Μέγεθος

Περισσότερα Λιγότερα

Φύλο

Περισσότερα Λιγότερα

Παιδικό φύλο

Περισσότερα Λιγότερα

Χρώμα

Περισσότερα Λιγότερα

Collections

Περισσότερα Λιγότερα

Τιμή

Από 50 - Έως 160

Nike Air Max 270

Ανακάλυψε Nike Air Max 270 Sneakers σε Σχέδια για Αθλητικές, Casual και Street Εμφανίσεις!

Ανδρικά Γυναικεία Παιδικά

36 Προϊόντα

Βρες στη JD Sports τη μεγαλύτερη συλλογή Παπουτσιών Air Max 270 από τη Nike και διάλεξε το πιο cool colorway ανάμεσα σε μια ποικιλία από hot και JD Exclusive σχέδια! Στο JDSports.gr, Νο1 Προορισμό για Premium Sports και Street Fashion, θα απολαύσεις 24/7 εμπειρία Online Shopping, θα βρεις Μοναδικά Deals και Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 69€ στην Ελλάδα!

Τι Nike Air Max 270 θα βρω στη JD Sports;

Στη JD Sports θα βρεις μια ποικιλία από Nike Air Max 270 σε Ανδρικά, Γυναικεία και Παιδικά Σχέδια που υπόσχονται να αναβαθμίσουν τα καθημερινά σου 'fits. Διάλεξε το ιδανικό Air Max 270 colorway ανάμεσα από μαύρα, άσπρα, κόκκινα, πράσινα, κίτρινα, πορτοκαλί, μωβ κ.α. αλλά και χρωματιστικά JD Exclusive designs. Απόλαυσε τέλεια εφαρμογή με κλείσιμο με κορδόνια και επίλεξε το ιδανικό μέγεθος για εσένα. Πρόσθεσε στη συλλογή σου ένα ζευγάρι Παπούτσια Air Max 270 από τη Nike και ετοιμάσου να κατακτήσεις τους δρόμους!

Τι Ανδρικά Nike Air Max 270 Παπούτσια θα ανακαλύψω στη JD;

Η συλλογή της JD από Ανδρικά Nike Air Max 270 σου προσφέρει πολλές επιλογές για να αναβαθμίσεις τα καθημερινά street 'fits σου. Μια πλούσια γκάμα από Nike Air Max 270 σε Ανδρικά μεγέθη σε περιμένει στη JD Sports. Ανακάλυψε all-time-classic ανδρικά σχέδια Air Max 270 ή σπάνια colorways ανδρικών AM 270 που θα βρεις αποκλειστικά στο JDSports.gr! Μη χάσεις την ευκαιρία να γίνεις ο απόλυτος King of The Streets επιλέγοντας το ιδανικό ζευγάρι Nike Air Max 270.

Υπάρχουν διαθέσιμα Nike Air Max 270 Παπούτσια Γυναικεία;

Φυσικά, στη JD Sports υπάρχουν διαθέσιμα Nike Air Max 270 Γυναικεία Παπούτσια σε μια ποικιλία από μεγέθη και colorways που θα γίνουν η Νο1 καθημερινή επιλογή σου. Η πλούσια συλλογή γυναικείων Air Max 270 σου προσφέρει μια πληθώρα επιλογών από κλασσικά χρώματα που δεν πρέπει να λείπουν από την γκαρνταρόμπα σου και σπάνια colorways που θα σε κάνουν να ξεχωρίζεις όπου κι αν βρίσκεσαι!

Θα βρω Παιδικά και Βρεφικά Nike Air Max 270;

Στο JDSports.gr θα βρεις Παιδικά και Βρεφικά Nike Air Max 270, ειδικά σχεδιασμένα για street fashion icons από κούνια. Τα αγορίστικα και κοριτσίστικά σχέδια των Air Max 270 είναι εδώ σε μια ποικιλία από χρώματα, μέσα στην οποία θα βρεις σίγουρα το αγαπημένο του παιδιού σου. Τα μεγέθη των AM270 καλύπτουν όλες τις ηλικίες από το βρεφικό, μέχρι το προσχολικό και εφηβικό στάδιο. Μπορείς να τα βρεις σε σχέδια με κορδόνια, που εξασφαλίζουν σταθερή εφαρμογή: τα δένεις μια φόρα και το μικρό σου κινείται ξέγνοιαστα και ελεύθερα για την υπόλοιπη ημέρα.

Ποιός είναι ο σχεδιασμός και τα κατασκευαστικά χαρακτηριστικά των Nike Air Max 270;

Ο σχεδιασμός των Nike Air Max 270 αντλεί έμπνευση από τα παπούτσια τρεξίματος, χαρίζοντας αναπαυτική αίσθηση και τέλειο καθημερινό performance. Τα Air Max 270 είναι true to size και διαθέτουν μια αισθητή μονάδα Air Max, που προσθέτει extra άνεση και αντικραδασμική προστασία. Το εσωτερικό τους είναι ενισχυμένο με μια μαλακή επένδυση, ενώ το άνω υφασμάτινο μέρος χαρακτηρίζεται από ελαστικότητα και ένα ελαφρύ feel.

Μπορώ να συνδυάσω τα Nike Air Max 270 παπούτσια μου με street style look;

Στη JD Sports θα βρεις Nike Air Max 270 σε exclusive colourways και σχέδια που θα δώσουν την τέλεια πινελιά σε κάθε σου outfit και θα οδηγήσουν τα street looks σου σε άλλο επίπεδο. Με το μοναδικό τους design, δίνουν το signature style που ταιριάζει τέλεια με οποιοδήποτε ρούχο της επιλογής σου. Συνδύασε τα με φόρμα ή παντελόνι cargo και με ένα graphic T-Shirt ή Μπλούζα Φούτερ και το αποτέλεσμα θα είναι το definition του πιο cool street style look!

Πώς μπορώ να φροντίσω τα Nike Air Max 270 παπούτσια μου;

Στο JDSports.gr θα βρεις παπούτσια με τα πιο ποιοτικά υλικά! Για να διατηρηθούν αναλλοίωτα με το πέρασμα του χρόνου και των χρήσεων, χρειάζονται την κατάλληλη φροντίδα ώστε να απολαμβάνεις την άνεση και το στιλ τους για όσο το δυνατό περισσότερο. Η τακτική φροντίδα των Nike Air Max 270 θα τα διατηρήσει καθαρά, σαν ολοκαίνουρια! Για να τα καθαρίζεις με ασφάλεια και ευκολία, ανάμειξε ζεστό νερό με λίγο απορρυπαντικό ή υγρό πιάτων και χρησιμοποίησε μια μαλακή και στεγνή βούρτσα, ή μια παλιά οδοντόβουρτσα, για να αφαιρέσεις με απαλές κινήσεις οποιαδήποτε ανεπιθύμητα σημάδια από το άνω μέρος, την ενδιάμεση σόλα και την εξωτερική σόλα. Αν τα Air Max 270 παπούτσια σου είναι λευκά ή ανοιχτόχρωμα μπορείς να προσθέσεις και μια μικρή ποσότητα από μαγειρική σόδα. Αφαίρεσε τα κορδόνια και τοποθέτησε τα μέσα σε νερό με λίγο σαπούνι ή ειδικό καθαριστικό παπουτσιών, πλύνε τα με τα χέρια και στέγνωσέ τα με μια μαλακή πετσέτα. Τέλος, τα Nike Air Max 270 διατηρούν το σχήμα και το χρώμα τους με φυσικό στέγνωμα, οπότε άφησε τα να στεγνώσουν καλά πριν την επόμενη τους χρήση.

Είναι κατάλληλα τα Nike Air Max 270 για αθλητικές δραστηριότητες;

Τα παπούτσια Nike Air Max 270 είναι ιδανικά για everyday wear συνδυάζοντας σούπερ άνεση και αξεπέραστο στιλ. Μπορείς να τα φοράς για τις καθημερινές σου δουλειές εντός και εκτός σπιτιού και να απολαμβάνεις ξεκούραστο και ανάλαφρο βήμα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Αν περνάς πολλές ώρες σε ορθοστασία, εμπιστεύσου την τεχνολογία Nike Air των Air Max 270 που απορροφά τους κραδασμούς και εκτοξεύουν τις αντοχές σου. Όσον αφορά το γυμναστήριο, προτίμησε αυτά τα sneakers για χαλαρό περπάτημα στον διάδρομο ή για warm up.

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2
×