Φύλο

Περισσότερα Λιγότερα

Μέγεθος

Περισσότερα Λιγότερα

Χρώμα

Περισσότερα Λιγότερα

Τιμή

Από 36 - Έως 60

Jordan Diamond

Βρες το ιδανικό colorway Jordan Diamond Σορτς και κάνε level up στα μπακετικά και street 'fits σου!

10 Προϊόντα

Ανακάλυψε μια μεγάλη ποικιλία από Jordan Diamond Σορτς για να απολαμβάνεις άνεση και signature style σε κάθε σου εμφάνιση. Στο JDSports.gr, Νο1 Προορισμό για Premium Sports και Street Fashion, θα απολαύσεις 24/7 εμπειρία Online Shopping, θα βρεις Μοναδικά Deals και Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 69€ στην Ελλάδα!

Tι περιλαμβάνει η συλλογή Jordan Diamond της JD Sports;

Γνωρίζεις ότι στο JDSports.gr μπορείς να βρεις όλα τα αγαπημένα σου κομμάτια σε must-have σχέδια και high demand colorways και γι' αυτό εξασφαλίσαμε τη συλλογή Jordan Diamond. Εδώ μπορείς να βρεις τα διάσημα Jordan Diamond σορτς, που θεωρούνται το απόλυτο staple της σεζόν για τα μπασκετικά και τα καθημερινά σου looks. Κατασκευασμένα από ποιοτικό ύφασμα με υδροαπωθητική τεχνολογία Dri-FIT τα Jordan Diamond εξασφαλίζουν τέλεια αίσθηση και γρήγορη απορρόφηση του ιδρώτα όσο βρίσκεσαι μέσα στο παρκέ. Η ελαστική μέση και τα πλαϊνά ανοίγματα, χαρίζουν τέλεια εφαρμογή και ελευθερία κινήσεων. Ακόμη, τα Jordan Diamond σορτς ξεχωρίζουν για το signature design του με OG Jumpman στοιχεία και το χαρακτηριστικό "διαμάντι" στο πλάι!

Τι χρώματα από σορτς Jordan Diamond θα βρω στη JD Sports;

Στη JD Sports θα βρεις όλα τα colorways της συλλογής σορτς Jordan Diamond, για να διαλέξεις αυτό που ταιριάζει καλύτερα με το vibe σου. Επίλεξε staple χρώματα όπως μαύρο ή άσπρο, για all-time-classic looks και ταίριαξε τα με οποιοδήποτε bball και casual 'fit σου. Εναλλακτικά, προτίμησε ένα πιο edgy colorway που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις σε κάθε σου εμφάνιση, όπως κίτρινο, κόκκινο ή μωβ.

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2
×