Μέγεθος

Περισσότερα Λιγότερα

Brand

Περισσότερα Λιγότερα

Collections

Περισσότερα Λιγότερα

Χρώμα

Περισσότερα Λιγότερα

Τιμή

Από 15 - Έως 100

Γυναικείες Φόρμες και Σετ

Ανακάλυψε Γυναικείες Φόρμες και Σετ για Καθημερινές Street και Αθλητικές Εμφανίσεις.

Nike adidas Hoodrich Jordan Nike Tech Fleece

84 Προϊόντα
από 2

Βρες στη JD Sports μια μεγάλη συλλογή από Γυναικεία παντελόνια φόρμας, παντελόνια joggers και σετ φόρμας και διάλεξε το σχέδιο που ταιριάζει περισσότερο στο Style και τις ανάγκες σου!


Στο JDSports.gr, Νο1 Προορισμό για Premium Sports και Street Fashion, θα απολαύσεις 24/7 εμπειρία Online Shopping, θα βρεις Μοναδικά Deals και Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 69€ στην Ελλάδα!

Τι Γυναικείες Φόρμες θα βρω στη JD Sports;

Αν θέλεις να απολαμβάνεις άνεση και cool style σε κάθε στιγμή της ημέρας σου... τότε βρίσκεσαι στο κατάλληλο μέρος, καθώς στη JD Sports θα βρεις ποικιλία από Γυναικείες Φόρμες σε Exclusive σχέδια από Top Brands, που θα σου χαρίσουν το υπέρτατο comfy και laid back vibe που χρειάζεσαι στην καθημερινότητα σου. Βρες το Γυναικείο Style Φόρμας που σου ταιριάζει περισσότερο και διάλεξε το αγαπημένο σου χρώμα, όπως μαύρο, άσπρο, κόκκινο, μωβ, κίτρινο, πράσινο ή ένα πολύχρωμο colorway με συνδυασμούς διαφορετικών αποχρώσεων για ένα πιο stylish vibe με colorblocking. Έπειτα, διάλεξε την εφαρμογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες και τις προτιμήσεις σου και το κατάλληλο μέγεθος για εσένα. Προτίμησε designs με λάστιχο στη μέση ή και στα μπατζάκια/ ρεβέρ για να μπορείς να εξατομικεύεις την εφαρμογή τους γρήγορα και εύκολα.

Tι Brands σε Φόρμες Γυναικείες θα ανακαλύψω;

Στο JDSports.gr μπορείς να επιλέξεις Γυναικείες Φόρμες και Σετ Φόρμας σε σχέδια από Exclusive Collections και Top Brands όπως Nike, Jordan, adidas Originals, Hoodrich, Pink Soda Sport κ.α. H πιο cool συλλογή από Premium Fashion και Street Style Designs σε άνετες casual και αθλητικές φόρμες βρίσκεται στη JD Sports και σε περιμένει για να δημιουργήσεις το επόμενο 'fit σου!

Τι Εφαρμογή να επιλέξω για Αθλητική Φόρμα Γυναικεία;

Βρες το ιδανικό style Γυναικείας Φόρμας και επίλεξε την τέλεια εφαρμογή, σύμφωνα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σου! Μια γυναικεία φόρμα πρέπει να σου προσφέρει άνεση όπου κι αν βρίσκεσαι, σε κάθε στιγμή της ημέρας. Επίλεξε μια φόρμα με στενή εφαρμογή, για να απολαμβάνεις περισσότερη ελευθερία κινήσεων και σταθερότητα στο γυμναστήριο. Διάλεξε μια φόρμας σε κανονική εφαρμογή για καθημερινές εμφανίσεις εντός και εκτός σπιτιού. Δοκίμασε μια φόρμα με oversized ή χαλαρή εφαρμογή και υιοθέτησε ένα μοντέρνο look με laid back vibes. Σε κάθε περίπτωση η ελαστική ρυθμιζόμενη μέση θα σου δώσει τη δυνατότητα να εξασφαλίσεις προσαρμοσμένη εφαρμογή στα μέτρα σου!

Πώς να φροντίσω τι γυναικείες φόρμες μου;

Ακόμα και τα πιο ποιοτικά designs χρειάζονται φροντίδα για να διατηρηθούν αναλλοίωτα στον χρόνο και να φτάσουν το μέγιστο της απόδοσής τους. Φρόντισε τις γυναικείες φόρμες σου, για να απολαμβάνεις την άνετη αίσθηση και την τέλεια εφαρμογή τους για όσο το δυνατό περισσότερο. Ανάλογα με την χρήση που τους κάνεις, προγραμμάτισε το πλύσιμο τους ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Για παράδειγμα, μια φόρμα που φοράς μέσα στο σπίτι μπορεί να πλυθεί ανά εβδομαδιαία βάση, ενώ μια φόρμα για το γυμναστήριο και την προπόνηση θα πρέπει να πλένεται max. μετά από κάθε 2 προπονήσεις. Τα βακτήρια που συγκεντρώνονται με τον ιδρώτα είναι ιδιαίτερα βλαβερά για το δέρμα και την υγεία της ευαίσθητης περιοχής.

Πριν από κάθε πλύση, έλεγξε και άδειασε τις τσέπες της φόρμας σου. Έπειτα, τοποθέτησε στον κάδο του πλυντηρίου και προγραμμάτισε μια πλύση με χλιαρό προς κρύο νερό, τοποθετώντας λίγο συμπυκνωμένο απορρυπαντικό. Αν το πλυντήριο σου διαθέτει ειδικά προγράμματα (π.χ.: για βαμβακερά), που ταιριάζουν στο ύφασμα της φόρμας σου, επίλεξε τα.

Με τι να συνδυάσω τις φόρμες μου για ένα athleisure look;

Στο JDSports.gr θα βρεις την ιδανική Γυναικεία Φόρμα ακριβώς στο στιλ που ψάχνεις! Για πιο sporty look προτίμησε να συνδυάσεις το παντελόνι φόρμας με ένα άνετο T-Shirt που θα σε κρατάει δροσερή είτε στη βόλτα είτε στο γυμναστήριο. Σε πιο χαμηλές θερμοκρασίες, η ιδανική επιλογή που ταιριάζει τέλεια με την φόρμα σου είναι τα φούτερ και οι μπλούζες με κουκούλα, ώστε να ολοκληρώνεις ένα εξαιρετικό outfit ενώ απολαμβάνεις την ζεστασιά που σου παρέχουν. Οι γυναικείες ζακέτες σου δίνουν μια ενδιάμεση επιλογή, αφού συνδυάζονται τέλεια με τα παντελόνια φόρμας για laidback vibes και μπορείς να διαλέγεις εσύ την κάλυψη που χρειάζεσαι.

Τι στυλ και χρώματα σε φόρμες γυναικείες θα βρω στη JD Sports;

Ανακάλυψε τις πιο στιλάτες γυναικείες φόρμες στη JD Sports και διάλεξε ανάμεσα σε μια τεράστια ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων. Θα βρεις φόρμες με λάστιχο στα ρεβέρ για snug fit που προσφέρει κάλυψη από το κρύο, ενώ ταυτόχρονα μπορείς να δείξεις τα αγαπημένα σου kicks. Τα παντελόνια φόρμας σε στιλ καμπάνα είναι τα ιδανικά για εσένα που θες το απόλυτο laidback και άνετο look, ενώ οι φόρμες σε ίσια γραμμή είναι η τοπ επιλογή για ένα classic style. Μπορείς να βρεις γυναικείες φόρμες με ελαστική μέση, με ή χωρίς κορδόνια ώστε να διαλέξεις την κατάλληλη με βάση τις προτιμήσεις σου.

Επίλεξε το ιδανικό για εσένα χρώμα, όπως μαύρο, μπλε, κόκκινο, μπεζ, γκρι, μωβ, άσπρο και άλλα, και συνδύασε το παντελόνι φόρμας με το αγαπημένο σου T-Shirt ή μπλούζα φούτερ. Προτίμησε μια φόρμα σε μαύρο, γκρι ή λευκό χρώμα για κλασσικό look που μπορείς να συνδυάσεις με οποιοδήποτε άλλο χρώμα, ή μια φόρμα σε μωβ, πράσινο ή κόκκινο χρώμα when you’re feeling extra funky!

Ποιο είναι το καλύτερο ύφασμα για τις γυναικείες φόρμες;

Στο JDSports.gr θα βρεις παντελόνια φόρμας στα πιο ποιοτικά υφάσματα που εξασφαλίζουν μεγάλη ανθεκτικότητα και αφήνουν φοβερή αίσθηση στο δέρμα. Προτίμησε μια βαμβακερή φόρμα που εξασφαλίζει maximum άνεση όπου κι αν βρίσκεσαι, ή ένα παντελόνι φόρμας από πολυεστέρα που χαρίζει έξτρα ελευθερία κινήσεων και snug εφαρμογή. Οι φόρμες με ύφασμα fleece είναι οι κατάλληλες για χρήση στις χαμηλές θερμοκρασίες αφού σε κρατάνε ζεστή ενώ ολοκληρώνεις ένα στιλάτο laidback outfit.

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2
×