Κατηγορία

Περισσότερα Λιγότερα

Είδος

Περισσότερα Λιγότερα

Μέγεθος

Περισσότερα Λιγότερα

Φύλο

Περισσότερα Λιγότερα

Χρώμα

Περισσότερα Λιγότερα

Collections

Περισσότερα Λιγότερα

Τιμή

Από 14 - Έως 150

Hoodrich Ρούχα και Αξεσουάρ

Ανακάλυψε Hoodrich Ρούχα και Αξεσουάρ για τα Casual & Urban looks σου. 

Ανδρικά Γυναικεία Ρούχα Αξεσουάρ Φούτερ T-shirts

112 Προϊόντα
από 2

Bρες στη JD Sports τη μεγαλύτερη συλλογή σε Ανδρικά και Γυναικεία Hoodrich και δημιούργησε OG street 'fits, κλέβοντας τις εντυπώσεις μέσα από Exclusive Collections! Στο JDSports.gr, Νο1 Προορισμό για Premium Sports και Street Fashion, θα απολαύσεις 24/7 εμπειρία Online Shopping, θα βρεις Μοναδικά Deals και Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 69€ στην Ελλάδα!

Τι Hoodrich Ρούχα θα βρω στη JD Sports;

Στη JD Sports θα βρεις τα πιο exclusive Hoodrich ρούχα που χρειάζεται μια casual, street & urban γκαρνταρόμπα. Για χειμώνα ή καλοκαίρι μπορείς να τονίσεις το street σου με ρούχα Hoodrich όπως t-Shirts, φόρμες, ζακέτες, μπλούζες με κουκούλα και μπλούζες φούτερ. Τα ρούχα Hoodrich είναι κατασκευασμένα απο υλικά πρώτης ποιότητας αφήνοντας στο δέρμα σου μια απαλή αίσθηση που σου προσφέρει απόλυτη ελευθερία κινήσεων. Κάνε τον δικό σου συνδυασμό μέσα από μια ποικιλία χρωμάτων όπως άσπρο, γκρι, καφέ, κόκκινο, μαύρο, μπεζ, μωβ και άλλα, κλέβοντας τις εντυπώσεις. Η εφαρμογή τους έρχεται σε κανονική ή loose, oversized γραμμή για μέγιστη άνεση και ελευθερία κινήσεων, ενώ το design τους έρχεται να απογειώσει το style σου.

Τι στυλ Ρούχα Hoodrich να επιλέξω;

Τα ρούχα της Hoodrich είναι σχεδιασμένα για να σε κάνουν να νιώθεις King of The Streets. Κατασκευασμένα από premium υφάσματα, συνδυάζουν άνεση και πρακτικότητα, καθώς διαθέτουν πολλές τσέπες οι οποίες σου χαρίζουν τον απαραίτητο χώρο για να αποθηκεύεις μικρά αντικείμενα. Τα χαρακτηριστικά Hoodrich graphic logos και σχέδια έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο σε κάθε design, προσθέτωνας signature vibe σε κάθε street 'fit. Δημιούργησε ένα total Hoodrich 'fit ξεκινώντας με ένα T-shirt και συμπληρώντας με μια ζακέτα και την ασορτί της φόρμας. Αν θες να νιώθεις extra cozy πρόσθεσε ένα Hoodrich μπουφάν.

Βρες T-Shirts Σορτς 

Θα βρω Ανδρικά και Γυναικεια Αθλητικά Ρουχα Hoodrich στη JD Sports;

Στη JD Sports θα βρεις μια πληθώρα επιλογών από Ανδρικά και Γυναικεία Αθλητικά Ρούχα Hoodrich. Σχεδιασμένα για street looks, τα ρούχα Hoodrich είναι τόσο άνετα που μπορούν να φορεθούν σε αθλητικές δραστηριότητες και στο γυμναστήριο. Διάλεξε τα ιδανικά Hoodrich Αθλητικά Ρούχα και απόλαυσε τέλειο στιλ και εφαρμογή σε κάθε στιγμή της ημέρας σου!

Τι Hoodrich Αξεσουάρ θα βρω στη JD Sports;

Είτε αγαπάς το street style είτε σου αρέσει ένα πιο εναλλακτικό premium look, ολοκλήρωσε τα 'fits σου με Hoodrich αξεσουάρ. Στο JDSports.gr θα βρεις καπέλα, τσάντες μέσης και ώμου κ.α. για να είσαι πάντα οργανωμένος/η. Σε bold χρωματισμούς όπως μαύρο, άσπρο, γκρι κ.α. χρώματα με το χαρακτηριστικό Hoodrich design να πρωταγωνιστεί.

Ποιά είναι η ιστορία της Hoodrich;

Η Hoodrich, με motto "From Nothing to Something", ιδρύθηκε το 2014 από τον Jay Williams, o οποίος έδωσε ζωή στο πάθος του για το streetwear όταν άρχισε να σχεδιάζει τα πρώτα designs της Hoodrich μέσα στο δωμάτιό του. Θέτοντας το επίκεντρο το cool street style και την underground rap μουσική, η Hoodrich γρήγορα κατάφερε να γίνει κορυφαίο street wear brand στο Ηνωμένο Βασίλειο. Σήμερα η δημοφιλία της Hoodrich έχει εκτοξευθεί, με κάθε collection του brand να γίνεται γρήγορα talk of the town και sold out ανά τον κόσμο. Η φιλοσοφία και η υψηλή ποιότητα κατασκευής των Ρούχων της Hoodrich έχει αγαπηθεί τόσο από όλους τους εφήβους και νεαρούς ενήλικες όσο και από μεγάλους αστέρες της rap σκηνής, όπως οι K-Trap, 50 Cent, Ashley Walters, Giggs κ.α.

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2
×