Μέγεθος

Περισσότερα Λιγότερα

Φύλο

Περισσότερα Λιγότερα

Χρώμα

Περισσότερα Λιγότερα

Παιδικό φύλο

Περισσότερα Λιγότερα

Τιμή

Από 60 - Έως 150

Νew Balance 550

Βρες New Balance 550 Sneakers στα πιο cool colourways για street & everyday looks.

Ανδρικά Γυναικεία Παιδικά

12 Προϊόντα

Ανακάλυψε τα New Balance 550 Sneakers σε Ανδρικά, Γυναικεία & Παιδικά σχέδια και απογείωσε τα 'fits σου.


Στο JDSports.gr, Νο1 Προορισμό για Premium Sports και Street Fashion, θα απολαύσεις 24/7 εμπειρία Online Shopping, θα βρεις Μοναδικά Deals και Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 69€ στην Ελλάδα!   

Είναι τα New Balance 550 τα sneakers της χρονιάς;

Τα New Balance 550, έχοντας τις καταβολές τους στη δεκαετία του '90, αποτελούν must-have sneakers γι' αυτήν την σεζόν και δεν πρέπει να λείπουν από τη συλλογή κανενός street style icon. Η retro sports inspired αλλά και απλή αισθητική των 550 είναι ένα από τα στοιχεία που τα κάνει να ξεχωρίζουν, αφού καταφέρνουν να είναι μοναδικά χωρίς υπερβολές και περιττές προσθήκες. Πιστά στον OG σχεδιασμό τους, τα New Balance 550 συνδυάζουν laid back vibes και άνεση, κάτι που τα κάνει να θεωρούνται ιδανικά για καθημερινές εμφανίσεις και βόλτες μεσ' την πολή. Θα σου προτείναμε να μην τα χάσεις!

Τι New Balance 550 θα βρω στη JD Sports;

Στη JD Sports θα βρεις New Balance 550 Sneakers σε Ανδρικά και Παιδικά σχέδια και μεγέθη, που θα αναβαθμίσουν ακόμα και τα πιο απλά looks σου. Κάνε level-up στα κλασσικά street 'fits σου με τα 550 της New Balance. Επίλεξε τo ιδανικό design για εσένα σε ένα Ανδρικό ή Παιδικό style, μέσα από διαφορετικά χρώματα, όπως μαύρα, άσπρα, γκρι, καφέ κα., αλλά και από Exclusive colorways. Απόλαυσε τέλεια εφαρμογή με κλείσιμο με κορδόνια και επίλεξε το ιδανικό μέγεθος για εσένα.

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2
×