Μέγεθος

Περισσότερα Λιγότερα

Φύλο

Περισσότερα Λιγότερα

Παιδικό φύλο

Περισσότερα Λιγότερα

Collections

Περισσότερα Λιγότερα

Χρώμα

Περισσότερα Λιγότερα

Τιμή

Από 55 - Έως 110

adidas ZX

Ανακάλυψε adidas ZX sneakers και βρες εκρηκτικά χρώματα και σχέδια για μικρούς και μεγάλους.

Ανδρικά Γυναικεία Παιδικά adidas ZX 750 adidas ZX 22 Boost adidas ZX Flux

12 Προϊόντα

Βρες adidas ZX Sneakers σε Μεγέθη για Άνδρες, Γυναίκες και Παιδιά για απόλυτη άνεση. Έντονες αποχρώσεις σε μαύρο, λευκό, γκρι, ροζ και πολύχρωμα colorways στην εφαρμογή που σου ταιριάζει. 

Στο JDSports.gr, Νο1 Προορισμό για Premium Sports και Street Fashion, θα απολαύσεις 24/7 εμπειρία Online Shopping, με Μοναδικά Deals και Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 69€ στην Ελλάδα!

Η ανανέωση της sneaker συλλογής σου κρύβεται πίσω από ένα ζευγάρι adidas ZX! Τα στοιχεία της adidas Originals, συναντάνε τις απαιτήσεις ενός αθλητή και αποτυπώνονται σε αυτά τα παπούτσια! Στη JD Sports το στυλ, δεν έχει όρια γι’ αυτό και ήρθε η στιγμή να το αποδείξεις, επιλέγοντας ένα ζευγάρι ZX για όλες τις εμφανίσεις σου.

Τι adidas ZX Παπούτσια θα βρω στη JD Sports;

Στη JD Sports θα βρεις μια ποικιλία από adidas ZX Παπούτσια, σε πρωτοποριακές και all-time-classic εκδόσεις που υπόσχονται να αναβαθμίσουν το style σου. Τα ZX είναι μια συλλογή παπουτσιών, που συνδυάζουν την άνεση και τον cool σχεδιασμό. Κατάλληλα για καθημερινές εμφανίσεις στην πόλη, τα sneakers adidas ZX είναι ιδανικά για τις χαλαρές βόλτες, τις εξόδους ακόμα και τις κουραστικές μέρες στη δουλειά. Μια ποικιλία από ανδρικά, γυναικεία και παιδικά μεγέθη είναι εδώ, προσφέροντάς σου πληθώρα επιλογών για να ανακαλύψεις το καλύτερο για εσένα. Απλά διάλεξε το αγαπημένο σου χρώμα και το ιδανικό μέγεθος για εσένα και ετοιμάσου να κατακτήσεις τους δρόμους!

Υπάρχουν διαθέσιμα Γυναικεία adidas ZX σε Exclusive colorways;

Φυσικά! Η πλούσια συλλογή τoυ JDSports.gr, σου προσφέρει μια ποικιλία από γυναικεία adidas ZX σε exclusive colorway, που δεν θα βρεις πουθενά αλλού. Ξεχώρισε σε κάθε σου εμφάνιση, με ένα ζευγάρι παπούτσια που σχεδιάστηκε και διανεμήθηκε αποκλειστικά για τη JD Sports.

Ποια adidas ZX Ανδρικά έχουν hype;

Τα Ανδρικά adidas ZX 22 Boost, είναι τα απόλυτα must-haves της φετινής σεζόν. Συνδυάζοντας chunky σχεδιασμό και αναπαυτική εφαρμογή, αποτελούν την τέλεια καθημερινή επιλογή για τα casual & street 'fits σου. Μια ακόμη συλλογή που αξίζει να τσεκάρεις, για να εμπλουτίσεις τη sneaker συλλογή σου είναι τα adidas ZX Flux, που είναι εμπνευσμένα από τα αθλητικά παπούτσια της δεκαετίας του '70 και έχουν premium λεπτομέρειες από suede και δερμάτινα υφάσματα. Διάλεξε την ιδανική συλλογή adidas ZX Παπουτσιών σε ανδρικά μεγέθη και exclusive colorways!

Θα βρω adidas ZX 750 για casual 'fits;

Βεβαίως! Στη JD Sports μερημνούμε για να έχεις κορυφαίο style ακόμα και στα πιο απλά 'fits σου. Aνακάλυψε μια ποικιλία από ανδρικά, γυναίκεια και παιδικά ZX 750, ιδανικά για casual looks. Τα 750 έχουν άνετο design και signature λεπτομέρειες. Υπόσχονται να σου χαρίσουν τέλεια εφαρμογή και cool style. Βρες το αγαπημένο σου colorway και το κατάλληλο μέγεθος για εσένα και απόκτησε το επόμενο ζευγάρι adidas ZX 750 της συλλογής σου!

Τι adidas ZX 2K Boost θα βρω στη JD Sports;

Εμπνευσμένα από την δεκαετία του ‘80 και του ‘90 με τεχνολογία BOOST, τα Παπούτσια ZX 2Κ Boost της adidas, εντυπωσιάζουν μικρούς και μεγάλους. Τα look σου παίρνουν άλλη διάσταση με τα ZX 2Κ Boost. Τα μοντέλα αυτής της σειράς έχουν chunky σχεδιασμό, με το άνω μέρος να περιέχει υλικά premium. Η υποστήριξη και η απίστευτα ομαλή αναπήδηση, τα καθιστούν must-haves για κάθε trend-setter.

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2
×