Μέγεθος

Περισσότερα Λιγότερα

Φύλο

Περισσότερα Λιγότερα

Collections

Περισσότερα Λιγότερα

Χρώμα

Περισσότερα Λιγότερα

Τιμή

Από 110 - Έως 230

Nike Vapormax

Ανακάλυψε Nike Vapormax Παπούτσια σε Μοναδικά Σχέδια για τις Καθημερινές και Street Εμφανίσεις σου! 

Ανδρικά Γυναικεία Παιδικά Nike Air VaporMax Plus Nike Air VaporMax 2021 Nike Air VaporMax 2023

15 Προϊόντα

Ανακάλυψε στη JD Sports τη μεγαλύτερη συλλογή Παπουτσιών Vapormax από τη Nike και διάλεξε το πιο cool colorway ανάμεσα σε μια ποικιλία από hot και JD Exclusive σχέδια! 

Στο JDSports.gr, Νο1 Προορισμό για Premium Sports και Street Fashion, θα απολαύσεις 24/7 εμπειρία Online Shopping, θα βρεις Μοναδικά Deals και Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 69€ στην Ελλάδα!

Τι Nike Vapormax θα βρω στη JD Sports;

Στη JD Sports θα βρεις μια ποικιλία από Nike VaporMax Παπούτσια σε μεγέθη για άνδρες, γυναίκες και παιδιά. Διάλεξε το ιδανικό στιλ Nike Vapormax Sneakers για τα καθημερινά casual ‘fits σου, επιλέγοντας το από μια ποικιλία από διαφορετικά χρώματα, όπως μαύρα, άσπρα, κόκκινα, πράσινα, κίτρινα, πορτοκαλί, μωβ κ.α., αλλά και σε πολύχρωμα colorways και JD Exclusive designs. Απόλαυσε τέλεια εφαρμογή με κλείσιμο με κορδόνια και επίλεξε το ιδανικό μέγεθος για εσένα. Πρόσθεσε στη συλλογή σου ένα ζευγάρι Παπούτσια Vapormax από τη Nike και ετοιμάσου να κατακτήσεις τους δρόμους!

Υπάρχουν διαθέσιμα Ανδρικά Nike Vapormax για καθημερινά looks;

Φυσικά! Μέσα από τη συλλογή του JDSports.gr θα βρεις πληθώρα επιλογών από Aνδρικά Nike Vapormax για κάθε στιγμή της ημέρας. Τα VaporMax, διαθέτουν sports inspired σχεδιασμό ενώ αποτελούν μια από τις πιο hyped συλλογές στον κόσμο των sneakerheads. Συνδυάζοντας άνεση και μοντέρνο στιλ, είναι η ιδανική προσθήκη σε κάθε ανδρική γκαρνταρόμπα.

Θα βρω Γυναικεία Nike Vapormax;

Βέβαιως! Από τη Nike Vapormax Collection της JD Sports δε θα μπορούσαν να λείπουν τα γυναικεία ζευγάρια sneakers. Ανακάλυψε μια ποικιλία από σχέδια σε must-have και exclusive colorways, όπως μαύρα, άσπρα, γκρι, ροζ κ.α. Διάλεξε το κατάλληλο μέγεθος για εσένα, με προηγμένες τεχνολογίες για κορυφαία άνεση και top street style!

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά των Nike Vapormax Plus;

Τα Nike Vapormax Plus ξεχωρίζουν για το φουτουριστικό look τους και τον καλά προσεγμένο σχεδιασμό τους, που προσφέρει άνεση και κορυφαίες επιδόσεις στον δρόμο. Ιδανικά για καθημερινή χρήση και περπάτημα, διαθέτουν επένδυση με αφρό Air για αντικραδασμική προστασία και αναπαυτική αίσθηση σε κάθε βήμα. Έχουν εξαιρετική απόκριση και επιστροφή ενέργειας, που κρατά τα πόδια ξεκούραστα και συμβάλλει σε μια ευχάριστη εμπειρία στο περπάτημα. Τα ελαστικά τους κορδόνια ξεχωρίζουν για τη μοντέρνα εμφάνιση και την απαράμιλλη πρακτικότητα τους. Τα Vapormax Plus της Nike, είναι -σίγουρα- παραπάνω από ένα ακόμα ζευγάρι sneakers!

Σε τι διαφέρουν τα Nike Air VaporMax Plus από τα Nike TN;

Take a closer look στο καταπληκτικό design αυτών των sneakers, και διάλεξε το ιδανικό για σένα! Και oι δύο collections της Nike αποτελούνται από μοντέλα τόσο στιλάτα και αναπαυτικά που θα σε κάνουν να τα ερωτευτείς. Τα Nike Air VaporMax Plus είναι κατασκευασμένα με την 3D λεπτομέρεια στο άνω μέρος που προσφέρει αξεπέραστη στήριξη και cool look, με την μονάδα προστασίας Air Max να εγγυάται απορρόφηση των κραδασμών. Με παρόμοιο design αλλά διαφορετικές λεπτομέρειες, τα Nike TN διαθλετουν το signature κυμματιστό σχέδιο διατηρώντας το OG design των '80s, και κυκλοφορούν σε απίστευτα colourways που θα σε κάνουν να ξεχωρίζεις, ενώ απολαμβάνεις αξεπέραστη άνεση. Όποιο κι αν είναι το αγαπημένο σου, είτε τα Nike Air VaporMax Plus παπούτσια, είτε τα Nike TN sneakers, το μόνο σίγουρο είναι ότι με αυτά τα icons σίγουρα θα τραβάς όλα τα βλέμματα πάνω σου!

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2
×