Μέγεθος

Περισσότερα Λιγότερα

Φύλο

Περισσότερα Λιγότερα

Παιδικό φύλο

Περισσότερα Λιγότερα

Τιμή

Από 32 - Έως 130

Χρώμα

Περισσότερα Λιγότερα

Converse All Star Δίπατα

Ανακάλυψε Converse Αll Star Δίπατα Sneakers σε Ανδρικά, Γυναικεία και Παιδικά Μεγέθη! 

41 Προϊόντα

Βρες στη JD Sports τη μεγαλύτερη συλλογή από Converse All Star Platform Sneakers και διάλεξε το πιο cool colorway ανάμεσα σε μια ποικιλία hot και exclusive σχέδια.

Στο JDSports.gr, Νο1 Προορισμό για Premium Sports και Street Fashion, θα απολαύσεις 24/7 εμπειρία Online Shopping, θα βρεις Μοναδικά Deals και Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 69€ στην Ελλάδα!

Θα βρω Converse All Star Δίπατα στο JDSports.gr;

Στη JD Sports θα βρεις Converse All Star Δίπατα Sneakers στο αγαπημένο σου χρώμα όπως μαύρα, άσπρα, κόκκινα, πράσινα, κίτρινα, πορτοκαλί, μωβ κα., αλλά και σε πολύχρωμα colorways με prints και JD Exclusive designs. Κάνε level-up στα κλασσικά sneaker look σου με τα Δίπατα All Star της Converse. Ενισχυμένα με πλατφόρμα στην εξωτερική σόλα τα Converse All Star Δίπατα Παπούτσια προσφέρουν extra άνεση και elevated vibe σε κάθε ‘fit σου! Τόσο τα low tops όσο και τα high tops Δίπατα All Star Sneakers είναι must-have για τη συλλογή σου, καθώς είναι αναπαυτικά και ευκολοφόρετα κατασκευασμένα με καμβά ή δέρμα στο άνω μέρος. Απόλαυσε τέλεια εφαρμογή με κλείσιμο με κορδόνια και επίλεξε το ιδανικό μέγεθος για εσένα. Πρόσθεσε στη συλλογή σου ένα ζευγάρι All Star Δίπατα Sneakers από την Converse και ετοιμάσου να κατακτήσεις τους δρόμους!

Υπάρχουν διαθέσιμα All Star Δίπατα Mαύρα;

Φυσικά! Στο JDSports.gr μπορείς να βρεις Δίπατα Μαύρα All Star σε σχέδια από top trending collections και μεγέθη για άνδρες, γυναίκες και παιδιά. Πρόσθεσε extra πόντους style στα καθημερινά σου 'fits με το πιο staple χρώμα που μπορεί να συνδυαστεί εύκολα και γρήγορα με κάθε piece της γκαρνταρόμπας σου.

Θα βρω Λευκά Δίπατα Converse;

Cop 'em white sneaks από τη συλλογή platform της Converse. Τα λευκά sneakers είναι πάντα in, καθώς έχουν super cool εμφάνιση και μπορούν να φορεθούν όλο το χρόνο με πληθώρα χρωματικών και στιλιστικών συνδυασμών. Στη JD Sports θα βρεις Λευκά Δίπατα Converse από trending collections σε ανδρικά, γυναικεία και παιδικά μεγέθη. Βρες το αγαπημένο σου ζευγάρι και καν' το δικό σου σήμερα!

Ποιές συλλογές σε All Star Δίπατα Γυναικεία θα φορεθούν φέτος;

Υιοθέτησε το απόλυτο platform trend της σεζόν με ένα ζευγάρι All Star Δίπατα Γυναικεία. Σου προτείνουμε να δοκιμάσεις ένα style από την πλούσια συλλογή της JD Sports, για να αναδείξεις κάθε street 'fits σου. Αν είσαι λάτρης των all-time-classic designs προτίμησε τα staple Chuck Taylor All Star Platform. Aν θες να αποκτήσεις ένα hyped σχέδιο που έχεις δει στον δρόμο, επίλεξε τα Chuck Taylor All Star Move. Ενώ, αν θες να κάνεις τη διαφορά και να τολμήσεις κάτι πιο edgy μη διστάσεις να κάνεις δικά σου τα Converse Run Star Hike!

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2
×