Μέγεθος

Περισσότερα Λιγότερα

Χρώμα

Περισσότερα Λιγότερα

Τιμή

Από 80 - Έως 100

adidas Retropy

Βρες την πιο hot συλλογή adidas Retropy Sneakers για Κορυφαία Urban & Casual Looks!

Ανδρικά Γυναικεία

3 Προϊόντα

Στο JDSports.gr, Νο1 Προορισμό για Premium Sports και Street Fashion, θα απολαύσεις 24/7 εμπειρία Online Shopping, θα βρεις Μοναδικά Deals και Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 69€ στην Ελλάδα!

Τι adiddas Retropy θα βρω στην JD Sports;

Στη JD Sports θα βρεις μια πλούσια συλλογή από Ανδρικά και Γυναινεία adidas Retropy Sneakers που θα απογειώσουν τα casual και street 'fits σου. Μια ποικιλία από neutral και bold colorways σε περιμένει για να διαλέξεις το ιδανικό ζευγάρι Retropy για εσένα. Χρώματα όπως μαύρα, άσπρα, κίτρινα, γκρι, πράσινα, ροζ, κόκκινα κτλ. και διάφορες ύφες όπως suede, υφασμάτινες και δερμάτινες, είναι κάποια από τα βασικά στοιχεία που θα χαρακτηρίζουν τα adidas Retropy Sneakers που θα κάνεις δικά σου. Βρες το κατάλληλο μέγεθος για εσένα και ετοιμάσου να κατακτήσεις τους δρόμους απολαμβάνοντας άνεση και top style.

Ποιά είναι τα βασικά χαρακτηριστικά των adidas Retropy;

Τα adidas Retropy, όπως καταδεικνύει και η ονομασία τους, έχουν retro inspired σχεδιασμό και θυμίζουν trainers της δεκαετίας του '90. Παράλληλα, είναι άκρως επίκαιρα και σύγχρονα χάρη στις μοντέρνες προσθήκες και τις αναβαθμίσεις στο design τους. Στο σύνολό της, η συλλογή Retropy αποτελείται από sneakers που προσφέρουν ένα ισορροποημένο κράμα άνεσης και cool εμφάνισης. Το άνω μέρος τους επιτρέπει τον αέρισμο, χαρίζοντας μια ανάλαφρη αίσθηση και συνήθως είναι ενισχυμένο από συνθετικές επιστρώσεις, οι οποίες προσθέτουν extra ανθεκτικότητα. Ταυτόχρονα, τα Retropy έχουν εσωτερική επένδυση και τεχνολογία στην ενδιάμεση σόλα, που κάνει την εφαρμογή αναπαυτική και κάθε βήμα μαλακό. Φυσικά, η εξωτερική τους σόλα έχει έντονο -και συνήθως chunky- χαρακτήρα, συνδυάζοντας τέλεια πρόσφυση και look που μένει αξέχαστο.

Τι adidas Retropy Συλλογές θα βρω στη JD Sports;

Στη JD Sports θα βρεις τις πιο διάσημες και high on demand συλλογές adidas Retropy, όπως τα adidas Retropy E5 και F90, που αποτελούν must-have pieces για κάθε ανδρική και γυναικεία sneaker γκαρνταρόμπα. Επίσης θα ανακαλύψεις Exclusive σχέδια και colorways, που δεν θα βρεις πουθενά άλλου. Μην τα χάσεις!

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2
×