pay κατά την ολοκλήρωση της αγοράς σας
2. Αν σας ζητηθεί, επιλέξτε έναν τρόπο πληρωμής και εισάγετε τη διεύθυνση αποστολής.
3. Επιβεβαιώστε την παραγγελία σας και είστε έτοιμοι!


Apple Pay

APPLE PAY

Μπορείτε να χρησιμοποιείτε το Apple Pay για να πληρώνετε ηλεκτρονικά στο Safari ή μέσα από εφαρμογές όταν βλέπετε το Apple Pay ως επιλογή πληρωμής μόνο με λίγα clicks. Απλά:

1. Πατήστε το κουμπί Apple Pay ή επιλέξτε το Apple Pay ως τρόπο πληρωμής

2. Για να πληρώσετε με διαφορετική κάρτα, πατήστε το κουμπί Επόμενο ή το κουμπί επέκτασης μενού δίπλα στην προεπιλεγμένη κάρτα σας

3. Αν χρειάζεται, εισάγετε τα στοιχεία σας σχετικά με την χρέωση, την αποστολή και την επικοινωνία. Το Apple Pay αποθηκεύει αυτές τις πληροφορίες, ώστε να μην χρειαστεί να τις εισάγετε ξανά

4. Επιβεβαιώστε την πληρωμή

5. Μόλις η πληρωμή ολοκληρωθεί με επιτυχία, στην οθόνη θα εμφανιστεί η ένδειξη "Τέλος" και ένα σύμβολο επιλογής.


Η JD Sports διατηρεί το δικαίωμα να καθυστερήσει οποιαδήποτε παραγγελία για λόγους ελέγχου ασφαλείας.

* Τα επιπλέον έξοδα προκύπτουν από χρεώσεις της επιχείρησης που αναλαμβάνει τη διεκπεραίωση της συναλλαγής και δεν είναι της JD Sports. Αυτά τα έξοδα καλύπτονται από τον πελάτη.ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ;

Η ομάδα της JD είναι εδώ!

Contact

Επικοινώνησε
Εδώ

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2