Φύλο

Περισσότερα Λιγότερα

Παιδικό φύλο

Περισσότερα Λιγότερα

Μέγεθος

Περισσότερα Λιγότερα

Χρώμα

Περισσότερα Λιγότερα

Τιμή

Από 40 - Έως 160

Air Jordan 1

Ανακάλυψε Air Jordan 1 Sneakers και κάνε Level up στα Street Looks σου.

Ανδρικά Γυναικεία Παιδικά

36 Προϊόντα

Βρες στη JD Sports τη μεγαλύτερη συλλογή από Παπούτσια Air Jordan 1 και διάλεξε το πιο cool colorway ανάμεσα σε μια ποικιλία από hot και exclusive designs!

Υιοθέτησε αυθεντικό Basketball Style ακόμα και στις Street Εμφανίσεις σου με τα εμβληματικά Jordan Air 1. Έχοντας τις ρίζες τους στα γήπεδα του μπάσκετ και διατηρώντας το all-time-classic sneaker ύφος του MJ, τα Air 1 της Jordan δεν πρέπει να λείπουν από τη συλλογή σου.

Βρες το ιδανικό στιλ Jordan Air 1 Sneakers για τα καθημερινά σου ‘fits στο JDSports.gr, διαλέγοντας το από μια ποικιλία από διαφορετικά χρώματα, όπως μαύρα, άσπρα, κόκκινα, πράσινα, κίτρινα, πορτοκαλί, μωβ κα., αλλά και σε πολύχρωμα colorways και JD Exclusive designs.

Απόλαυσε τέλεια εφαρμογή με κλείσιμο με κορδόνια και επίλεξε το ιδανικό μέγεθος για εσένα. Πρόσθεσε στη συλλογή σου ένα ζευγάρι Παπούτσια Air 1 από τη Jordan και ετοιμάσου να κατακτήσεις τους δρόμους!

Στο JDSports.gr, Νο1 Προορισμό για Premium Sports και Street Fashion, θα απολαύσεις 24/7 εμπειρία Online Shopping, θα βρεις Μοναδικά Deals και Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 69€ στην Ελλάδα!

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2
×