Μέγεθος

Περισσότερα Λιγότερα

Brand

Περισσότερα Λιγότερα

Χρώμα

Περισσότερα Λιγότερα

Τιμή

Από 10 - Έως 48

Collections

Περισσότερα Λιγότερα

Ανδρικά Μαγιό

Ανακάλυψε Ανδρικά Μαγιό για τις Καλοκαιρινές Street Style Εμφανίσεις σου.

22 Προϊόντα

Βρες στη JD Sports μια μεγάλη συλλογή από Ανδρικά Σορτς Μαγιό και διάλεξε το πιο cool design ανάμεσα σε μια ποικιλία από Top Brands και Exclusive Collections! Στο JDSports.gr, Νο1 Προορισμό για Premium Sports και Street Fashion, θα απολαύσεις 24/7 εμπειρία Online Shopping, θα βρεις Μοναδικά Deals και Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 69€ στην Ελλάδα!

    

Τι Ανδρικά Μαγιό θα βρω στη JD Sports;

Στη JD Sports θα βρεις μια ποικιλία από Ανδρικά Μαγιό, ιδανικά για καλοκαιρινές εμφανίσεις εντός και εκτός νέρου. Ετοιμάσου να απολάυσεις άνεση και ελευθερία κινήσεων, όταν κολυμπάς και όταν περπατάς χάρη στο ανθεκτικό ύφασμα, των Ανδρικών Μαγιό και Σορτς Μαγιό, που στεγνώνει γρήγορα χαρίζοντάς σου ανάλαφρη αίσθηση. Ανακάλυψε το ιδανικό σχέδιο για εσένα σε διάφορα μήκη (κοντό μήκος, μήκος πάνω από το γόνατο, μήκος ως το γόνατο κ.α.) και επίλεξε το κατάλληλο μέγεθος. Διάλεξε το αγαπημένο σου χρώμα, όπως μαύρο, άσπρο, μπλε, ροζ, κόκκινο ή ένα πολύχρωμο colorway με prints και καλοκαιρινά designs.

Θα βρω ανδρικές βερμούδες μαγιό και μαγιό σορτς;

Φυσικά, στο JDSports.gr υπάρχουν διαθέσιμες αμέτρητες επιλογές από Ανδρικές βερμούδες μαγιό αλλά και μαγιό σορτς! Σε μοναδικά colourways και eye-catching σχέδια, προτίμησε τα ανδρικά μαγιό που φτάνουν ως το γόνατο για να δημιουργήσεις το απόλυτο laidback summer look. Μπορείς να επιλέξεις και μαγιό με μήκος πάνω από το γόνατο για ακόμη μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων, αλλά και δροσερή αίσθηση. Διάλεξε το αγαπημένο σου και είσαι έτοιμος!

Τι στυλ σε ανδρικά μαγιό μπορώ να βρω;

Ανακάλυψε στη JD Sports μια πληθώρα επιλογών από ανδρικά μαγιό για τη θάλασσα, το κολυμβητήριο, αλλά και τις καθημερινές βόλτες στο νησί. Διάλεξε ένα μαγιό σορτς ή βερμούδα σε γκρι, λευκό, μαύρο, μπεζ για πιο simple-but-classic εμφανίσεις, ή προτίμησε ένα κόκκινο, μπλε, μωβ, πράσινο, ροζ, ή πολύχρωμο colourway, που θα κλέψει όλες τις εντυπώσεις. Μπορείς να βρεις ανδρικά μαγιό με τα iconic logos των πιο premium brands, ή με all-over print σχέδια που τραβάνε όλα τα βλέμματα. Επίλεξε ένα σορτς μαγιό με τσέπες για να αποθηκεύεις οτιδήποτε χρειάζεσαι, και με ελαστική μέση με κορδόνι, ή χωρίς, ανάλογα με το στιλ και τις προτιμήσεις σου.

Πώς μπορώ να επιλέξω το σωστό μέγεθος για ανδρικό μαγιό;

Για να απολαμβάνεις στο έπακρο την άνεση και το στιλ που προσφέρουν τα μαγιό, είναι σημαντικό να διαλέγεις το μέγεθος και την εφαρμογή που ανταποκρίνονται πλήρως στα μέτρα και τις ανάγκες σου! Τα Ανδρικά Μαγιό που υπάρχουν διαθέσιμα στη JD Sports είναι κατασκευασμένα σε κανονική γραμμή, ώστε να επιλέγεις εύκολα το κατάλληλο μέγεθος, δηλαδή αυτό που διαλέγεις συνήθως. Για μια έξτρα βοήθεια, μπορείς να συμβουλευτείς τα μεγεθολόγια που υπάρχουν σε κάθε προϊόν και να διαλέξεις το ιδανικό μέγεθος για σένα.

Τι μαγιό να επιλέξω για το σωματότυπό μου;

Οποιοσδήποτε κι αν είναι ο σωματότυπός σου, το μόνο σίγουρο είναι ότι στη JD Sports θα βρεις το ιδανικό για σένα, που θα σε κάνει να ξεχωρίζεις! Τα σορτς μαγιό και τα μαγιό βερμούδες ταιριάζουν σε κάθε σωματότυπο, αλλά μπορείς να διαλέξεις εκείνο που θα σε κάνει να νιώθεις ακόμη πιο άνετα. Αν είσαι αθλητικός τύπος, μπορείς να επιλέξεις μαγιό σορτς ώστε να αναδείξεις το σώμα σου. Για τους ψηλούς άνδρες προτείνουμε τα μαγιό βερμούδες, ενώ για πιο κοντά ύψη η ιδανική επιλογή είναι τα σορτς μαγιό που θα κάνουν τα πόδια σου να φαίνονται ψηλότερα.

Ποια είναι η τάση για ανδρικά μαγιο αυτή τη σεζόν;

Keep up με τις τελευταίες τάσεις από Ανδρικά μαγιό για την καλοκαιρινή σεζόν στη JD Sports! Μια από τις πιο αγαπημένες επιλογές για το καλοκαίρι, είναι τα vintage designs. Εδώ μπορείς να βρεις all-over prints και colourways που δίνουν αξεπέραστο στιλ και απόλυτα retro vibes, όπως το palm tree σχέδιο που είναι μια σούπερ δημοφιλή επιλογή. Οι πολύχρωμοι συνδυασμοί και τα έντονα colourways κυριαρχούν στα τελευταία trends, αφού συνδυάζουν vintage και μοντέρνο στιλ. Αν είσαι ανάμεσα σε σορτς μαγιό και μαγιό βερμούδα, no need to worry… και οι δύο επιλογές παραμένουν διαχρονικές και όποια και να διαλέξεις σίγουρα θα είσαι trendy και στιλάτος.

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2
×