Κατηγορία

Περισσότερα Λιγότερα

Είδος

Περισσότερα Λιγότερα

Μέγεθος

Περισσότερα Λιγότερα

Φύλο

Περισσότερα Λιγότερα

Παιδικό φύλο

Περισσότερα Λιγότερα

Χρώμα

Περισσότερα Λιγότερα

Τιμή

Από 8 - Έως 100

Collections

Περισσότερα Λιγότερα

Άθλημα

Περισσότερα Λιγότερα

FILA Παπούτσια και Ρούχα

Ανακάλυψε Κορυφαία FILA Ρούχα και Παπούτσια για το Casual & Urban look σου.

Ανδρικά Γυναικεία Παιδικά Παπούτσια Ρούχα FILA Disruptor

78 Προϊόντα
από 2

Bρες στη JD Sports τη μεγαλύτερη συλλογή σε ανδρικά, γυναικεία & παιδικά FILA, δημιουργώντας ξεχωριστά styles, κλέβοντας τις εντυπώσεις μέσα από Exclusive Collections! Στο JDSports.gr, Νο1 Προορισμό για Premium Sports και Street Fashion, θα απολαύσεις 24/7 εμπειρία Online Shopping, θα βρεις Μοναδικά Deals και Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 69€ στην Ελλάδα!

Τι FILA Sneakers να επιλέξω;

Αν ψάχνεις για τα πιο cool FILA sneakers, τότε είσαι στο κατάλληλο μέρος! Διάλεξε ανάμεσα σε αμέτρητες επιλογές χρωμάτων και σχεδίων, ανάλογα με το style που θες να δημιουργήσεις. Προτίμησε τα FILA παπούτσια με flat σόλα και σε μονόχρωμα colourways για το απόλυτο classic look, που μπορεί εύκολα να κάνει dress up το ντύσιμό σου. Αν έχεις όρεξη για κάτι πιο funky, επίλεξε τα FILA με chunky σόλα με έντονους χρωματισμούς, όπως κόκκινα, μπλε ή ροζ, ή με πολύχρωμες λεπτομέρειες που δίνουν την τέλεια πινελιά. Για το απόλυτο street look, διάλεξε τα FILA μποτάκια που συνδυάζουν έξτρα κάλυψη και αξεπέραστο στιλ.

Τι στιλ από FILA ρούχα μπορώ να βρω στη JD Sports;

Στη JD Sports θα βρεις τα πιο cool FILA ρούχα σε μια τεράστια συλλογή από χρώματα και designs. Υπάρχουν μοναδικά κομμάτια διαθέσιμα σε ανδρικά, γυναικεία, παιδικά και βρεφικά μεγέθη. Διάλεξε T-Shirts σε μαύρο, κόκκινο, πράσινο, κ.α. χρώμα και δώσε ένα fresh look σε όλες σου τις εμφανίσεις. Ανακάλυψε φόρμες και σετ φόρμας σε signature style που θα σε κάνουν να ξεχωρίζεις, αλλά και μπλούζες με κουκούλα που προσφέρουν την απαραίτητη κάλυψη. Για summer-ready ‘fits προτίμησε σορτς και βερμούδες σε έντονα colourways, που εξασφαλίζουν δροσερή αίσθηση.

T-SHIRTS 

Τι στιλ από FILA παπούτσια μπορώ να βρω στη JD Sports;

Μια μεγάλη γκάμα από FILA παπούτσια βρίσκονται στο JDSports.gr και είναι έτοιμα να σε καταπλήξουν! Επίλεξε παπούτσια FILA για οποιαδήποτε περίσταση και για όλα τα φύλα. Είτε ψάχνεις τα ιδανικά παπούτσια για το γυμναστήριο ή το τρέξιμο, είτε για τις καθημερινές σου βόλτες και δραστηριότητες, θα βρεις τα κατάλληλα που θα σου προσφέρουν άνεση αλλά και κορυφαίο στιλ. Για classic look μπορείς να διαλέξεις FILA παπούτσια μαύρα, άσπρα ή γκρι, ενώ μπορείς να περάσεις τα ‘fits σου σε άλλο επίπεδο με τα κόκκινα, μπλε, ροζ, μπεζ και πολύχρωμα colourways.

 Παπούτσια

Θα βρω exclusive ρούχα και παπούτσια FILA στη JDSports;

Εννοείται πως στο JDSports.gr θα βρεις τα πιο hot και exclusive FILA ρούχα και παπούτσια! Υπάρχουν διαθέσιμα παπούτσια σε ανδρικά, γυναικεία, παιδικά αλλά και βρεφικά μεγέθη, σε αποκλειστικά colourways και designs που δεν θα βρεις πουθενά αλλού. Απογείωσε το στιλ σου μόνο εδώ!

Τι FILA Collections μπορώ να βρω στη JD Sports;

Μια τεράστια ποικιλία από παπούτσια και ρούχα FILA βρίσκεται στη JD Sports και περιμένει να την ανακαλύψεις! Βρες μοναδικά FILA παπούτσια από αγαπημένες collection, όπως οι Camalfi, Cress, MGX-100, LNX-100, Panache, Sandblast, Teratach, που περιλαμβάνουν παπούτσια με μοναδικά designs, κατάλληλα για κάθε περίσταση, από μια casual βόλτα μέχρι μια επίσημη εκδήλωση. Συλλογές όπως οι RGB Fuse, Trazoros, Flash Attack, και άλλες, προσφέρουν σούπερ αναπαυτική εφαρμογή και είναι ιδανικές για τις αθλητικές δραστηριότητες, όπως το τρέξιμο. Αν θες να έχεις statement style, οι collections Ray Tracer, Disruptor EXP, και Heritage Disruptor χαρίζουν αξεπέραστο στιλ με το πρωτότυπο design τους. Βρες τα εδώ:

DISRUPTOR  PANACHE  RAY Teratach

Ποιά είναι η ιστορία της FILA;

Η FILA ιδρύθηκε το 1911 από τους αδερφούς Ettore and Giansevero Fila. Η επιχείρηση ξεκίνησε με την κατασκευή υφασμάτινων ρούχων, κυρίως εσωρούχων, κυρίως για τους ανθρώπους που κατοικούσαν στις Ιταλικές Άλπεις. Τη δεκαετία του 1970, πέρασε στα αθλητικά είδη, ενώ το 1973 εισχώρησε στην αγορά με την επωνυμία Fila Sport, με μια συλλογή από ρούχα για τένις. Την χρονιά εκείνη σχεδιάστηκε και το γνωστό έως σήμερα F-box logo. Τότε έγιναν πολλές συνεργασίες με διάσημους παίκτες τένις, όπως ο Björn Borg, ο Guillermo Vilas και ο Adriano Panatta, κάτι που συνέβαλε στην αύξηση της αναγνωρισιμότητας του brand.
Μετά από λίγα χρόνια, το 1991, η επιχείρηση στράφηκε από τον τομέα του ρουχισμού στην Ευρώπη προς τον τομέα της υπόδησης στις Ηνωμένες Πολιτείες. Μέσα σε ένα σχετικά μικρό χρονικό διάστημα, κατάφερε να υπογράψει high-profile χορηγίες και συνεργασίες με παίκτες του μπάσκετ όπως ο Grant Hill και ο Jerry Stackhouse, κάτι που έκανε την FILA μια από τις πιο ραγδαία εξελισσόμενες εταιρείες υποδημάτων ως το 1995.
Τον Ιανουάριο του 2007, η εταιρεία και όλες οι διεθνείς θυγατρικές της αποκτήθηκαν από τη Fila Korea. Το brand διαφημίστηκε μέσω μιας καμπάνιας με κύριο πρόσωπο την Paris Hilton, και έκτοτε γνώρισε φοβερή απήχηση. Άλλη μία συνεργασία που έγινε ιδιαίτερα γνωστή ήταν με τον οίκο μόδας Fendi, αλλά και εκείνη με το K-Pop συγκρότημα BTS.
Σήμερα η FILA είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες αθλητικών ειδών και έχει αποτυπωθεί στο μυαλό όλων ως το brand που δίνει ζωή στο στιλ των ‘80s και ‘90s και αναζωπυρώνει το πάθος για το street style, ενώ συνεχίζει τις μεγάλες συνεργασίες με ομάδες του baseball και παίκτες του τένις.

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2
×