Brand

Περισσότερα Λιγότερα

Μέγεθος

Περισσότερα Λιγότερα

Χρώμα

Περισσότερα Λιγότερα

Τιμή

Από 45 - Έως 190

Collections

Περισσότερα Λιγότερα

Άθλημα

Περισσότερα Λιγότερα

Γυναικεία Μποτάκια

Ανακάλυψε Γυναικεία Mποτάκια για Street Style, Casual και Αθλητικά Looks.

UGG Nike Jordan Converse

110 Προϊόντα
από 2

Βρες τη μεγαλύτερη συλλογή Γυναικείων High ή Mid Top Παπουτσιών και διάλεξε το πιο cool σχέδιο, ανάμεσα σε μια ποικιλία από Top Brands και Exclusive Collections!


Στο JDSports.gr, Νο1 Προορισμό για Premium Sports και Street Fashion, θα απολαύσεις 24/7 εμπειρία Online Shopping, θα βρεις Μοναδικά Deals και Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 69€ στην Ελλάδα!

Τι Γυναικεία Μποτάκια θα βρω στη JD Sports;

Τα Γυναικεία Μποτάκια είναι ένα βασικό κομμάτι της συλλογής κάθε sneakerhead. Εκτός από must-have χειμερινά σχέδια, στο JDSports.gr θα βρεις και Γυναικεία High Top Παπούτσια που μπορούν να φορεθούν όλη την χρονιά, σε Exclusive σχέδια και colorways. Βρες το Γυναικείο Μποτάκι που θα ερωτευτείς και διάλεξε το αγαπημένο σου χρώμα, όπως μαύρο, άσπρο, κόκκινο, μωβ, κίτρινο, πράσινο ή ένα πολύχρωμο design με συνδυασμούς διαφορετικών αποχρώσεων και υλικών για ένα πιο stylish vibe. Έπειτα, διάλεξε το κατάλληλο μέγεθος για εσένα και τον τρόπο κλεισίματος που σε βολεύει περισσότερο, όπως κορδόνια ή velcro/ σκρατς, για να απολαμβάνεις τέλεια εφαρμογή σε κάθε σου βήμα.

Tι Brands από Γυναικεία Μποτάκια θα βρω στη JD Sports;

Στο JDSports.gr μπορείς να επιλέξεις Γυναικεία Μποτάκια σε Exclusive Colorways και Collections από Top Brands όπως Nike, Jordan, adidas Originals, adidas, Converse, Vans κ.α. H πιο cool συλλογή από Γυναικεία Μποτάκια σε Premium Fashion και Street Style Brands βρίσκεται στη JD Sports και σε περιμένει για να διαλέξεις το επόμενο ζευγάρι High Top ή Mid Top kicks σου!

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2
×