Τιμή

Από 45 - Έως 130

Manufacturers

Έκπτωση

Από 0 % - Έως 54 %

Converse Γυναικεία

Ανακάλυψε Κορυφαία Γυναικεία Converse παπούτσια για το Casual & Street style σου.

85 Προϊόντα
από 2

Bρες στη JD Sports τη μεγαλύτερη συλλογή σε Γυναικεία Converse Sneakers και δημιούργησε ξεχωριστά styles, κλέβοντας τις εντυπώσεις μέσα από Exclusive Colourways! Στο JDSports.gr, Νο1 Προορισμό για Premium Sports και Street Fashion, θα απολαύσεις 24/7 εμπειρία Online Shopping, θα βρεις Μοναδικά Deals και Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 59€ στην Ελλάδα!

Τι Γυναικεία Converse Sneakers θα βρω στη JD Sports;

Για σένα που λατρεύεις το iconic urban style των Converse Sneakers, δεν έχεις παρά να διαλέξεις μέσα από την τεράστια ποικιλία που υπάρχει στη JD Sports, τα αγαπημένα σου Γυναικεία Converse Παπούτσια. Αυτά τα staples, πέρα από το signature design τους από σούπερ ποιοτικά υλικά, όπως καμβάς και ύφασμα, έρχονται σε διάφορα μοναδικά σχέδια και στιλ. Προτίμησε τα Γυναικεία Converse Sneakers με χαμηλό πάτο για το απόλυτο classic look, ενώ διάλεξε εκείνα με platform design για πιο elevated style. Μπορείς να διαλέξεις Converse παπούτσια για Γυναίκες με low cut ή high cut κολλάρο, στο αγαπημένο σου χρώμα, όπως άσπρα, γκρι, καφέ, μαύρα, μπεζ, ροζ και πολλά άλλα.

Τι Collections από Γυναικεία Converse θα βρω στη JD Sports;

Οι πιο Hot Collections της Converse από Γυναικεία Sneakers έφτασε στη JD Sports και σε περιμένουν για να εκτοξεύσουν κάθε σου look! Βρες κορυφαία κομμάτια από συλλογές όπως Chuck Taylor, Chuck Taylor All Star Move, Platform, Run Star Hike, All Star Hi Distort, All Star Ox, και πολλές άλλες. Ανακάλυψέ τες εδώ:

Converse All Star  Converse Chuck Taylor  Converse All Star Δίπατα  Converse All Star High Tops 

Με τι να συνδυάσω τα γυναικεία Converse μου;

Τα Γυναικεία Converse Παπούτσια μπορούν εύκολα να κάνουν dress up μέχρι και το πιο απλό outfit! Μπορείς να τα συνδυάσεις με το αγαπημένο σου T-Shirt, φούτερ ή μπλούζα με μακρύ μανίκι, και ένα τζιν παντελόνι ή cargo σορτς για να δημιουργήσεις ένα look ιδανικό για κάθε περίσταση. Για πιο athleisure style, προτίμησε μια αμάνικη μπλούζα, μια μπλούζα με κουκούλα ή ζακέτα, και ένα παντελόνι φόρμας ή σορτς-βερμούδα, και ταίριαξέ τα με το αγαπημένο σου ζευγάρι από Γυναικεία Converse Sneakers. Απόκτησέ τα και δημιούργησε κορυφαία casual, street, αλλά και sporty ‘fits!

Τι χρώματα από γυναικεία Converse θα βρω στη JD Sports;

Στη JD Sports θα βρεις τα πολυαγαπημένα Γυναικεία Converse sneakers σε μοναδικά colourways που θα σε κάνουν να ξεχωρίζεις! Διάλεξε τα άσπρα, γκρι, μαύρα, μπεζ που ταιριάζουν τέλεια σε οποιοδήποτε outfit της επιλογής σου, ή επίλεξε τα καφέ, ροζ ή πολύχρωμα Converse παπούτσια για Γυναίκες για να οδηγήσεις τα looks σου σε άλλο επίπεδο!

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2
×