Είδος

Περισσότερα Λιγότερα

Μέγεθος

Περισσότερα Λιγότερα

Φύλο

Περισσότερα Λιγότερα

Collections

Περισσότερα Λιγότερα

Παιδικό φύλο

Περισσότερα Λιγότερα

Χρώμα

Περισσότερα Λιγότερα

Τιμή

Από 20 - Έως 95

Converse Chuck Taylor

Ανακάλυψε Converse Chuck Taylor Παπούτσια για Casual & Street Εμφανίσεις!

Ανδρικά Γυναικεία Unisex Παιδικά Sneakers Μποτάκια

68 Προϊόντα

Βρες στη JD Sports τη μεγαλύτερη συλλογή από  Converse Chuck Taylor Sneakers και διάλεξε το πιο cool colorway ανάμεσα σε μια ποικιλία από hot και JD Exclusive σχέδια!

Στο JDSports.gr, Νο1 Προορισμό για Premium Sports και Street Fashion, θα απολαύσεις 24/7 εμπειρία Online Shopping, θα βρεις Μοναδικά Deals και Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 69€ στην Ελλάδα!

Τι Converse Chuck Taylor θα βρω στη JD Sports;

Στη JD Sports θα βρεις τα στιλάτα Converse Chuck Taylor, μια σούπερ δημοφιλή επιλογή που θα ολοκληρώσει την sneaker συλλογή σου. Ανακάλυψέ τα σε Ανδρικά, Γυναικεία αλλά και Παιδικά μεγέθη, τόσο σε low-top όσο και σε high-top versions, αλλά και σε κανονικό ή ψηλό πάτο. Διάλεξε το αγαπημένο σου χρώμα, όπως άσπρα, μαύρα, μπεζ, γκρι, μπλε, ροζ, ή πολύχρωμα colourways και απογείωσε το στιλ σου. Διαθέτουν κλείσιμο με κορδόνια και άνω μέρος από καμβά ή δέρμα, ενώ δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα signature Converse στοιχεία. Επίλεξε το κατάλληλο μέγεθος για σένα, και ετοιμάσου να κατακτήσεις τους δρόμους!

Είναι τάση φέτος τα Chuck Taylor;

Τα Chuck Taylor της Converse είναι διαχρονικά Sneakers που έχουν αγαπηθεί από μικρούς και μεγάλους, και σίγουρα δεν πρέπει να λείπουν από την φετινή σου συλλογή. Διατηρούν το iconic design τους, με τα χαρακτηριστικά και all-time-classic Converse στοιχεία που χαρίζουν αξεπέραστο στιλ και retro vibes σε κάθε look, και συνεχίζουν να κυριαρχούν τις πρώτες θέσεις στα trends. Οπότε τι περιμένεις; Απόκτησέ τα τώρα!

Ποια στυλ και χρώματα σε Converse Chuck Taylor all star θα ανακαλύψω;

Τα Converse Chuck Taylor All Star αποτελούν ένα staple κομμάτι που δεν πρέπει να χάσεις! Ανακάλυψε τα στα αγαπημένα σου χρώματα, όπως άσπρα, γκρι, μαύρα, μπεζ, μπλε, ροζ και άλλα και ολοκλήρωσε κάθε σου εμφάνιση. Θα τα βρεις με τα signature Converse στοιχεία σε low-top αλλά και high-top versions, και μπορείς να διαλέξεις εκείνα με τον χαρακτηριστικό πάτο ή εκείνα με platform design για σούπερ ξεχωριστό στιλ!

Πώς μπορώ να επιλέξω το σωστό μέγεθος για τα Chuck Taylor μου;

Τα παπούτσια σου πρέπει να είναι ακριβώς στο νούμερο που ταιριάζει στα μέτρα σου, ώστε να μπορείς να απολαμβάνεις την άνεση και την προστασία που σου προσφέρουν! Τα Converse Chuck Taylor sneakers είναι κατασκευασμένα σε κανονική γραμμή, που σημαίνει ότι μπορείς να επιλέξεις το νούμερο που διαλέγεις συνήθως όταν αγοράζεις παπούτσια. Αν έχεις ενδοιασμούς, μπορείς να συμβουλευτείς το μεγεθολόγιο που βρίσκεται στη σελίδα κάθε προϊόντος για να βρεις με ασφάλεια το μέγεθος που σου ταιριάζει, αλλά και την αντιστοιχία του στις μετρήσεις άλλων χωρών (όπως EU, US, UK).

Θα βρω ανδρικά, γυναικεία και παιδικά Converse Chuck Taylor;

Εννοείται! Στη JD Sports θα βρεις την στιλάτη συλλογή της Converse Chuck Taylor σε ανδρικά, γυναικεία και παιδικά μεγέθη, colourways και σχέδια! Ανακάλυψέ τα τώρα!

Θα βρω τη συλλογή Converse Chuck Taylor Platform;

Φυσικά! Τα Converse Chunk Taylor Platform έρχονται σε μια ανανεωμένη, elevated έκδοση για να δώσουν αξεπέραστο στιλ στα ‘fits σου και να αναβαθμίσουν ακόμα και το πιο απλό look. Βρες στο JDSports.gr μια τεράστια ποικιλία από Converse Chuck Taylor Platform σε μοναδικά colourways, και κάνε τα δικά σου!

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2
×